2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Jamie Winchester & Hrutka Róbert koncertje
Kapcsolatok
Jamie Winchester
Hrutka Róbert

Borral vigadtak Winchesterék

Különleges bennsőséges hangulatú koncerttel kedveskedett rajongóinak Jamie Winchester & Hrutka Róbert. Kedden este a Budai Parkszínpad zsúfolásig megtelt, minden dalt tapssal és énekkel jutalmazott a közönség.

A Jamie Winchester & Hrutka Róbert Band Parkszínpadi fellépését nagy várakozás előzte meg, hiszen a fiúktól már megszokhattuk, hogy mindig valami újjal, kellemessel rukkolnak elő. Most sem volt ez másként, sőt az előzenekar is kellően feltüzelte a közönséget.
A Megasztár üdvöskéje, Schmidt Vera és zenekara lépett először a porondra, és a lány első lemezének dalaiból adtak kimerítő ízelítőt. A számok jó részét Jamiék írták, így akinek megtetszett a kellemes hangú lány stílusa, a helyszínen meg is vásárolhatta, a Nézhetnélek című albumot. A lemez hamarosan a boltok polcaira is kikerül majd.

A színpadi kép is nagyon ki volt találva, a zenével összhangban lévő, egyedi bútorokkal és kiegészítőkkel vették körbe magukat a zenészek. Az sem volt szokványos, hogy a fellépők ínycsiklandó borokat fogyasztottak felüdülés képen. Amint feltűnt ez első zenész, a közönség tapsviharban tört ki, és ezt a jó szokását a koncert végéig megőrizte. Ismert és kevéssé ismert dalok egyaránt felcsendültek.
Egy kellemes meglepetés vendéggel is kedveskedtek a szervezők, hiszen a színésznő, Für Anikó is dalra fakadt. Neki is Robiék írták az új lemezének dalait.
Ezen az estén nem csak a fülek, de a szemek is jócskán szerepet kaptak, hiszen Jamiék meghirdettek egy fotópályázatot. Bárki nevezhet, aki akár csak egy képét is feltölti a zenekar honlapjára, melyet a műsor alatt készített. A pályaműveket a zenészek és Tyukodi László fotóművész bírál majd el, így egy fényképezőgéppel is gazdagabb lehet az, aki elkapott egy igazán jó pillanatot.
A balzsamos nyáreste egy fergeteges fináléval és vastapssal zárult, a nézők elégedetten térhettek haza, út közben Winchesterék dalait dúdolgatva.

mori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[2005.06.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még