helló mindenkinek!
Ildi vagyok és 14 éves. Apró korom óta táncolok és énekelek. Szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy lehet belőlem énekesnő? Országos népdaléneklő versenyen kezdtem és most csak énekkarban folytatom(szoprán), pedig sok helyen elismertek.
Lola olyan jó a hangod, hogy csinálod? További sok sikert!!!!!!
E-mailem:depersh3@citromail.hu
Nem hiszem, hogy Lola olvassa ezt a fórumot. Ha szeretnél tőle autogramot kérni postán, akkor a következő címre kell írnod:
Gold Record Music Kft. / LOLA
Budapest, 1122 Határőr út 58.
Csak akkor küldenek autogramot, ha a leveledben elküldesz egy felbélyegzett válaszborítékot is! Remélem tudtam segíteni. Egyébként, Lola előreláthatólag augusztus 4-én (pénteken), 13:00-kor Kecskeméten színpadra lép :)
Szia Lola Dongó Ilona vagyok én is 18 éves vagyok és én csontrákos vagyok és szeretnék kérni egy autógrammot köszi a címem : 6033. Városföld 2. kerület 38/22 Dongó ilona
Holnap (2006.02.01, szerda) a "Hallja meg a világ" videoklip premierje a Viva TV Interaktív című műsorában!!! (15:00-17:00) Nézzétek ti is!
2006. február 2-án Lola a HotDog ifjúsági portál sztárfórumának vendége lesz és válaszol a feltett kérdésekre. Gyorsan regisztrálj a HotDogon, és kérdezz, hagyj üzenetet Te is! Ezt ebben a topicban teheted meg:
http://www.hotdog.hu/forum/topic.hot?topic_id=7598