2024. október 10. | csütörtök | Gedeon nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Indul a Sorok között Lutter Imrével c. műsor hatodik évada

Vadonatúj epizódokkal folytatódik a Sorok között Lutter Imrével című műsor az ATV képernyőjén, a Spirit FM-en és a YouTube közösségi videómegosztó portálon. Október 11-én először a rádióban, egy nappal később pedig a tévé képernyőjén találkozhatnak a hallgatók, nézők a műsor hatodik évadával, s a tévés adássorozat minden epizódja egy héttel később bővített kiadásban látható majd Lutter Imre YouTube-csatornáján. Így pénteken, szombaton és vasárnap is újabb részekkel találkozhat a közönség a műsor rádiós, a tévés és online felületén.

Az első adásokban Szöllősi Györgyi, Nagy Bandó András, Szily Nóra, Király Tamás, Trokán Péter, Köböl Anita, Pintér Tibor és Petschnig Mária Zita a vendég, de látható lesz majd a Sorok között Lukács Sándor, Gubik Petra, Halász Judit, Somos András, Jávori Ferenc Fegya, Mészáros Árpád Zsolt, Bujtor Balázs, Blaskó Péter, Száraz Dénes és sok más ismert művész és közéleti szereplő.

Sorok között Lutter Imrével: ismert emberek életét vers inspirálja

A Sorok között Lutter Imrével című műsor mély, mégis szórakoztató beszélgetésekben mutatja be a színházi, filmes, zenei és közéleti sztárok életének ismeretlen oldalait.

A beszélgetések apropója egy-egy vers, amely különösen fontos szerepet játszott a vendégek életében. A műsor célja, hogy megmutassa, hogyan kapcsolódnak a versek a mindennapi élethez, és hogy egy jó vers képes inspirálni és kimozdítani a mélypontból.

Az új részek szombatonként 11:40-kor láthatók az ATV-n, a teljes beszélgetések pedig vasárnaponként kerülnek fel Lutter Imre YouTube-csatornájára.

[2024.10.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.10.10.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

Ilyen volt a Quimby idei utolsó koncertje - képriport
Szeptember 27-én a Budapest Park...

Atlantisz kalózai visszatértek hozzánk - Visions of Atlantis koncerten jártunk 
Ismét...

Azahriah ismét duplázott a Parkban - megnéztük!
Thomas Anders koncerten voltunk a Budapest Parkban
beszámolók még