2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Exkluzív részletek! Nincs kártérítés az Avril Lavigne koncert miatt

Mint ismert a világsztár hétfői budapesti fellépése a vihar miatt később kezdődött és rövidített programmal tartották meg. Emiatt több olvasónk jelezte nekünk, hogy kártérítést követel. Lapunk megkérdezte erről az eseményt...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.07.09.
Utolsó hozzászólás: 2008.07.28.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

teklaaa 2008.07.09. 22:27 • [8]
Cdfan te feljelentetted őket???
CDfan 2008.07.09. 20:38 • [7]
"a következő várható felhőszakadás előtt be is tudja fejezni"
maga ott volt?...... az utolsó három szám alatt ÖMLÖTT AZ ESŐ...
ne HAZUDJON MÁR ekkorákat kéremszépen
CDfan 2008.07.09. 17:47 • [6]
Itt is válaszolnék: a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez fordultam levél formájában. Ha nem kapok választ tőlük megtalálom a módját, hogy "kivizsgálhassák" a koncert körülményeit.
CDfan 2008.07.09. 17:31 • [5]
T Éva.
nem azzal volt a baj, hogy betereltek a PECSAba a biztonságunk érdekében, hanem hogy állatok voltunk a legelőn, mert bemenetelkor elvettek minden kaját és piát, a büfé meg megközelíthetetlen volt és fulladoztunk a melegtől.
emberség kérdése lett volna a 11 óra ott ülő népet tájékoztatni, hogy dél felé a meteorológiai szolgálat piros riasztást adott ki!
CDfan 2008.07.09. 17:22 • [4]
Persze, hogy a 16 éves tini aki ennyi pénzt kiadott érte csillogó szemekkel várta a kezdést, nem az utólagos HAZUGSÁGAIKAT meg az ÁTVERÉSt. Honnan szedte ezt a 3 számot? Melyik meri a képembe hazudni? MELYIK???
CDfan 2008.07.09. 17:20 • [3]
A LIVE NATION ELMEHET A TUDJÁKHOVÁ!
A pofájukról szakadna le a bőr a 3 számukkal együtt! FELJELENTÉST TETTEM!!!! Nekem ne HAZUDJÁK már a tényeket szebbé!
UNDORÍTÓ!!! FÚÚJ
cinderella 2008.07.09. 16:16 • [2]
Ja persze tényleg csak 3 szám maradt el.. Azért volt tegnap 18 szám prágában ugye? Itt meg egészen pontosan 10.. Számolni azért tudni kéne, és nem kamuzni a szervezknek össze vissza. Tipikus tapló hozzáállás ez amit megszokhattunk magyarországon. Ez olyan hogy "örüljetek bazmeg hogy volt valami". Csak mert ha elmaradt volna buknak, így meg elmondhatják hogy ők megpróbálták. Szerintem ha egy számot letoltak volna akkor is azt mondanák csak 3 szám maradt el..
costa 2008.07.09. 13:12 • [1]
Köszönjük a híreket! :-) Én teljes mértékben elhiszem, hogy a bizonytalan időjárás miatt nehéz volt meghozni a döntést hogy megtartsák-e a koncertet vagy ne. Azt is megértem, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy az emberek ne ázzanak meg, stb.
Viszont néhány dolgot nem értek:
1. Ha már a koncert alatt 2-szer leszakadt az ég amúgy is, miért hívták le a színpadról egy újabb eső miatt? Aki addig már bőrig ázott, azt már úgysem érdekelte, akit pedig érdekelt, hazamehetett.
2. Egészen pontosan 3 szám + 3 egyéb produkció volt hátra minimum, amitől megfosztottak.
3. A hangulat valóban szuper volt, ezért nem értem miért fújták le.
4. Abszolút érthető és elfogadható hogy nincs kártérítés, de a koncert lefújását akkor is hibának tartom, annak ellenére, hogy biztosan nehéz volt a jól dönteni és nyilván nem vállalhaták a kockázatát hogy valakibe belecsapjon a villám...
lap teteje
További oldalak «« 1 23
Hitel- és pénzügyi segítség online egész egyéb [2024.11.22.]
-Billentyűs zenész [2024.10.28.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még