2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

GYORSHÍR! Megasztár 4: ordított Tilla, Friderikusz a Dörmögőt promózta, Király Viktor nyerte a kört

Hatodik döntőjével folytatódott a Megasztár negyedik sorozata. Bencsik Tamarának befejeződött a verseny, az ötödik helyen végzett.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.11.22.
Utolsó hozzászólás: 2008.11.27.
Hozzászólások: [12.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

PETRABABA17 2008.11.27. 21:30 • [12]
Remélem, hogy a Lüszi nyeri meg a Megasztárt! Neki van a legjobb hangja mind közül. Nem értem, sokan miért vannak felháborodva, mert a zsűri őt juttatta tovább, hiszen ő sokkal jobb, mint a Tamara. Nem kell ezzel annyit foglalkozni, mert így van. Különben elég sok hülye van, akik fel vannak háborodva, mert a Megasztárban énekel. Igenis ott van a helye! Inkább támogatni kéne, nem elítélni!
sharapova2008 2008.11.25. 08:00 • [11]
Sajnos,érdemtelenül valamelyik fiú,akit a közönség és a zsűri pillanatnyi hangulata kiválaszt.A hajó elment,Tamarának a döntőben lett volna a helye:Lüszit bántani nagyfokú bunkóságra vall,ez a kislány amellett hogy csodát produkált valóban érdemes arra,hogy tovább fejlessze énektudását,az ő korában még aligha lehet kiforrott énekesről beszélni,ő őstehetség,ha idegileg birja,nagy jövő áll előtte.Ő nem tehet az anyja viselkedéséről,aki egyébként ösztönzi és a segitőtársa,meg a versenykiirás balfácánságáról sem,ami a nézőket de a zsűrit is meglehetősen kinos helyzetbe hozza.Az elbulvárosodott média pedig ott árt az énekeseknek,ahol tud: a három fiú,Krisztián,Viktor és Dávid jelenlegi felkészültségük alapján alkalmatlanok az ország külföldi képviseletére!!!
kovijozso 2008.11.23. 23:11 • [10]
Én ettől kezdve egyáltalán nem nézem a Megasztárt. Furcsa, hogy miután a zsűrinek nagyon tetszett Tamara produkciója, a közönség is tombolt, a végén mágis kiejtették. OK, a helyi közönség tombolt, de szerintem a kinti közönségnek is nagyon tetszthetett. Ez bizony le van zsírozva, már a látszatra sem adnak. Az előző Megasztárban legalább a közjegyzőt is mutogatták a szavazás hitelesítésével kapcsolatban, most már erre a látszatra sem adnak.
toromon 2008.11.23. 19:20 • [9]
Kamuszavazás? Akkor biztos a zene.hu-t is megvették. Az lehet hogy Viktort is sikerül elüldözni ilyen cirkuszolással, de tudodmit? Hallgasd VVAnettet, meg Győzi testvérét, meg kiszelt, Pákót és Fásyt, Bunyóst, Póstás Józsit. Ők nem zavarnak?
Előzmény: torsten • 2008.11.23. 10:13 • [4] • Előzménykövetés 
kokaianiko 2008.11.23. 17:50 • [8]
A győztes borítékolva van
torsten 2008.11.23. 11:17 • [7]
Ditti nálad a pont! Egyetértek az első mondatot kivéve:)
Ditti58 2008.11.23. 10:36 • [6]
Nekem nem az énekesekkel van a legnagyobb problémám. A gyerekek fiatalok, helyesek, énekelni is tudnak - legalább is nem olyan borzasztó hibákat követnek el, amit egy magamfajta átlagnéző elviselhetetlennek tart, engem szórakoztat. Éppen ezért bosszant az, hogy ilyen irdatlanul rossz műsorvezető és (Fenyő Miklós kivételével) csak a magamutogatós zsűri szerepel benne, na meg az az indokolatlanul sok reklámszünet! Így már nézhetetlen a műsor. Tilla indokolatlan magán kívüli őrjöngése, borzasztó kiejtése (a legutóbb: "szinátra", amúgy jó magyarosan), Szekeres Nóra rikácsolása elviselhetetlen. No, meg ahogy összeakadnak, ki mondja ezt, ki mondja azt, nem harmonikus. A látható stábból egyedül Fenyő Miklós az, aki építő kritikát mond, tanácsot ad, aki komolyan veszi az egész cirkuszt és azt csinálja, amiért odaültették. Szomorú, hogy a fiatal tehetségeket ennyire kihasználják. Szerintem, ha kevesebbszer sulykolnák, hogy "SZAVAZZ!SZAVAZZ!SZAVAZZ!!!" akkor is szavazna a jónép. Szerintem ezért katasztrófa ez a 4. Megasztár. Megakoldulás lett belőle.
torsten 2008.11.23. 10:18 • [5]
Egyébként tök mind1. Paralell néztem (hallgattam) a Szombat esti táncot az RTL en. Hát...Kóos Réka élőben énekelte végik a tánchoz való dalokat az Emilióval---bizony bármelyik Megaszarost 10 x leénekelte:)))) Kell-e ez a Megaszar egyáltalán Orbán produceren kívül másnak?---( nah meg a TV-2 nek a hülye telefonálók miatt?:)
torsten 2008.11.23. 10:13 • [4]
Kamu a szavazás! Orbán Tamás producernek az üzlet és a pénz a fontos. A Király Család (egy" hitközségbeli"), pénzeli a producert, tehát nem kétséges ki nyeri.....(csak azon röhögök előre ahogy magyar dalokat fog énekelni a Viktor ,(aminek szövegét Orbán Tamás írja:))))mert angolul senkit nem fogadnak el hazánkban aki magyar):)))))
Lüszi is nagy " üzlet" Orbán Tamás producernek---meg a bulvárnak.
Mria 2008.11.23. 08:33 • [3]
K.Enik! Ez mind igaz! Ezt a versenyt az fogja nyerni akinek a környezete a legjobban tudja nyomni a telefont. A tehetség nem számít. Tegnap este a két fiú közül Lakatos és Fekete egyiknek kellett volna kiesni. Tamara jóval sok oldalúbb nagyon sajnálom. Még Dávidban is látok fantáziát. Viktor és Lüszi igen is jó hanggal megáldottak és tehetségesek, itt nem a kor számít. Sok, jóval tehetségesebb kiesett már mint Krisztián. Krisztián estéről estére ugyan az. Az Elvis nóta pedig tragikus volt. Langyos, lapos. El is ment a kedvem a szombat esti tv nézéstől.
Előzmény: K.Enik • 2008.11.22. 22:55 • [1] • Előzménykövetés 
lap teteje
További oldalak 1 2 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még