2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Exkluzív részletek! Nincs kártérítés az Avril Lavigne koncert miatt

Mint ismert a világsztár hétfői budapesti fellépése a vihar miatt később kezdődött és rövidített programmal tartották meg. Emiatt több olvasónk jelezte nekünk, hogy kártérítést követel. Lapunk megkérdezte erről az eseményt...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.07.09.
Utolsó hozzászólás: 2008.07.28.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

CDfan 2008.07.28. 21:51 • [28]
holnap megyünk be jegyzőkönyv-felvételre a nemzeti fogyasztóvédelemhez
CDfan 2008.07.14. 20:36 • [27]
Hát ha elegen írunk nekik csak kénytelenek lesznek csinálni is valamit :D
A Live Nation mindenkinek ugyanazt az ártatlan, ők mindent megtettek levelet küldi válaszul, nekem három mailcímre ugyanaz jött, csak tudni akartam akár végigolvassák-e, de nyugodtan mondhatjuk, hogy nem :D Csak CTR + V és küldés, majd még 1 hülye letudva.
teklaaa 2008.07.13. 20:59 • [26]
"Tiszta lelkiismerettel állíthatjuk, hogy mindent kihoztunk az estéből, amit csak
lehetett, mégha az nem is volt problémamentes. Bízunk benne, hogy megértik
álláspontunkat és előre is köszönjük szíves megértésüket. "-írta nekem a live national:@
Ezek össze vissza irogatnak hazugságokat:@Most irni fogok a fogyasztóvédelemnek!!!Remélem cselekedni fog a fogyasztóvédelem...
CDfan 2008.07.13. 16:46 • [25]
csak nem lankad a tömeg? :D
CDfan 2008.07.11. 18:29 • [24]
Nekem ezt válaszolta a Live Nation sajtósa, de sémalevél, mindenkinek csak ezt küldik, amit a huszadik titkárnő szépen megfogalmazott.
Azért ez mégiscsak átverés, hogy 75 perces koncertterv meg már a ráadást énekelte meg 3 szám maradt el :D Hát komolyan mondom hogy valakinek ennyi bőr legyen a nagy pofáján, mikor zsebből kitolhatná mindenki jegye árának a felét. Azért ehhez kell bőrfelület.
Nem baj, én nem hagyom, hogy eltusolják, még akkor is ha csendesedni látszik nekik a dolog.
Naspolya 2008.07.11. 11:58 • [23]
Teljesen igazatok van. NEM fogjuk hagyni, hogy így átverjenek...És szerintem is minimum a jegy árának a felét visszakéne fizetniük... Szánalmas,hogy itt hazudoznak és próbálják elhitetni h csak 3 szám volt hátra és ők midnent megtettek... undorító egyszerűen. de én sem adom föl, ugyanis nekem 7700 FT nem kevés pénz.. És igen aki volt már koncerten az tudja, hogy nem max 40 percet játszanak... *egy belföldi együttes játszik legalább másfél órát.. szal... * ennyit róluk.. undorító ...
CDfan 2008.07.11. 09:50 • [22]
Remélem fognak is vele foglalkozni, ha nem akkor bemegyünk, de nem fogom hagyni hogy ennyivel eltusolják az ügyet!
daniella17 2008.07.10. 23:39 • [21]
*védelemnek*
Előzmény: daniella17 • 2008.07.10. 23:38 • [20] • Előzménykövetés 
daniella17 2008.07.10. 23:38 • [20]
ÉN is baz:D (örülök, hogy sokan vagyunk így ezzel! IRJATOK MINNÉL TÖBBEN A fogyasztó véelemnek!)
CDfan 2008.07.10. 18:17 • [19]
Én is a jegy árának felét kérem vissza! Ez példátlan!
lap teteje
További oldalak 1 2 3 »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
Hitel- és pénzügyi segítség online egész egyéb [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még