2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Szeretnéd, ha munka után mindig tiszta lakás várna?

Az emberek különbözőek és ennek megfelelően nagyon sokféle dologra vágynak. Abban azonban valószínűleg nincs különbség köztük, hogy nem haragszanak, ha egy átdolgozott nap után a házimunka helyett a tiszta lakás fogadja őket.

Alighanem ez a vágy hozta létre a robotporszívókat, amelyek a segítséged nélkül is nap, mint nap ragyogó tisztaságot varázsolnak, hogy hazaérve csak a vacsorával és a pihenéssel kelljen foglalkoznod. 

Megéri beruházni egy robotporszívóra?

A robotporszívók a piacra kerülés óta szó szerint meghódították az embereket. Ha neked ez a népszerűség önmagában nem elég érv, akkor nézzük, hogy milyen előnyökkel jár, ha neked is van egy robotporszívód!

Valódi tisztaságot úgy lehet fenntartani, ha minden egyes nap takarítunk. Ahogy a ritkán használt, elől hagyott dolgok is beporosodnak, ha nem használjuk őket, úgy a padlóra is szép mennyiség rakódik le, ha hétköznap nem takarítod. 

Ilyenkor azonban nemcsak a padló lesz poros, hanem a polcok, a könyvek, a dísztárgyak, és más használati tárgyaink is, sőt, a levegő is tele lesz szálló porszemcsékkel. Egy idő után lerakódik a bútoron, beleeszi magát a szövetekbe, függönyökbe is. A végét már te is tudod, hétvégén bizony nagy munka vár rád és a nagytakarítás is egyre időszerűbbé válik. 

Mit érhetsz el ezzel szemben egy robotporszívóval?

Viszont ha gyakran takarítasz, azzal nagyobb lesz a tisztaság, jobb lesz a levegő minősége és jobb érzés lesz megérkezni az otthonodba és megengedni magadnak a pihenést, feltöltődést is. Ez azonban azt jelentené, hogy minden áldott nap porszívóznod és esetleg még felmosnod is kellene. Kivéve akkor, ha ezt egy okosgép elvégzi helyetted. 

A robotporszívó tagadhatatlan előnyei

Az Alphafüles webáruházban kapható robotporszívó akár 180 percen keresztül képes megállás nélkül takarítani, s mindezt kiváló szívóerejének és a maximális hatékonyságú keféknek köszönhetően eredményesen teszi. 

A háztartásokban általában előforduló porral és kisebb szennyeződésekkel abszolút megbírkózik. Mindezt ráadásul távolról, például az irodából, de akár a nyaralásról is irányíthatjuk a gyári applikáción keresztül. 400 ml-es porgyűjtő tartállyal és 250 ml-es vízgyűjtő tartállyal rendelkezik. A száraztisztítás mellett így a nedves takarításra is alkalmas, és a felmosás funkciójával az általa elérhető tisztaságot még tovább fokozhatjuk.

Ha van egy intelligens robotporszívód, akkor elmondhatod, hogy van egy hatékony segítőtársad, aki miatt könnyebb lesz a hétvégi takarítás, és ritkábban kell nagytakarítást is beiktatnod. Ez a segítőtárs ráadásul mindig megbízható és akkor indítod útjára, amikor te szeretnéd. 

Élvezd te is azokat a tagadhatatlan előnyöket, amelyeket a robotporszívó biztosíthat számodra! Várjon otthon a tiszta lakás és a friss levegő, hogy a napi fáradalmak után kényelmesen elnyújtózhass a kanapén. Még munkába menni is könnyebb másnap, ha tudtál eleget pihenni.

 

[2021.10.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még