2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Így haknizik DJ Szatmári

Miért vetítik a Miniszter félrelépet egy buli kellős közepén? Hogy telik DJ Szatmári szombat estéje, amikor két fellépése is van? Lapunk ezekre volt kíváncsi,...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2005.10.28.
Utolsó hozzászólás: 2006.04.05.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Dj Goodboy 2006.04.05. 13:59 • [26]
Hali Nova-x!
Én is így gondolom, de én már régóta a dance-stílus a mindenem! De ha olyan kedvem van, Tiesto-t is nyomatok!
SZ-SZ-B megyei vok, így kevesebb eséllyel indulok. De mindent megteszek, hogy valamilyen szinten a Dancemix csapatába kerüljek. Figyu! Majd írok e-mailt, mert itt nem lehet "beszélgetni"! OK??
Előzmény: nova-x • 2006.04.05. 10:53 • [25] • Előzménykövetés 
nova-x 2006.04.05. 10:53 • [25]
DJ Goodboy:

Én nem vagyok DJ, aki a bakeliteket pörgeti. Csak a számítógép segítségét igénybevéve irogatok zenéket. Amugy nincs stílusom. A hangulatom adja, hogy milyen zenét kreáljak. Véleményem szerint nem lehet és nem is szebed egynél leragadni, mert egy idő után beszűkülnek a lehetőségek. Amúgy melyik régióban rezidenskedsz?:-)
Dj Goodboy 2006.03.23. 14:06 • [24]
Szia!!

Szerintem építs kapcsolatokat pl.:Spigiboy-jal, ő biztos segítene, mert már ő pár fiatal dj-n már segített(Szatmári, Dred stb.)
Nem tudsz küldeni vhogy zenét nekem? Milyen stílust követsz?
Én még nem próbálkoztam zene készítésével, ideje lenne!! :)
Előzmény: nova-x • 2006.03.21. 17:56 • [23] • Előzménykövetés 
nova-x 2006.03.21. 17:56 • [23]
Szia!

Én 26 vok és már van körűbelül 30 zenei szerzeményem és kb 100 versem. Páran meghalgatták már és noszogattak, hogy keressek kiadót, de gőzöm sincs, hogy hol kezdjem.
Van valamilyen zeneszerkesztő szoftvered? Amugy 14 évesen egész jó rálátásod van a világra!:-)
Dj Goodboy 2006.03.06. 14:51 • [22]
Hali!
14 éves vok! Sajna, még nincs saját szerzeményem, de már írtam egy dalszöveget!
Majd el fogom küldeni Szatmárinak! És neked?
Előzmény: nova-x • 2006.03.03. 16:43 • [21] • Előzménykövetés 
nova-x 2006.03.03. 16:43 • [21]
Dj Goodboy:
Mióta kevergeted a bakeliteket? Van már saját szerzeményed?
Üdv
Dj Goodboy 2006.03.03. 14:32 • [20]
Helló!
Teljesen igazad van!
Én se becsülöm azokat a "DJ-ket", akik nem rendelkeznek saját dallal vagy remixszel! Azok nem is dj-k!!
Amúgy köszönjük, hogy rendet teremtettél!
Előzmény: nova-x • 2006.03.03. 14:00 • [18] • Előzménykövetés 
reinhard 2006.03.03. 14:11 • [19]
Jól van srácok, igazából nem a leszólást kell a hozzászólásomból kiérezni, csak azért szóltam hozzá, mert úgy láttam, hogy szinte marakodtok, ölre mentek hülyeségek miatt. Minden zenének megvan a maga súlya. A könnyed, szórakoztatás az gyorsan változó , holnap már nem emlékszik rá szinte senki, hogy mi van ma. Viszont akad olyan
ami fenmmarad 30-40, vagy akár 500 éven át is, ugyanazzal a frissességel, élménytadóan, mint amikor keletkezett!!
Ezt nem szabad nem észrevenni! És felesleges vitatkozni, mindent a saját mércéjével mérjetek.
Na sziasztok, ezzel a témával többet nem akarok foglalkozni. Majd írok másról, másik témában, ha lesz mit.
Üdv.
Előzmény: nova-x • 2006.03.03. 14:00 • [18] • Előzménykövetés 
nova-x 2006.03.03. 14:00 • [18]
Sziasztok!
Dj Goodboy: Elismerem, hogy a dj-k dolgoznak és úgy mond áthangszerelnek, már létező számokat, de csak nagyon kis százalékuk alkot teljesen új zenét! Hidd el én DJ akartam lenni és kaptam is egy TAYA lemezjátszót, majd 20 évesen beruháztam az első keverőmre. Így tudom, hogy a mixelés nem könnyű dolog és ott le is áltam vele! Én a zeneírásban és szerkesztésben találtam meg, amit kerestem. Innen már biztos vágod, hogy mi a külömbség egy feldolgozás és egy új alkotás között.
Reinhard: Nem kéne így leszolnod a dj-ket, mert nekik a lemezjátszó a hangszerük. Azokat a djket ismerem el én is akik bakeliteket használnak, mert az van olyan problémás, mint bármej hangszeren.
Dj Goodboy 2006.03.03. 13:18 • [17]
OK srácok, teljesen igazatok van!
De akkor azt magyarázzátok meg, miért pörögnek milliók Tiesto koncertjeire?
Miért lett ilyen nagy divat itt kicsiny országunkban ez a dance-stílus?
Az rendben van, hogy a legtöbb zene őse a Deep Purple, Beatles, Rolling Stones.
Én is szeretem őket, de ti mégse látjátok át a Dj-k munkáját!!
És még megjegyezném, hogy valamelyik zenei stílusnak is kell "utolsónak lenni". Én ebbe a kategóriába tartozom, és baj ez??
Reinhard, leborulok előtted, de te mégse látod át, mit csinál egy DJ!
Ti csak annyit láttok, hogy berak pár számot és összemixeli!
De pl.: Ők is csinálnak video-klippeket, ők is járnak fellépni, velük is csinálnak interjút. stb. Úgy mint mondjuk Elvis Presley. Ők is zenét csinálnak, mint akármelyik zenekar, és ez szerintem a lényeg!! Hogy ők is csinálnak zenét!
Előzmény: reinhard • 2006.03.03. 01:23 • [15] • Előzménykövetés 
lap teteje
További oldalak 1 2 3 »»
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még