2024. november 25. | hétfő | Katalin nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Szeifert szettje volt a Tiesto buli fénypontja

Beszámoló a Tiësto CEE Tour 2005 budapesti állomásáról.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2005.11.13.
Utolsó hozzászólás: 2005.11.21.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

MaryAnn20 2005.11.21. 21:25 • [7]
Helló tomster!!
Hát nem tudom, csak azért kérdeztem rá ennyire konkrétan h miért nem kerültek fö a fotók mert konkrétan a mi társaságunkat lefotózta egy illető és amikor megkérdeztük hogy hol lesz fönt akkor azt mondta hogy a zene.hu-n lesznek a képek!!! Akkor biztos hogy átbasztak minket :( De azért köszike!!!
tomster 2005.11.21. 15:16 • [6]
Hy, kedves Pokoli lemezlovas !
Bocs, a megkésett válaszért, de sok a dolgom a coolfm-mel is, így nem mindig tudok naprakészen válaszolni.
Nos, nem tudom miért nem engedtek fotózni. Előzetesen azt mondták lehet, aztán amikor mentem volna nem lehetett. Amúgy, nemzetközi bulikon (ezt nem minősíteném annak), van egy íratlan szabály: csak az első 3 szám alatt lehet fényképezni. Hogy miért? Talán mert a dj-k mögött működő marketing-gépezet így látja jónak. Bezony, nálunk sincs hiány jó dj-k-ből, ám, mint mindenhol itthon is hierarchia uralkodik és a fiataloknak nagyon kicsi az esélyük az előre lépésre. S, hogy miért nincs DJ Mag 100-as listájában magyar? Hmm, mert itthon nincs annyi pénz, ami ahhoz kellene, hogy oda bekerüljenek. Hivatalos infóm nincsen de ha átlag 8000 Ft-tal számolunk, akkor durván annyit kaszál amennyit leírtál, plussz teljes ellátás (repülőjegy oda-vissza, *****hotel, stb.) a teljes stábnak. De nem az a baj, hogy ennyit kaszál, hanem az, hogy aki ezt a bulit megszervezte kihasználta az emberek hiszékenységét, ígért nekik oltrári bulit, meg hihetetlen látványt és hallatlanul frankó hangtechnikát, majd rendezett egy olyat, hogy azt még egy vursli is túlszárnyalja.
Na ennyit erről. Jó volt, szép volt, többet nem kérünk belőle.
Üdv.
Előzmény: dj.inferno • 2005.11.13. 19:00 • [2] • Előzménykövetés 
tomster 2005.11.21. 15:03 • [5]
Hahó Maryann20!
Sajnos fotók nem kerülnek fel mert, mint írtam nem engedtek fotózni. Sorry.
MaryAnn20 2005.11.20. 15:20 • [4]
Sziasztok!! A beszámlónál miért nincsenek fönt a képek amik a bulin készültek,és mikor teszitek föl?
Köszönöm!!
2005.11.13. 19:20 • [3]
Beszámoló a Tiësto CEE Tour 2005 budapesti állomásáról itt:
http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=1861
dj.inferno 2005.11.13. 19:00 • [2]
Hát igaz én nem voltam ott. De Balázs akkor egyetértek veled. Ez akkor tényleg egy átlagos lehetett. De mondjuk azon kivagyok akadva hogy megtiltották a szekrények hogy fényképezzenek. De mi a faszért? Érdekes a világ többi táján lehet fényképezni. Nálunk nem. Mégis csak egy koncert. Meg amúgyis Tiesto nem egy festmény vagy egy szobor hogy ne kapják le mert romlik a minősége. Hát mondjuk romlik ha már azt írtad hogy Szeifert szettje volt a fénypont tegnap este. Mellékesen megjegyzem hogy nálunk is jó dj van. És nem értem miért nem tudnak a DJ Mag 100-as listájába benne lenni?Na erre majd valaki írjon. Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye. Ja csak úgy megkérdezem Tiesto ezért mennyit kaszált hogy már a fellépés előtt tbb 100an távoztak?Úgy 15-20 millát tuti.Na csákó!
bizso 2005.11.13. 12:30 • [1]
Ott voltál a buliba? Mondd el a véleményed!
lap teteje
További oldalak 1
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még