2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » MaZeSzak-hoz

Lakatos Krisztián

Vissza a MaZeSzak-hoz »»»

Témaindítás: 2008.11.26.
Utolsó hozzászólás: 2008.12.09.
Hozzászólások: [7.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

toromon 2008.12.09. 15:54 • [7]
A zsűri az első háromban sem csak zenészekből ált. A Settenkedő, a most első lemezes Soma, nem azért voltak ott. Ott is volt egy fiatal zenész és egy NAGY GENERÁCIÓS. Igazad van, de mégis aszisztál hozzá. Abban egyetértek, hogy neki jó hangja van, de amikor Dávid egy rokkszámot énekel, akkor én azt mondom, hogy még Péter Szabó Szilvia is keményebben adná elő.
2008.12.09. 14:26 • [6]

T.toromon ! Zsüri ! Ugyan, hagyjuk a zsürit. A zsüriből 2 főnek van igazi szakmai elismert multja, nem részletezem kinek, a megmondó ember bevallja nem ért a zenéhez, de azért néha hangot ad annak hogy a "hangok a helyükön voltak", a Mester úrról pedig azt sem tudtuk eddig hogy valamit alkotott., zenélt már régen zenekarokban, na és ?Mennyien zenélnek még rajta kivül??!!, és jól ! Nem a helyezettek cirkuszolnak, a Mokkában L.Krisztián azt nyilatkozta rendben van a 3 helye, és az Ő pályája sinen van, hát lehet is mert van egyedi stilusa JA ÉS REMEK HANGJA !! Sajnálom Dávodot hogy nem méltó riválisa van. Csak a vak nem látja a szavazás körüli félrevezetést, és a sumákságot a zsüri részéről. Szemfénvesztés az egész !! és becsapás, nagyot csalódtam a TV2-ben !!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: toromon • 2008.12.09. 14:00 • [5] • Előzménykövetés 
toromon 2008.12.09. 14:00 • [5]
Hajnalka! Gondolom a Társulatba hamarabb be tudta volna szavazni a család. Annak nem volt ekkora nézettsége. Mégse került be a döntőbe. (És még cirkuszt se csináltak belőle, ami példátlan manapság.) Bármilyen verseny van, a helyezettek mindig cirkuszolnak. Unom. Aki nem tiszteli a zsűrit, annak nem kell eléállni. (Ez persze nem vonatkozik Fridire, aki már később került be.)
Hajnalka27 2008.12.09. 10:36 • [4]
T. kwadro! Ezt nem akartam én írni, de örülök, hogy megtetted! Ha nem is megvette, de lóvé van sms-re!!!! Az első perctől kezdve, hogy meghallottam a Krisztiánt énekelni biztos voltam benne, hogy ő nyeri meg. Pokolian sajnálom. És valaki segítsen nekem, hogy miként lehetne vele értekezni, mert szeretnék LEGALÁBB írni neki!!!!
kwadro 2008.12.08. 18:41 • [3]
Krisztián ne búslakodj nekünk te vagy a megasztár! Király apuka meg csak had költse a pénzét tv2 re, úgy atól még nem lesz jobb hangja a fiának,ha már a Lindácska lányának nem sikerült arra gondolt megveszi a fiának a megasztárt!
2008.12.07. 17:38 • [2]
Krisztián éneklése egyszerüen csodálatos. olyan tiszta mint a csiszolt gyémát .Ahogy énekel olyan természetes, az az érzése támad a nézőnek hallgatónak mintha két szive lenne. Sajnálom hogy kiesett az utolsó adásban, szerintem a 2 benntmaradt fiút padlóra énekelné ha akarná.
A kiejtése nem volt fair, mert az utolsó percekig azt suggallta Tilla és Nóra hogy szavszzunk, csak aztán a szavazatok állását a végén elsumizták, tulajképpen miért is szavaztunk, ha a zsüri egy gyors svédcsavaros döntéssel másként osztotta a helyeket. Az látható volt hogy Dávid az egyik szavazás állásnál 40.. valamennyi %-on áll, a másik két fiú majdben egyenlően osztozott a maradékon, de végüki ki-ki mennyi szavazatot kapott ki tudja.??Lehet hogy Krisztián többet és mégis Őt tanácsolta el a zsüri. Persze le van ez már zsirozva. Úgy érzem a tgenapi szavazás és döntés nem volt tiszta és méltó. A nyugati pop világnak kéne valakit eladni, a saját magyar értékeink nem érdekesek.
Krisztián nagyszerű ember, és biztosan megtalálja a saját utját és sokat hallhatunk még róla, az én szememben Ő A MEGASZTÁR, 2008 ÉV nagy felfedezettje, bárki nyeri is a versenyt, számomra már nem érdekes.
Szabcsiga 2008.11.26. 21:55 • [1]
isteneeem ez a sráááác^^ én odáig vagyok érte! eccerűen le vesz a lábamról azzal ahogyan nézni tud a mosolyával a kedvességével és a fárfiasságával
lap teteje
További oldalak 1
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még