Kedves reinhard !Mozartot és Bachot nem lehet össze hasonlítani mert külön zenei korszak.Bár biztos vagyok benne hogy máma vannak olyanok akik két billentyűt játszanak egész nap.
Az az igazság hogy nemis tudnak. Gondoljj pl. a Green Day-re-marhára ismertek pedig igazából egy szar a zenéjük. Gitársoloról meg álmodni sem tudnak, nemtudnak azok semmit. Aki meg tud azok meg ált. nemvalami hiresek. Most, mert manapság elég kevés jo gitáros van aki ismert lenne. De persze ottvan pl: Steve Vai, ifjabb Zappa, Satriani meg azé még vannak de ha mész az utcán és megkérdezel 10 embert ha szerencséd van talán 1 ismeri őket. Viszont a greendayt 10-ből 9 ismeri legalább. Ez van. Kulturális hanyatlás.
Ma túlságosana keménységre gondolnaka zenészek a helyett ,hogy tele lenne egy kis spiritusszal.Jó gitár szólókat nem hallani csak a bömbölést, nem is biztos , hogy nem akarnak jó gitár szólót, lehet hogy nem is tudnak jó gitár szólót.
Azért írtam h. "régi" mert manapság már sztem elég kevés igényes rockcsapat van :(...sajnos.... ma már egy csomó igénytelen lecsó szarság van és baromira kevés az igényes. (szerintem) Nemtom de én a Green Day-t például nembírom nagyon. Na érted..
Ja! Természetesen, Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, Uriah Heep..........Metallica, Motörhead, AC-DC, ........P.Mobil, P-Box, Omen, stb........Tankcsapda, de minek sorolom, hisz mindenki tudja! /?/