2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Kiki érdekes bejelentése 2008 utolsó Első Emelet koncertjén

Idén 35. alkalommal rendezték meg Nyíregyházán a Gyümölcskarnevált, az esemény zárásaként pedig az Első Emelet lépett színpadra. Előbb Kikivel beszélgettünk, majd megnéztük a koncertet.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.09.14.
Utolsó hozzászólás: 2008.09.19.
Hozzászólások: [15.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Valkűr 2008.09.19. 13:05 • [15]
Nem igazán értelek miről beszélsz!! Én ott voltam.! A Kelet-Európai zenekarok fesztiválján, annyira buktak meg, hogy a koncert után, őket kérték fel, hogy egész éjszaka járják a rádiókat és ott játszottak élőben. Akkor tényleg nagyon rosszak lehettek nem?
norro79 2008.09.16. 10:49 • [14]
Hát sajnos nem lehettem ott az emelet koncertjén. Pedig "88 óta szerettem volna emelet koncertre eljutni, de mindíg ütközött valami elfoglaltságommal. Természetesen most is. Sajnos a rossz idő senkit nem kímél, még egy ilyen zenekart sem. Ha ez a koncert jobb időbe lett volna, biztos, hogy hatalmas buli lett volna. Ha a Vidor fesztiválon fellépő ismeretlen, dzsungelharcos négerekre és egyéb "hírességekre" ezrek voltak kíváncsiak, az emeletre is lettek volna annyian. Másrészt pedig ismerőseim, akik ott voltak elmesélése alapján, tényleg nem volt ennyire rossz és érdektelen a koncert!
karolyszol 2008.09.15. 21:25 • [13]
Maradjunk abban hogy a fiúk(nekem szabad így hívnom őket)itthon a lányok kedvencei voltak,HÚSZ évesen.A zenéjük már akkor is tömegcikk volt.Kár felmelegíteni.Akkora buktát ti még nem láttatok amit '86-ban Genfben produkált az Emelet.Nagyon a Kisberkesre épül az egész.Zenélni persze tudnak.Még szép!Aki még a múlt században született az még emlékszik rá hogy mi a zeneiskola.
bizso 2008.09.15. 19:14 • [12]
Kedves Valkűr!
Ebben a cikkben csak pozitívumok vannak a zenekarról és az előadásról. Hol van itt negatívum?
Segíts légyszi.
Előzmény: Valkűr • 2008.09.15. 18:52 • [11] • Előzménykövetés 
Valkűr 2008.09.15. 18:52 • [11]
Kedves Tamás!
Ha neked tetszett a koncert, akkor milyeneket írhatsz akkor, ha nem. Én, negyed magammal, Szombathelyről utaztunk Nyíregyre, hogy lássuk őket!! Nem tartozom a "kemény maghoz" de mint olvashatod, megérnek nekem annyit, hogy közel 1000 km-t utazzak, oda-vissza. Az írásodról pedig az a véleményem, - hidd el, elolvastam - hogy a beszámolód igen ferdére sikeredett és ha vki nem volt ott, akkor azt hiheti, hogy vmi borzalmas előadásról írtál. Én, a helyedben, írnék egy helyesbítést, mert ha ezt a zenekar elolvassa, akkor neked annyi! Mert ez mind hazugság!! Magyarázkodhatsz itt a fórumon, de ngyon gáz amit írtál, mert ezek az Urak, tiszteletreméltó tehetséges zenészek, ha mást nem, azt tiszteld! Arról, hogy volt 10 fok, fújt a szél, nem a zenekar tehet és arról sem, milyen körülmények voltak! Helyesbítsél sztem!!
fabiantamas 2008.09.15. 12:51 • [10]
Kedves Mindenki!

Köszönöm a hsz-eket, válaszolnék is néhányra:

- Azért álltam 30 méterre, mert onnan be lehetett látni a nézősereget és a színpadot is. Ilyen távolságból abszolút úgy tűnt, hogy volt egy kisebb csoport, akik nagyon élvezték a koncertet, a többiek pedig csak csendben nézték.

- A cikk nem kritika volt, hanem beszámoló, senkit sem akartam eltántorítani az Első Emelettől, jól nyomták a fiúk, csupán a publikumról írtam le, hogy nem volt elég tüzes a zenészekhez képest. (Akinek nem inge, ne vegye magára.)

- A szél fújt, a tömeg közepén nyilván nem lehetett érezni :)

- Egyébként meg tetszett a koncert, a banda. Ha olvasták volna a cikket, kiderült volna.
Szilvi36 2008.09.15. 12:35 • [9]
Kedves Tamás!

A bizonyos kemény mag kb. 40 főből állt és az első 5-8 sort elfoglalta. Igaz nem 30 m-re voltunk, mert akkor nem lennénk kemény mag, csak egy nem túl tájékozott újságíró. Az említett sorok nem csak énekeltek, de hatalmas bulin vettek részt, amiből te úgy látom kimaradtál. Lehet rossz színpad előtt álltál?! A jelenlévők számát nem biztos, hogy 30 m távolságból kellett volna megítélni (és közzé tenni). Mi akik ott voltunk megkérdeztük az illetékeseket (a zenekart) és Ők a színpadról úgy látták elegen voltak és jó buli volt. És tudod mit EZ A LÉNYEG!!!!!!!!!!!
bgabika2 2008.09.14. 21:28 • [8]
Kedves Tamás!
Ha esetleg elkerülte volna a figyelmét ,tegnap este Első Emelet KONCERT volt!Mégpedig olyan ami már régen hiányzott.Végre a csapat ujra a régi.Én személy szerint azért hogy 30 méteren belül legyek, a párommal, 279 KM-t utaztam,és voltak mögöttem 400 KM-ről is és nem bántuk meg.Sőt mégegyszer elmennénk.Az a baj hogy Ön "csak"egy ujságíró,és nem rajongó, olyan, aki SZÍVVEL szereti ezt az együttest,akinek a gyerekkoráról,fiatalságáról szól a zenéjük.A régi és új rajongók nevében írom hogy az együttest szeretjük,és nem tántorít el semmi féle ILYEN kritika minket ettől,mert a FILM FOROG TOVÁBB!
ildik 2008.09.14. 20:08 • [7]
Szia Tamás!
Hát te nem tudom ,merre jártál,de nem a koncerten az biztos!!!!!Jelentem a szél nem fújt,és igen is sokan voltak!!!!!!
És ha te is ott lettél volna láthattad,és hallhattad volna.Ja és köszi "fiatal lányok" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dóri cica 2008.09.14. 19:59 • [6]
Giginé nagyon jól látja a helyzetet. Ez a Tamás elég rossz újságíró. A legközelebbi koncertkor Tamás mellettem a helyed. Majd megmutatom én neked hova álljál és miről írjál !!!
lap teteje
További oldalak 1 2 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még