2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Óriási káosz az Avril Lavigne koncerten -

A kanadai tinisztár, Avril Lavigne koncertjére érkezők nem kicsit szívtak a hétfői vihar miatt: késés, eső, káosz, elmaradt előzenekar, félbeszakadt koncert, rosszul lett rajongók... Aki kivárta a kezdést és ottmaradt, az sem...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.07.08.
Utolsó hozzászólás: 2008.08.05.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

CDfan 2008.07.09. 10:03 • [7]
A ticketpro nektek felvette a telefont? Nekem fel se veszi, pedig meg akartam kérdezni, hogy ha bőrigáztam, 2 órát fülledtem a melegben és kaptam 10 számot akkor mégis hogy képzelik a dolgokat.
Az a baj hogy 30napos jogvesztő viszonya van a jegynek, tehát ezen belül kell reklamálni.
De a csoportos reklamálás már érne is valamit, most nem azt mondom, hogy ötszázan a ticketpro elé kell vonulni, de sok ember nevét és email címét kéne összegyűjteni hamar aki ott volt, és úgy számíthatunk valamire
Naspolya 2008.07.08. 20:43 • [6]
Daniella, Teljesen egyetértek. Amikor hallottam a tv-ben ugyan ezt mondtam. Valószínű hogy csak 3 szám lett volna. Én fel is hívtam a jegyirodát hogy most mi van ,meg hogy adják vissza pénzt. Aztmondta h ŐK MIDNENT megtettek..és a koncert amúgy is volt 1 órás. Érdekes én nem erre emlékszem ugyanis akkor is megnéztem mennyi az idő amikor elkezdték, meg akkor is amikor vége lett és maximum volt 40 perc szal ne etessenek már. szánalmas. és az abaj h nem kevés pénzről van szó. vhogy felkéne lépni ellene. Amúgy nyílván én is nagyon jól éreztem magam a koncerten, mert szuper volt Avril , de egy hazai koncert 2szer hosszabb... aki szerint ez normális volt az még sose járt koncerten...
byxu 2008.07.08. 20:07 • [5]
Sziasztok!
Bocsi h így ide betörök! Elolvastam amiket írtatok! Én sajnos nem voltam a koncerten, pedig én is el szerettem volna menni. Biztos nektek is rosszul eshetett h a koncert csak 45-50 perces volt,és ezért kifizettétek a 7500 Ft.ot!
Én imádom Avril-t. Én mindent megtettem volna h elmenjek a koncertjére, de úgy látszik jól tettem h mégsem mentem el! Azért nektek is biztos jól eshetett h láttátok élőbe Avril-t! :( :'( Mégis milyen volt a koncert? Meséljetek róla vmit..És Avril-ről is! Mert én nem láttam, hátha tudtok vmit mondani.Mert azért élőbe biztos szebb.. stb. Mint videókon meg képeken!
daniella17 2008.07.08. 19:32 • [4]
A sajtónak+tv-nek azt mondták már csak 3 szám lett volna a koncertből! JA persze egy nagykoncert csak 50 perces lett volna??? Ne már! Próbálják eltusolni a dolgot és hülye ajándék tárgyakat ajánlanak fel, hogy ne balhézzunk. Mert ha többen panaszt tennének talán nagyobb kártérítésre is számíthatnánk! (páran azt mondják nagyon jó volt..hát aki azt mondta nem volt még nagy koncerten, még a LOla koncert is ennek több mint 2* ese volt...és ő csak egy hazai sztár!!!!) AMUGY AZ ajándék tárgyakat ezen a számon akarják ránksózni:0620-9581478 Nekem nem egy pószter kell amit megveszek valahol 200ftért hanem a pénzem! MErt azt olyan szolgáltatásért fizettük ki amit nem kaptunk meg!
Naspolya 2008.07.08. 17:56 • [3]
Én is teljesen gyetértek az előttem szólókkal. Szerintem is csak azért kezdték el a koncertet,hogy a jegy árát ne kaphassuk vissza...és nem ez a fő, mert ha a teljes koncertet élvezhettük volna szerintem senkinek semmilyen problémája nem lenne. Az meg amásik, ami engem nagyon felidegesített,hogy a jegyet nem kezelték le, így azt egy ember kiadta a kintre érkező barátjának aki bejött ugyan azzal a jeggyel. Vagyis teljesen ingyen. Én meg gyűjtöttem rá egy csomót és 7500Ft nekem nem kis pénz. Ez engem felháborított...
costa 2008.07.08. 16:00 • [2]
Sajnos tényleg így jártunk tegnap este. Bár a 20.00 előtti tumultushoz nem tudok hozzászólni, mert akkor érkeztem, viszont a szervezés tényleg katasztrofális volt. Azt nem bírták megmondani honnan lehet bemenni az épületbe egyáltalán. :-(
AZ igazi csalódás azonban tényleg az volt, hogy 10 szám után gyakorlatilag lezavarták őket a színpadról, a nézőket pedig haza. Ezzel Avrilből és jó pár ezer másik emberből csináltak hülyét, ugyanis a meteorológia már egész délután azt hiredtte, hogy este piros riasztás lesz, tehát a vihar senkit (főleg a rendezőket) nem érhette váratlanul. Ha pedig már elkezdték mégis a koncertet, miért nem hagyták végigmenni? Negyed órával a lefújás után már nem esett... Értem én, hogy kockázatos, de így meg az az érzése az embernek, hogy csak azért kezdték el, hogy a pénzt ne lehessen visszakérni... És nem is a pénz az érdekes szerintem sok embernek, hanem az elmaradt további élmény. Az eső egyébként még a hangulatnak is jót tett, így nagyon jó lett volna a folytatás...
dzsekdzsó 2008.07.08. 14:34 • [1]
Így van minden, ahogy le van írva... Bár szerintem kaja az volt, mert mikor kifelé zavartak minket, akkor láttam jópár elázott szendvicset, meg hasonlókat... Nagyon nem erre számítottam... Bár annak örülök, hogy életemben először láthattam Avrilt.. Tetszett, hogy énekelt a régi számaiból is, mert én főleg azokat kedvelem... Az őrök tényleg nem tudtak semmit sem mondani, hiába kérdeztük őket az elején. Végül tényleg teljesen sz*rrá ázva futottunk az összetört kocsinkhoz... :) Az autogram is elmaradt. Pedig arra is számítottam.
lap teteje
További oldalak «« 12
Hitel- és pénzügyi segítség online egész egyéb [2024.11.22.]
-Billentyűs zenész [2024.10.28.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még