2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Vámpíroké lesz a világ?

Majd egy hónapja báloznak már a Vámpírok a Pesti Magyar Színházban. Roman Polanski kultikus filmjéből készült, nem kevésbé kultikus musical végre hazánkban is színpadra került. A produkció érdekessége, hogy Magyarországon...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2007.07.30.
Utolsó hozzászólás: 2007.08.29.
Hozzászólások: [4.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

oviolin 2007.08.29. 18:28 • [4]
Csak legekben szólhatok a produkcióról. Én és a lányaim Egyházi Gézával láttuk a darabot. Ő számunkra eddig teljesen ismeretlen volt, ezután pedig ő a mérce. Vidéki mivoltunkból adódóan regényes úton jutottunk el az előadásra, de sikerült, tehát úgy tűnik, látnunk kellett. Annyira beleszerettünk, hogy másodszor is megnéztük, amíg Bp-en voltunk. Itthon rögtön "ráugrottunk" a honlapra és mindent hallani, látni akartunk, ami elérhető a Vámpírok báljáról. Még most is tart a varázslat, s azon morfondírozunk, ezen a hétvégén még látnunk kellene.
Minden profi, minden és mindenki a helyén van, a zenekartól a táncosokon át a technikai hátteret biztosítókig. Nem csupán a színpadon, de a színház egészében. Az előtértől a nézőtérig. A szereplőkről is csak felsőfokban beszélhetünk. Nekünk az első szereposztás művészei tetszettek jobban, de lehet, hogy elfogultak vagyunk. Ha csak az elhatározáson múlna, ott ülnénk minden előadáson és a színház minden szögletéből megnéznénk ezt a csodát. Remélem, lesz még alkalmunk újra és újra részesévé válni. Aki a humort szereti, az sem csalódik, aki a jó koreográfiát, látványos táncot az sem, s aki végre valódi díszlettel, jelmezekkel és maszkokkal szemlélne egy jól megkomponált "színházat", az nem hagyhatja ki.
Emi 2007.08.20. 18:35 • [3]
Szerintem is óriási produkció, Kentaur diszletei, a jelmezek, a koreográfia, a táncosok és Nagy Sándor hangja és vámpir mivolta feledhetetlenné tette számomra a darabot. Nagyon szinvonalas, szeretnék még több ilyet látni. Kár, hogy az érdeklődés nem túl nagy a darab iránt. Többször is elmaradtak az előadások. Remélem azért sokan fogják még látni.
Szekeres Adrien 2007.08.13. 22:08 • [2]
Szeretném mindenkinek ajánlani ezt a darabot, aki tehetséges fiatal színészekkel egy fergeteges elöadást szeretne látni.Tanulságos, hogy milyen jó énekesek és táncosok vannak kicsi országunkban, akik méltánytalanul kevés figyelmet és elismerést kapnak! Amikor én láttam a darabot, állva tapsolt percekig a közönség!Fantasztikus élmény volt!Gratulálok Egyházi Gézának, Sándor Dávidnak és Kecskés Tímeának valamint az egész társulatnak!További sok sikert kívánok!
Szekeres Adrien
tiffany 2007.07.30. 18:39 • [1]
Teljes mértékben egyteértek Jakab Szabolccsal, bár én csak egyszer, első szereposztással láttam a darabot!lenyűgözött DÍSZLET, a jelmezek, sminkek (KÖSZÖNET kENTAURNAK!!!)a színészek, táncosok teljesítménye. Egyházi Géza telitalálat, csodás a hangja, remélem, látjuk még sokszor, sok mindenben! Jegercsik Csaba már nem először bizonyította, hogy nagyszerű, technikás színész.
Remélem, lesz a télen és jövő nyáron is előadás, és CD(!!!!) esetleg DVD(!!!!). Mindenképpen szeretném még én is megnézni, és mindenki, aki látta, ajánlja a barátainak is, ezt látni-hallani kell!

Gézának, és az egész társulatnak, valamint minden háttérmunkásnak és a PS Produkciónak sok-sok sikert kívánok!
Borosné Andi
lap teteje
További oldalak 1
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még