2024. május 5. | vasárnap | Györgyi nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Szerintetek ők a világ legnépszerűbb énekesnői, de ki a legeslegjobb?

Olvasóinkat hívtuk, hogy jelöljék meg, szerintük ki a világon a legnépszerűbb énekesnő. Megígértük, hogy a végére 15 név közül kerül majd ki a győztes. Íme a 15 legtöbb szavazatot kapott énekesnő.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.10.31.
Utolsó hozzászólás: 2009.11.11.
Hozzászólások: [21.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Attila18 2009.11.01. 22:00 • [11]
MADONNA A LEGJOBB!
betty böby 2009.11.01. 18:47 • [10]
Szerintem is Csepregi Éva!
crystalattila 2009.11.01. 18:34 • [9]
én csak annyit mondok hogy lajtai kati minek is válasszak mást ha ő a világ egyik legszebb hangú énekesnője és nekem csak ő tetszik senki más hajrá lajtai kati
rozsikaecser 2009.11.01. 15:03 • [8]
Annyi ,hogy szerintem Csepregi Éva de ha nekem ő tetszik a legjobban ,miért írjak mást?
El Mexicano 2009.11.01. 14:29 • [7]
Thalía Sodi az egyik legnagyobb karrierrel rendelkező latin-amerikai énekesnő, több mint 25 éve éves zenei pályafutás van mögötte. Európán és Afrikán kívül szinte mindenhol ismerik, a Fülöp-szigeteken még filippínó nyelvű albumot is kiadott. Annak ellenére, hogy sokan lehurrogják és legagyizzák, ő akkor befutott és ismert énekesnő volt Latin-Amerikában, amikor Shakira és Jennifer Lopez még sehol nem voltak, de talán még Gloria Estefan sem. Neki is csak az a bűne, hogy nem az USA-ba született vagy nőtt fel, ezért nem ismeri nálunk senki. Én meg egyáltalán nem hallgatok amerikai vagy angol nyelvű zenét, mert a vízcsapból is az folyik, sokkal többre értékelem a változatosságot és az igényes hangszeres zenét, mint a kommersz amerikai popot.
Előzmény: imi60 • 2009.10.31. 23:28 • [2] • Előzménykövetés 
El Mexicano 2009.11.01. 13:53 • [6]
Én az előttem lévő hozzászólásokra reagálnék: sajnos elég szomorúnak tartom azt is, hogy nekünk muszáj a zenei életben mindössze 3 országtól (USA, Anglia és Németország) függeni, más itt nem is lehet népszerű. Abszolút nem értek egyet abban, hogy csak az angol zenét kellene itt hallgatni a magyaron kívül, ne feledjük, hogy az USA-n kívül van még 195 ország a saját kultúrájával, zenéjével, amelyek nem feltétlenül rosszak. Az, hogy valaki nem ismer más előadókat, csak akiket nyomatnak a rádióban, tévében stb. az a saját tájékozatlanságából adódik.
toromon 2009.11.01. 10:56 • [5]
Az igaz, hogy van angol nyelvű zene, de a rádiók például már csak ömlesztik a dalokat. Onnan meg nem tudom az előadó nevét. A zenetévé? Összekeverik LL Juniort a Varga Feri Balássy Betty párossal....
De hiába makogok angolul, az soha nem lesz akkora élmény, mint egy magyar dal. Azt értem, érzem és néha 1-1 helyzetben, hangulatban előjön. Az angol csak háttérzene. (Mindenki tanult oroszul, de alig tudott valaki, ma meg már azok se.)
A másik téma. Ne keverjük magunkat a fransiákhoz, olaszokhoz, németekhez. Ők egy picit nagyobb nyelvközösség. Direkt kértem a szerkesztőséget, hogy Finnországot, Hollandiát, Szlovákiát, tehát a kis országokat nézzék meg. Jó, hogy nem azt mondjuk, hogy dehát Angliába is mindenki angolul megy énekelni, énekeljen Madonna magyarul.
imi60 2009.11.01. 09:58 • [4]
TOROMON neked tökéletesen igazad van , hogy nyelvében él a magyar (is). Viszont a többi hozzászólásoddal nem értek egyet. 1.Jó pár éve szinten mindenki tanul valamilyen szinten angolul. 2.Mióta nevelkednek a tinédzserek a külföldi "zene tv-ken ? De a magyar zenei tv-kben is nagyobb számban meg az angol nyelvű klipp.3.A rádiókban is túltengenek az angol nyelvű számok vagy ott mégsem tudják, hogy nyelvében él a magyar ? Erről próbáltak törvényt is hozni , hogy hány százaléknak kell lennie a magyar dalnak. Franciáknál van törvény erre. Úgy hogy ne dugd a fejed a homokba . Jól ismerik a nagyarok az angol sztárocskákat. Mást jóval ritkábban. (olasz, francia,spanyol nyelven éneklőket).Itt most arról van szó , hogy rosszul értelmezett magyarságból azért is megmutatjuk, hogy a világ legnépszerűbb énekesnője MAGYAR. Bár a kérdése az egésznek úgy hangzott, hogy KI A VILÁG LEGNÉPSZERŰBB ÉNEKESNŐJE !! Ez kb. olyan mintha az lett volna ha megkérdezik melyik focicsapat a világ legnépszerűbb focicsapata. Hát a tatabányai sokad osztályú focicsapat :).Jó szavazást. A győztes előre borítékolható.
toromon 2009.11.01. 00:55 • [3]
Már megint kezdjük a vitát? Magyarországon vagyunk. Nem is ismer a többség külföldi előadót, vagy hirtelen nem külföldi jut eszébe, vagy nem akarja elírni a nevét. :) Itt hiába írod, hogy a világ legismertebb, legnépszerűbb énekesnője. Van magyar kedvenc, külföldi kedvenc és van világ kedvenc. A magyar, az magyar lesz, a külföldi, az külföldi (sokkal kevesebb szavazattal) és láss csodát, a világ kedvenc megint magyar. Miért? Mert nyelvében él a nemzet. A magyart érti és csak azt kedvelheti igazán, amit ért.
imi60 2009.10.31. 23:28 • [2]
A VILÁG LEGNÉPSZERŰBB ÉNEKESNŐI között 7 magyar ? Ez most vicc ? Vagy a hülyeség netovábbja ? De ki az a Thalia SODI ? (tőlem akár hosszú akár rövid í-vel), meg Polyák Lilla, meg Lajtai Kati ?? Király Linda mire fel ? szerintem aki az egészet meghírdette ő sem gondolta micsoda bohózat lesz ebből :) :)
Ne haragudjatok de majdnem leestem a röhögéstől a székről !!!
lap teteje
További oldalak «« 12 3 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még