2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Íme A Dal 2023 műsorvezetői

Rókusfalvy Lili és Fodor Imre lesznek A Dal 2023 műsorvezetői. A páros először vezeti együtt a Duna március 11-én kezdődő élő show-ját. Fodor Imre első alkalommal vezeti majd a dalversenyt.

Magyarország egyetlen dalválasztó műsorának új évadában Rókusfalvy Lili és Fodor Imre várja a nézőket szombatonként 19:35-kor. A Duna két műsorvezetője a Csináljuk a fesztivált! alatt már bebizonyította, hogy összeszokott párosként otthonosan mozognak a showműsorok világában. Az évszázad slágerének megtalálása után újabb kihívás elé néznek, és A Dal színpadán először keresik együtt a Mező Misi, Wolf Kati, Ferenczi György és Egri Péter alkotta zsűrivel, valamint a közönséggel az év dalát. Rókusfalvy Lili idén harmadik alkalommal vezeti a show-t, míg Fodor Imre először lesz a Duna emblematikus műsorának házigazdája.

Már izgatottan várják a kezdést, amely látványos produkciókat és meglepetéseket is tartogat a Petőfi-bicentenárium évében. Az alábbi videóban nemcsak A Dal 2023 új műsorvezető párosa, hanem a zsűritagok is mesélnek a műsorról és a felkészülésről.
A nézőknek különleges zenei élményben lesz része, mivel a műfaji sokszínűség mellett a daloknak fordulónként meg kell újulniuk, hiszen az elődöntőkben és a döntőben áthangszerelve hangoznak el. Míg az elődöntőben akusztikus feldolgozásban, addig a döntőben már szimfonikus változatban, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséretében mérettetnek meg.

A győztes dal előadója – „Az Év Dala 2023” cím, illetve a Petőfi Zenei Díj „Év dala 2023” elismerés mellett – tízmillió forintot nyer zenei produkciója fejlesztésére. A döntőbe jutott másik hét dal előadója szintén részesül zenei pályájára fordítható nyereményben. A győztesről idén is a közönség dönt.

Találjuk meg együtt az ország egyik legnagyobb zenei eseményén az év dalát! Kövesd A Dal Facebook- és Instagram-oldalát, a műsor hivatalos YouTube- és TikTok-csatornáját, valamint adal.hu-t hogy ne maradj le semmiről!

A Dal 2023 – március 11-től szombatonként 19:35-től a Dunán!

A Dal a tiéd!

[2023.03.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még