2025. február 15. | szombat | Kolos, Georgina nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Felfrissül a piac: megszűnik a két vezető rádió

Erről október végén döntött az ORTT.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.10.28.
Utolsó hozzászólás: 2009.12.02.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

mostmarjo 2009.10.29. 21:22 • [36]
Hihetetlen, hogy ennyi mosott agyú ember van ebben az országban, olyan rádiót sajnálnak, ahol egész nap átlagembereket fikáznak milliós fizetésekért! Minden média csatornán fossák őket, és óránként ismétlik háromszor ugyanazt a számot, kívánságműsorban is akár... És aki valódi sztár lehetne, az nem tud érvényesülni, pontosan az ilyen rádióadók miatt. Fel a fejjel, váljatok értelmes emberekké és ne féljetek a változástól!!
Maurice16 2009.10.29. 20:42 • [35]
Elnézem

Egyébként fogalmam sincs de én tánczenét nem is mondtam (és nem is nagyon szeretném)
Én inkább a Danubius-t sajnálom, az én ízlésem a Sláger egy kicsit retro. Igaz Mióta aktív zenehallgató vagyok azóta panaszkodom a magyar rádiókra hogy a zenék nem elég frissek (több hónaposak azok amiket újnak mondanak) és két kezemen meg tudnám számolni hogy hány magyar számot játszanak és hogy magyar slágerlistán sosincs magyar...de ezt már egyszer leírtam itt egy másik fórumba. Én is felháborodtam először a hír hallatán és minden érv ellenük szól de ha mégis igaz hogy több magyar zene lenne akkor én örülnék (kivéve akkor ha elkezdik ők is a retro-t. Elegem van abból hogy 2009-es magyar zenéért muszáj VIVA-t néznem)
Előzmény: maryen • 2009.10.29. 16:59 • [27] • Előzménykövetés 
Rockxy 2009.10.29. 20:41 • [34]
Úgy látom itt eddig majdnem mindenkinek belegázolt a hír a komfortzónájába.
Izgalommal várom, hogy lesz-é vajon végre színvonalas rétegzenét játszó rádiónk a jövőben?

Ha nem lesz, akkor inkább maradjon minden a régiben.
ronasne 2009.10.29. 19:22 • [33]
Nagyon sajnálnám a Sláger rádiót, én ugyanis szinte csak azt hallgatom. Nem vagyok még öreg, de fiatalságunk kedvenc zenéit nap mint nap hallgathattam, és talán ennek is köszönhető, hogy a mai napig 18 évesnek érzem magam.
A párom is ezt a rádiót szereti,sokat nosztalgiázunk ezen a zenéken. Remélem nem lesz ebből a hírből semmi.
Szorítok nektek.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reni1994 2009.10.29. 18:35 • [32]
Ezt nem tudom el hinni!! Tényleg ez volt a két legjobb rádió csatorna!! Habár én ezek közül is a Danubiust fogom nagyon hiányolni... Miért nem gondolnak ránk is?? Mostantól mit hallhassak??
pmagdi 2009.10.29. 18:29 • [31]
Nagyon sajnálom, hogy ezt "alkotta" az ORTT. Nem ez a két csatorna tehet arról, hogy hallgatottak. Olyan adást sugároznak, ami közel áll a ma emberéhez. Én mindkettőt hallgattam, bár a Sláger közelebb áll hozám. Remélem ez még nem lefutott játszma! Legalábbis remélem sokadmagammal. Veletek vagyok!!!
bizso 2009.10.29. 17:55 • [30]
Meg kell majd hallgatnunk a két újat és az alapján összehasonlitani. Lehet hogy jobbak lesznek az újak, mint a mostani. Szerintem kell a frissítés ide is.
Előzmény: Lipi115 • 2009.10.29. 17:24 • [29] • Előzménykövetés 
Lipi115 2009.10.29. 17:24 • [29]
Egyszerüen GUSZTUSTALAN!!!!!!!Hogy merik ezt megcsinálni?Miért kell a sok sz..t hallgatni amikor van---volt két nagyon jó rádioadónk.Remélem,hogy ez csak vihar lessz egy pohár vizben.Hajrá Slágerrádió!!!!!!!!
szabievi 2009.10.29. 17:11 • [28]
Teljesen ki vagyok bukva ezen. Hogy gondolhatja az ORTT,hogy a 2 legnagyobb rádiót megszünteti??? Ez szemétség. Én speciel mindkét rádiót nagyon szeretem (bár 1 kicsit jobban a Slágert) és nem szeretném,ha megszünnének.
Remélem tudnak valamit csinálni,hogy ez elkerülhető legyen.
Boros-Bocskor gyerünk úgy is megtudjátok csinálni!!!!!!
Veletek vagyok és bízom bennetek!!!!
Hajrá!!!
maryen 2009.10.29. 16:59 • [27]
Bocsánat, az előbbi beírásban elírás történt. 1. helyesen:"nagyon szerettem és szeretem a zeneösszeállításukat.
2. Maurice16 helyett Mauri16-ot írtam véletlenül. Helyesen: Maurice16.

A tévedésért elnézést kérek! Maryen. 10. 29.
lap teteje
További oldalak «« 1 2 3 4 56 7 8 9 »»
Mariakovac szolgáltatás [2025.02.11.]
Zenei együttműködés/zeneszerző zenész [2025.02.08.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük Bruno X Spaccot az Akváriumban
Önálló Bruno X Spacc koncert Budapesten - ezt...

Felejthetetlen este Johnny Gioelivel és csapatával 
Február 01-én, öt év után visszatért...

Turmion Kätilöt Budapesten: Indusztriális Metal Este az Analog Music Hallban!
Első klub koncertjét adta nákunk az amerikai iker duó - The Moon City Masters koncerten jártunk
Lenyűgöző koncertet adott Geszti Péter a Papp László Budapest SportArénában!
A trógerek megmutatták - Ganxsta Zolee és a Kartel 30 koncerten jártunk
Őrületes bulival ünnepelte a 20. jubileumát a Road - Képek az Arénából!
beszámolók még