Kérlek segítsetek, hogy nem azok nyerjék meg a verseny akik egy nap százszor szavaznak önmagukra!!!
http://www.rtlklub.hu/dalverseny/6769_kevinkain_-_se_nyugat_se_kelet
Csak egy rövid regisztráció kell, de e-mail visszaigazolás nem , úgyhogy tényleg rövid!
A zenei ipart támadja a legnagyobb energiaital gyártó cég . Nem tudom hol a kapcsolat a zene és a taurinos-tuttifrutti között, de izgalmasan hangzik! Lényege, hogy fiatal feltörekvő együtteseket karolnak fel. Videó klipet csinálnak nekik,stb…. Azt hiszem én is elkezdek énekelni…
Az idei évben sorsfordító jelleggel egy buli sorozat indul útjára a Debreceni éjszakában Dream Baets elnevezéssel. A zenei stílust illetően egy más jellegű vonulatot képviselve deep és progressive house mellett kívánjuk felvonultatni az éjszakai élet nagyjait! Ennek keretében kerül megrendezésre első bulink 2010. március 16-án, kedden a Kazánház nevű egyetemi klubban, ahol Dandy mutatja meg nektek mit is kínálunk majd a továbbiakban!
Bízunk benne, hogy az ötlet számotokra is megnyerő és minél többen a Dream Beats Közösség tagjává váltok majd!
Ide is leírom:
létrehoztam egy új témát itt a zene.hu-n, "magyar zene a viva árnyékában" címmel, azzal a céllal, hogy olyan szerintem jó magyar előadókat mutassak be az embereknek, akiket a média egyáltalán nem, vagy csak ritkán jáccik. azoknak az embereknek ajánlom, akik botrányosnak tartják azt ami a magyar könnyűzenében folyik, hogy a barbikat,sp-ket,markokat és társaikat nyomják a tv-ben, miközben igenis van jó zene magyarországon. szóval várom a hozzászólásokat és akár a zenekar ajánlásokat is.
http://www.zene.hu/forum/hozzaszolasok.php?id=2701
üdv:feka14
Sziasztok!
2002-ben volt egy szám amit egy lány énekelt,egy házban van a klipp és rózsák közt fekszik. Cimet,szöveg részletet,előadót nem tudok sajnos .. Ha valaki tudja melyik szám az légyszi írja le! Köszönöm :)
Hárpia koncert december 4-én (ezen hét péntekjén) a szombathelyi Végállomás Klubban.
Fellépők: Frozen Night - HÁRPIA - Skót Rock Band
Belépő: 500 Ft Kezdés: 21:00
Ha esetleg még nem tetted volna meg, és érdekelne a Hárpia zenekar Érdekvilág című lemeze, akkor azt szabadon letöltheted a banda honlapjáról: www.harpia.uw.hu (diszkográfia)
GYERE EL PÉNTEKEN, ÉS EBBEN AZ ÉVBEN KIÁLTSUK MÉG EGYSZER UTOLJÁRA, HOGY: ROCK 'N' ROLL!!!