2025. február 15. | szombat | Kolos, Georgina nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Felfrissül a piac: megszűnik a két vezető rádió

Erről október végén döntött az ORTT.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.10.28.
Utolsó hozzászólás: 2009.12.02.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

maryen 2009.10.29. 16:54 • [26]
Üdv mindenkinek!

Én nem is akartam elhinni, hogy eltörlik a Slágerrádiót. Már évek óta azt hallgatom, reggelenként, ha beállítom ébresztőre, a Slágerrádió zenéire, műsoraira - többek között a Bumeráng műsorra - ébredek. Nagyon szeretem és szerettem a zeneüszeállításukat, mert ők nemcsak a mai zenéket sugározzák, hanem a régebbieket, s néha lehet velük nosztalgiázni, visszaidézni a régmúlt dalokat, zenéket. A hétvégeken mindig más program van, hol magyar dalok szólnak zömében, hol péntek délutántól vasárnap estig kívánsághétvége van. S nagyon szeretem hallgatni. Nagyon hiányozni fog nekem is. Én azért titokban reménykedem abban, hogy a Slágerrádió csapata - beleértve a Bumeráng műsorvezetőit is, Bocskor-Boros páros, meg Edina a hírbemondó nem hagyják magukat, és győzni fognak, s mire odaérne a dátum, hogy megszűnik, bemondják majd, hogy mégis futhat tovább a műsor. Nagyon szeretném. S csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy nem politika kell nekünk, abból van éppen elég, még sok is, hanem sok-sok könnyűzene, amivel kikapcsolódhat az ember, s dúdolhatja az előadókkal a régi slágereket! S én is kitartást kívánok és eredményes harcot a Slágerrádió összes stábjának. Hajrá! Hajrá! Hajrá! A Danubius rádió sem volt rossz, oda néha belehallgattam, amikor valamiért szünetelt a Slágerrádió adása, pld. karbantartás miatt vagy valami üzemzavar miatt, stb. De ők már inkább a mai popzenét képviselik és sugározzák, ők jóval kevesebb régi tánczenét adnak. S szeretném megkérdezni Mauri16 nevű hozzászólót, hogy melyik új rádiócsatornára értette, hogy sokkal több tánczenét és több magyar előadókat sugároz majd? Erre szeretnék itt a fórumban választ kapni. Arra az esetre,.ha mégsem győznének a Slágerrádió munkatársai, akkor jobb híján azt hallgatnám, ahol a legtöbb könnyűzene lesz és többnyire magyar előadókkal. Izgatottan várom a fejleményeket. Én is a Slágerrádiónak drukkolok, mellettük vagyok teljes szívemből! Maryen. 10. 29.

virág555 2009.10.29. 15:02 • [25]
Egyszerűen nem térek magamhoz.Már megint azt veszik el ami a legjobb.Szerintem a legtöbb hallgató nem a politikára kíváncsi,azt látja a tv-ben is ha akarja.Én részemről nagyon szeretem a Sláger rádiót.Nagyon fog hiányozni.Nem hiszem el hogy ezt megteszik!!!Hajrá Boros-Bocskor ne hagyjátok annyiban!!!!Én is veletek vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A Sláger rádió összes munka társának Kitartás! Szerintem nov 8-án "A műjégpályán forradalom" lesz értetek!
khaty21 2009.10.29. 14:53 • [24]
Felháborító , ami itt megy ebben az országban!!!!!
Itt nem jó már megszületni, nem jó aktív "dolgozónak" lenni , már ha van hol dolgozni??!!És főleg nem jó öregnek lenni.Én Minden reggel hallgattam a Slágerrádiót, és azt mondom már nem volt mit levenni , hát elvették a reményt, mert egyes nagyon szegény embereknek még adott valami életkedvet a rádió. hát most ez is oda!!!!
Maurice16 2009.10.29. 10:44 • [23]
Én már nem tudom mit higgyek

erről tegnap hallottam először a Sláger Rádióban és akkor tényleg azt mondtam hogy ez egy felháborító baromság, hisz amellett ahogy tényleg 10-ből szerintem 10 ember inkább zene rádiót akar mint politikait, még egy hatalmas bevételi forrástól is elesik az ORTT. Most meg itt olvasom hogy ebben az új rádióban is lenne zene sőt sokkal több lenne benne a magyar előadó aminek és nagyon örülnék.

Én mindenki helyében inkább megvárnám a november 18-át és akkor mondanék véleményt mert most mindenki mást mond
dorcika009 2009.10.29. 10:33 • [22]
A DANUBIUSNÁL ÚGY SE TUDNAK JOBBAT CSINÁLNI. A REGGELI PIRÍTÓS SZTEM MAGASAN VISZI A PRÍMET! Ők a legjobbak!
petiguru 2009.10.29. 09:49 • [21]
Egyetértek veled, mert itt valami susmus van a háttérben! Bármilyen is lessz a két új adó az biztos hogy az én részemről nem lessz halgatható! Az Összes adó televan POLITIKÁVAL! Ebben az országban Nem létezik demokrácia! Nem is vólt, nem is lessz, mert mindig valaki valmiért megfúrja a másikat! HAJRÁ BOCSKOR ÉS BOROS! Ne hagyátok enyibe.
Előzmény: finciko • 2009.10.28. 21:35 • [11] • Előzménykövetés 
apukaaa 2009.10.29. 09:17 • [20]
csak röviden fogalmazok: szemétség,de bízom a Bocsiékban,megoldják
Előzmény: Juci521 • 2009.10.29. 08:07 • [19] • Előzménykövetés 
Juci521 2009.10.29. 08:07 • [19]
Sziasztok!
Elég szomorú,hogy így döntött az ORTT én szurkolok mindként rádiónak,hogy a fellebbezésük sikeres legyen! Kár lenne e két leghallgatottabb rádiót megszüntetni! Nem értem miért kell a jót megszüntetni nem hiszem,hogy a másik 2 politikai műsort sokat hallgatnák! Miért kell mindenhol a politikának folynia?
Pocky Demon 2009.10.29. 04:16 • [18]
(kimoderált hozzászólás)
Pocky Demon 2009.10.29. 04:15 • [17]
(kimoderált hozzászólás)
lap teteje
További oldalak «« 1 2 3 4 5 67 8 9 »»
Mariakovac szolgáltatás [2025.02.11.]
Zenei együttműködés/zeneszerző zenész [2025.02.08.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük Bruno X Spaccot az Akváriumban
Önálló Bruno X Spacc koncert Budapesten - ezt...

Felejthetetlen este Johnny Gioelivel és csapatával 
Február 01-én, öt év után visszatért...

Turmion Kätilöt Budapesten: Indusztriális Metal Este az Analog Music Hallban!
Első klub koncertjét adta nákunk az amerikai iker duó - The Moon City Masters koncerten jártunk
Lenyűgöző koncertet adott Geszti Péter a Papp László Budapest SportArénában!
A trógerek megmutatták - Ganxsta Zolee és a Kartel 30 koncerten jártunk
Őrületes bulival ünnepelte a 20. jubileumát a Road - Képek az Arénából!
beszámolók még