2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Hajós és Bakács is a Forma 1-esek ellen
Kapcsolatok
Kóbor János (Mecky)
Omega
Dobrády Ákos
Republic
Bódi László (Cipő)
Somló Tamás

A magyar zenészek Schumacher babérjára törnek

Az idén is megmérkőzik egymással a Michael Schumacher vezette Pilótaválogatott, és a magyar sztárokat felvonultató Hungarian All Stars. A labda augusztus 2-án, 20 óra 30 perckor a Puskás-stadionban indul útjára. A jótékonysági mérkőzésen még az a nem mindennapi esemény is előfordulhat, hogy egyszerre négy zenész is pályán lesz, ugyanis a 22 fős keret tagja Dobrády Ákos, Somló Tamás, Bódi László és a rutinos Kóbor János is.

Az Omega frontembere tavaly ugyan megsérült és a második félidőben lesántikált a pályáról, de idén már újra egészséges, és örömmel vállalta az újabb fellépést.

Jobban felkészülök

Kóbor János, az Omega tagja: „Tavaly sajnos nem megfelelően készültem a meccsre, és ez lett a vesztem. Egyenesen a Balatonról érkeztem, ahol éppen nagyon jó szél volt, így sokáig a vízen maradtam, és éppen csak beestem a Puskás Stadionba. Egyszerűen nem maradt időm rendesen bemelegíteni, pedig ahogy elmesélték a többiek Schumacher például nagyon komolyan vette a meccset, hiszen ő már 40 perccel a kezdés előtt ott volt a gyepen, és szisztematikusan melegített. Ezzel szemben én nagy lazán bekezdtem pár sprinttel, aztán baj lett belőle, mert csúnyán meghúzódtam. Ennek ellenére óriási élmény volt a tavalyi meccs, és minden percét élveztem. Az egykori Népstadionban sokat koncerteztünk, de egy ilyen meccsnek, ott lent a gyepen egész más a hangulata. Már nagyon várom, hogy ismét ott legyek a pályán, remélem idén is telt ház lesz, és sokan szurkolnak majd nekünk. A magam részéről most sokkal jobban felkészülök, és egykori atléta múltamban bízva, biztos vagyok abban, hogy képes leszek lefutni egy-két pilótát. Ha Schumit, Massát, vagy Alonsot nem is tudom legyorsulni, de mondjuk Ricardo Patrese szerintem jobb, ha felköti a nadrágját!”

Új vagyok a csapatban

Dobrády Ákos, a TNT egykori tagja: „Új vagyok a csapatban, azt hiszem senki nem tudja mire leszek képes, főleg én magam nem. Mától mindenesetre keményen készülök, és reményeim szerint a kondíciómmal nem lesz gond. Lelkesedést nagyon sokat ígérhetek, és remélem, hogy játékban is hozzá tudok majd valamit tenni a csapat teljesítményéhez. Schumacherék kondíciója világszínvonalú, így nagy szerencse számunkra, hogy 22-es kerettel dolgozunk majd, azaz lesz lehetőség a kispadon szusszanni is. Nyolc évig versenyszerűen kézilabdáztam, így ilyen sportmúlttal vágok neki a találkozónak, és megpróbálok rácáfolni Farkasházy Tivadarra, aki már most attól tart, hogy pályára lépésem esetén sokszor fújnak ellenünk kezezés miatt. "

Egy igazi "Pál utcai fiú" vár Schumiékra

Somló Tamás, zenész, az LGT tagja: „Számomra mindig is a labdarúgás volt a sportok királya. Ez a legszociálisabb sportág, olyan mintha zenekarban játszanál, akkor működik a dolog, ha a csapattársak jól passzolnak. Örülök, hogy Kóbor révén lesz ismerős is a csapatban, hiszen az Omega időszakban sokszor fociztunk együtt. Jómagam a Pál utca környékén nőttem fel, és természetesen reggeltől estig játszottunk, hol a Múzeum kertben, hol egyéb, akkor még be nem épített grundokon. Részemről tehát azt ígérhetem Schumacheréknek, hogy egy igazi Pál utcai fiúval találják majd magukat szemben. Később már kevesebb időm maradt a focira, mivel a Bohócipari technikumban erre a játékra kevés idő maradt, de azért a zsonglőr gyakorlatoknál csiszolhattam a labdaérzékemet. A Forma 1-nek nem vagyok a rajongója, de édesanyám, aki lelkes nézője, mindig tudósít az eredményekről. Azt hiszem nekem élvezetesebb lesz focizni látni a pilótákat, mint a versenyeiket nézni.”

Cipő 67-es mezszámot kért

Cipő, a Republic frontembere: „Mindenfajta szerepléstől menekülök, ami nem a Republic koncertekhez köthető, de gyerekkoromban volt egy időszak, amikor a futball volt a legfontosabb. A Puskás Stadionban focizni biztosan nem lehet rossz dolog, ráadásul egy hasznos ügy érdekében ott a helyem. Remélem, érdekes és szép este lesz! Bízom benne, hogy sokan eljönnek majd, ugyanúgy ahogy tavaly és egy számottevő összeget tudunk összefocizni a beteg gyermekek javára.”

- Bíró Zsolt -

[2006.07.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még