2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
DJ Tiësto-t is megörökítik!
Tiësto novemberben Magyarországra látogat!
Véglegesült a budapesti Tiësto party line-upja!
Szeifert szettje volt a Tiesto buli fénypontja
Tiesto buli - ahogy Szeifert látta
Tiesto remixeli az új Walt Disney film főcímzenéjét
Kapcsolódó Kiadványok
DJ Tiësto (DJ Tiesto): In Search Of Sunrise 5
Kapcsolatok
DJ Tiësto (DJ Tiesto)
DJ Budai
DJ Tommyboy
Sterbinszky
DJ Newl

Tiësto a Balaton partra készül

A világelső Tiësto ismételten ellátogat Magyarországra. Ezúttal a Palace Dance Clubban teszi tiszteletét a Summer Opening parti keretén belül június 24-én

A lemezlovas nem csak hogy hivatalosan megnyitja a szórakozóhely nyári szezonját, hanem vadonatúj, In Search of Sunrise 5 című albumának bemutatására is sort kerít.

A remek DJ Magyarországon is szívesen látott vendég, óriási rajongótáborra tett szert. Éppen ezért, bármikor látogat el hazánkba, mindig frenetikus hangulatú bulira számíthatunk. Így volt ez tavaly májusban is a Palace-ban, amikor is rajongói az ország minden tájáról siófokra özönlöttek. Tiësto ekkor az In Search of Sunrise 4 című albumát mutatta be, és az említett emberi oldalát is megvillantotta rajongóinak, híres mosolya is mindvégig ott virított arcán.

Idén Tiësto az In Serch of Sunrise mixösszeállítás vadonatúj darabjával örvendeztette meg rajongóit. Az elismert sorozat 5. része az angyalok városáról, Los Angeles-ről kapta címét. Tiësto itt töltötte a téli szabadságát, hogy egy kis pihenőt tarthasson és új trackeken dolgozhasson a világ egyik legjobb producerével, Brian Transeau-val, azaz ismertebb nevén BT-vel. BT a mixalbum elkészítésében is szerepet vállalt, úgyhogy mindenképpen érdemes meghallgatni a két fenomén munkáját.

A két napos Summer Opening parti első napján, június 23-án az Arénában egy fergeteges Palace Classic Night-ra kerül sor, a „Nagy Öregekkel” – Budai, Sterbinszky, Tommyboy - biztosítva ezzel a felejthetetlen emlékek újraéledését. A hazai élvonal mellett fellép még a klub házigazdája, a balatoniak abszolút kedvence, Toto Jr. is.

Eközben a Garden-ben a TranceTream.FM online trance rádió estje, a Trance Nation szórakoztatja a nagyérdeműt, kellő bemelegítést nyújtva a következő napi sztárfellépő előtt. A TranceTream.FM az első internetes trance rádió Magyarországon, amelynek célja a műfaj népszerűsítése, egy hatalmas űr betöltése hazánkban. Az eufórikus hangulatról a Palace kertjében a rádió lemezlovasai, Reb, Poleposition és Inpieces gondoskodik. A Lounge-ban pedig a másik két Palace rezidens, Lukácsy és Kissinger várja a megfáradt koktélszürcsölőket.

A második napon, azaz június 24-én érkezik meg a várva várt sztárvendég, TIËSTO a Palace Garden-jének DJ pultjába az In Search of Sunrise Night keretén belül. A holland nr.1 négy órás szettel készül rajongói nagy örömére, és játéka alatt a kertben és az Arénában is az ő zenéje lesz hallható. Az Arénában Tiësto előtt 1 óráig Newl, utána 5 órától Reb zenél, míg a kertben ugyanezekben az időpontokban előbb Toto Jr. vs Sterbinszky, majd a rádiós Inpieces. A Lounge-ban pedig 1 óráig szintén a Toto Jr. Sterbinszky páros hanganyaga szól, 5 órától pedig Lukácsy „húzza” a talpalávalót.

Érdemes már most jegyet rendelned, ugyanis a buli éjszakáján a Palace-ban nem lehet már belépőt vásárolni, csak a pénteki estére.

Online jegyrendelés: http://palace.tiesto.hu - Csak két napos jegy váltható, 9000 Ft-ért.

[2006.06.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még