2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » MaZeSzak-hoz

Mester Tamás

Vissza a MaZeSzak-hoz »»»

Témaindítás: 2008.11.24.
Utolsó hozzászólás: 2009.01.06.
Hozzászólások: [3.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

metazo 2009.01.06. 17:29 • [3]
Bocs a hibákért, én sem vagyok mega- chat. :))
Előzmény: metazo • 2009.01.06. 17:27 • [2] • Előzménykövetés 
metazo 2009.01.06. 17:27 • [2]
Nem tőlem kérdezi mankaegy, de véleményem mégis van róla...
Megasztár 4: az év hangja címért folyó dalverseny, megfelelő előadással, stílussal, kisugárzásssal. Az előző megasztárban nem érdeklődtek senkitől, hogy milyen stílusban profi: minden stílus szerepelt (pl. Queen -est, musical-est , filmzene est etc) És az nyert, aki komplexen , zömben minden stílusban megállta a helyét, ami jogos, mert az év hangja ne CSAK egy stílusban legyen hang. Nem lelkes amatőröket kerestek, hanem olyanokat, akik profi-szintü tehetségre jelölhetők voltak. Szóval a legjobbakat. Aki 10 stílusból csak 1-ben volt elég jó, az az előző megasztárokban sem nyert. A mezőnyt a nézők szavazata szabta meg- most is- a zsűri max. véleményt mondott, ha nagyon nem értett egyet (sajnos nagyon jogosan ezúttal) a szavazással. Aki országos versenyen 2. ill. 3. helyezett lett, az nem vesztes, csak nem az év hangja- ezt Fekete Dávidra nem lett volna jó ráhúzni. Nem volt annyira jó. Krisztián sem, mert egy csepp méz -OK, de ha árad és folyik az édeskés, hatásvadász dallamszéria........az már ragacsos. Szerintem. Is. Így maradt Király Viktor, aki stílusban, képezhetőségben, összesenben a beszavazottak közt a legjobb volt. Nem vetekszik a tehetsége Rúzsa Magdiéval, de ez egy másik mezőny volt. (az előző megasztárokban Dávid nem került volna az első 3-ba!)
Az ország szavazott, így szavazott- így lehetett tudomásul venni. (persze, hogy volt gazdasági oka a szavazásnak- nyilvánvalóan igen, de ettől még nem a zsűri-konkrétan Mester Tamás SEM- dönthette el, ki győz. Én szívesebben bíztam volna a zsűrire a döntést.... de nem volt rá lehetőség. A mezőny átl. relat. gyengeségét jelzi, hogy az éneksek tehetségérőúl nem annyira folyt vita a közvélemény szintjén- inkább a piszkálódás, pletyka, ki-kivel, ki miért- miért nem. Röviden: Mester Tamás nem oka annak, hogy a mezőny ebben a versenyben ilyen volt. Nem volt egekig érő tehetség a felvonulók közt, ez biztos. Sztem a zsüri keményen dolgozott, tudása javát adta, nem ők húzták le a színvonalat. Az előválogatást végigülni....hihetetlenül kemény lehetett. Én sokkal több röhögéssel -sírással reagáltam volna...le a kalappal előttük, Mester Tamás előtt is.
mankaegy 2008.11.24. 16:18 • [1]
Kedves Mester Tamás!
Csupán két kérdésem volna Önhöz, illetve a zsűrihez.
1. Az elődöntők során úgy gondolom, nyilvánvalóvá vált Önök előtt, hogy Fekete Dávid rendíthetetlen híve a musicalnek, Lakatos Krisztián pedig a szvingnek, Önök továbbjuttatták Őket. Most miért róják fel nekik, éppen ezt.
Kezdetekben kellett volna talán meghatározni, hogy milyen műfajban kell produkciót nyújtaniuk. Most - szerintem - nem feltétlenül kellene ezzel vegzálni az amúgy is elég feladattal és ilyen-olyan nézői véleménnyel is megterhelt versenyzőket.
2. Nem lenne - szakmai eredményét tekintve - jobb, ha a zsűri, illetve a közönség fordított arányban juttatna tovább versenyzőket? Azaz minden alkalommal a közönség juttathatna tovább 1 főt? Vagy ennek gazdasági oka van?
Kívánok Önnek és az egész szűrinek további jó munkát!
lap teteje
További oldalak 1
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még