2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Eminem és bandája egy harmadosztályú lemezen
Freestyle-ok, kiadatlan dalok, remixek az új lemezen
Kapcsolódó Kiadványok
Chingy: Hoodstar
Kapcsolatok
Chingy
Legnépszerűbb csengőhangok

Chingy: Hoodstar - trendi hip-hop lemez

A középnyugati srác harmadik albuma ugyanolyan, mint az első kettő. Senki nem fog benne csalódni, ugyanis semmi nem változott. Chingy ugyanazt a partys hip-hop zenét csinálja, amit eddig is. Az album színvonala sem jobb vagy rosszabb az eddigieknél. Végig letisztított hangszerelés, tapsolós ritmusok, és rádióbarát dallamok.

Az intro mintegy berobban a lejátszóból, akkora energia van benne. Tökéletes inditó szám. Kár, hogy ilyen rövidke. A „Club Gettin’ Crowded” a memphisi Three 6 Mafia közreműködésével készült. Ez album egyik legjobb nótája! A Dj Paultól megszokott kemény ritmus nagyon ott van. A „Cadillac Door” egy nyugisabb, slágeresebb alkotás, majd a „Dem Jeans”-ben feltűnik a So So Def Records főnöke, Jermaine Dupri is. Ezt a nótát a táncparkettre szánták: pumpáló basszus, lágy síp, sodró lendületű szövegelés.

A „Pullin’ Me Back”-ben - a nem régiben új lemezzel jelentkezett – Tyrese refrénjét hallhatjuk. Kellemes zongora és „chingy-lingi hangok” kísérnek végig a ritmuson. A Mr. Collipark által producerált „U A Freak” egy újabb seggrázós dal. A nóta elég húzós lenne, ha nem számítjuk, hogy Collipark (természetesen) már megint ugyanazt a basszus használta, mint amit már elsütött jónéhány slágerében (pl. Ying Yang Twinz – Whisper Song)

A „Brand New Kicks” producere az a Mannie Fresh, aki a New orleans-i Cash Money-nak szokta szállítani a slágereket. Ez a track azonban nem valami nagy pukk. Türelmetlenebbek meg is nyomhatják a „tovább” gombot. A „Let Me Luv U”-nak viszont eszméletlenül komoly alapja van! A cd egyik csúcspontja ez a szerzemény. Nem véletlen, hogy Timbaland keze van a dologban. A korong utolsó dalát Fatman Scoop indítja a tőle megszokott kiabálással, majd egy igazán dögös crunk számot hallhatunk.

Mindent összegezve a „Hoodstar” egy nagyon dallamos, trendi hip-hop lemez. Néhol ugyan már egy kicsit túl fogyasztható, de akinek nem tetszik, az ne hallgassa. Persze senki ne készüljön világmegváltó szövegekre, mert St. Louis büszkesége soha nem jut túl a sablonos csajok-gyémánt-felnik témákon. Aki mondanivaló nélküli, szórakoztató zenét szeretne hallani, annak mindenképpen ajánlott. Aki a hardcore-ra van rákattanva, annak ott az új Sean Price cd!

-Hóember-

[2007.03.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még