Kérlek segítsetek, hogy nem azok nyerjék meg a verseny akik egy nap százszor szavaznak önmagukra!!!
http://www.rtlklub.hu/dalverseny/6769_kevinkain_-_se_nyugat_se_kelet
Csak egy rövid regisztráció kell, de e-mail visszaigazolás nem , úgyhogy tényleg rövid!
Most láttam Omar Bashir honlapján, hogy lejebb vitték az árakat :) juhuhuhu már 2000 ft-ért lehet venni rá jegyet!
Tátrai is zenél, nagyon nagy buli lesz. Remélem sok emberhez eljut az info, ilyen előadóval ritkán lehet, ennyiért találkozni.
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek legutóbbi zenémet, ami egy animációs kisfilm alá készült.
A "Bon Voyage" röviden: életről-halálról-méltóságról szól.
http://www.youtube.com/watch?v=Bw0A_VU0YOE
"Bon Voyage is a short film created by Donat Somogyi, Martin Appelshoffer and music by ruzsbo"
Érdekes, én nem vagyok egy nagy zenefanatikus, sokszor érzem azt, hogy inkább hallgatnám a csöndet.
Rengeteg ismerősöm nem tud meglenni zene nélkül, otthon csak akkor kapcsolja le mikor fürdik vagy alszik, utazás közben is mindig ott szól a fülébe, és kultikus jelentőséget tulajdonít annak, hogy épp milyen a hangulata és mennyire passzol hozzá a zene, vagy helyszínekhez válogatja össze az útravaló zenét.. picit talán kényszeres, de az ilyet is megértem.
Nekem ha új érzem, van kedvem hozzá, szívesen hallgatom, jólesik.. de én jobban megválogatom, milyen helyzetben van helye számomra a zenének.
Én is nagyon szeretem a zenét a komoly zenét legfőképp mert olyan szép különálló dallamokra is oda lehet figyelni nem úgy mint ezeknél a newage irányzatoknál :S
Én imádom a komolyzenét, elég gyakran hallgatok mindenféle musicalt is, ámbár csak akkor ha a család nincsen otthon.Mert ők annyira nem rajongnak ezekért a dolgokért, ámbár szerintem az alap művéltséghez hozzá tartozik az hogy valaki ismerje legalább a NAGYOK különböző nevezetességeiket.ez egyéni vélemény.
szerintem nagyon jóóó:) igaz, metalos vok, de a komolyzene is az életem része:)
mint két feszülő ellentét......metal vs. komolyzene.) ha már itt tartunk, akkor klasszikus zenéből Vivaldi, Mozart, Beethoven, mennyei szférák, vangelis, enya......és a mantrák is bejönnek, bár nem a komoly zenéhez tartozik:))
és mijé utálják sokan? mert az emberek el akarnak szakadni a gyökerektől, meg mert hülyék:))
nah, csak ennyit
pussz:*********