2024. november 21. | csütörtök | Olivér nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Vasárnap és hétfőn újabb kihagyhatatlan élmény Magyarországon, nem csak Jacko-rajongóknak

Úgy érzem, azonnal gép elé kellett ülnöm, mert most - január 16-án este 11 órakor - értem haza a SYMA Csarnokból, és még mindig teljesen a Michael Jackson koncert hatása alatt vagyok! Minden idők legnagyobb pop ikonjának dalait ilyen...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.01.17.
Utolsó hozzászólás: 2010.01.27.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

senon1 2010.01.18. 16:25 • [16]
Sziasztok!
Mostmár szinte minden cikket végig olvastam a koncerttel kapcsolatban, és úgy döntöttem én is leírom a véleményemet, amely egyezik Sólyom Attiláéval...
Mi Szegeden voltunk a pénteki koncerten. Hogy a negatívumokkal kezdjem, mert legyünk korrektek és essen arról is szó: valóban kicsi volt a színpad, de ennyi táncoshoz azt hiszem bőven elég volt, nem találkoztunk pirotechnikai elemekkel, és másokkal egyetemben furcsállottam azt a húsz perces szünetet.
Viszont a szünet után tényleg hatalmas élményben volt részem!!
Még annyit, hogy mindenhol 13-20 ezres jegyárakról hallani. Ezt cáfolnám, mert a mi jegyünk 9.600,-Ft volt és az ötödik sorban ültünk a jobbközépen. És még annyit az idetartozó dolgokról, hogy most mindenhol úgy cikkeznek, hogy a győri és veszprémi előadás a nagy felháborodás miatt marad el. Szó sincs róla!! Ha valaki figyelmesen végigkísérte, akkor tudja, hogy már vagy 1 hónapja nem lehetett jegyet rendelni ezekre a helyszínekre.
Azt is írták valahol, hogy ez a nagyon gyenge imitátor meg sem próbálkozott a moonwalk-olással, azt hiszem, hogy a szegediek tudnának mesélni arról, hogy ezt mennyire profin csinálta.
Én Jacksonon nőttem fel, és úgy gondolom, hogy tökéletesek voltak a mozdulatai, jók voltak a táncosok és a vokálosok, a hangulat pedig még jobb volt onnantól kezdve, hogy a színpad előtt közvetlenül élvezhettük a koncertet.
Nem értem, hogy ha több ezer embernek tetszett, akkor ez a 100 ember miért kezdi lázítani a többit. Azért, hogy mindenki megpróbálhassa majd így visszakapni a jegyárat?? Vagy ha bármelyik bejátszást megnézitek, akik őrjöngtek és sikítoztak, azok miért tették?? Nem hallottam fújjolást a szegedi koncerten sem, csak tapsovációt. Szerintem nagyszerű élmény volt és örülök, hogy ez a pár ember így próbálja megőrizni emlékeiben Michaelt!!! Örülök, hogy ott lehettem!!!
zeva08 2010.01.18. 11:30 • [15]
sziasztok....
Én is kint voltam a 96 os koncerten és aki szintén ott volt láthatta és hallhatta a különbséget. Ez egy paródia, a sztár megcsúfolása egy rakás sz..r volt. Ez a gnóm törpe nem is tudom honnan vette a bátorságot,hogy kiálljon és M.J. számokat próbáljon énekelni. A mozgása szánalmas volt egyáltalán nem hasonlított a sztárra. Nem tudom elképzelni, hogy ez tetszett valakinek. Emberek. nekünk mindent el lehet adni? Ennyi pénzt költöttünk a jegyekre és semmit nem kaptunk cserébe. Hol volt a beharangozott fénytechnika és színpadi díszlet, a táncosokat sem láttam. A vokalista Ursula testben kígyózott. Kritikán aluli volt az egész.
KÉREM VISSZA A PÉNZEM.....
Anett50 2010.01.18. 11:02 • [14]
Kedves Sólyom Attila!
Köszönöm Önnek ezt a cikket!Sokat jelent nekem,mivel nagy Michael Jackson rajongó vagyok!
DE!Egyet szeretnék kérni!Michael utálta a Jacko nevet,fájt Neki,amikor így szólították...
Íme itt a bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=qczWYy6sxDo
Ha lehetőség van rá, és tiszteletben akarjuk tartani az emlékét,akkor ha lehetőség van ra,akkor NE használja senki ezt a megszólítást!Köszönöm!
M.Csill 2010.01.18. 10:51 • [13]
Mi szombaton láttuk.A film után csalódás volt én nem erre számítottam ennyi pénzért!Egy Madách Színház férfi tánckara is produkált volna ilyen előadást!
MJF 2010.01.18. 00:03 • [12]
Mi Szegeden láttuk ezt a vándorcirkusz hangulatú előadást.
Amikor megláttam még az előadás előtt árusított "emléktárgyakat", csak annyit
kérdeztem a férjemtől: Talán a műsor nem lesz olyan gagyi, mint pl.a sapka, amire
ferdén ragasztották rá a rojtos cimkét...
Hát, sajnos az volt: GAGY!
Először is ez a törpe gyerek. Hol hasonlít ez MJ-re? (Nevetséges volt a vokalista nővel, aki kb. kétszer nagyobb volt nála)
És a ruha! Falusi varrónő jobb jelmezt varr az ovis jelmezbálra. Különösen az ezüst felsővel viselt óriási ezüst öv, ami nyilván kartonpapírból készült.
A gyerekeim (akik persze már nagyon várták), azt kérdezték közben, mikor lesz vége!
Mi több.mint 40.000.- Ft-ot fizettünk a 4 jegyért,vissza fogom követelni, már elvből is.

picikelivike 2010.01.17. 23:27 • [11]
Igenis sz@r volt az egész! És ez nem csak az én véleményem, mivel tömegesen vonultak ki az emberek a koncertnek nevezett műsorról. És nem nagyon értem miről beszél az, akinek felejthetetlen élmény volt....bár ha belegondolok nekem is felejthetetlen hogy mi magyarok nem kaphatunk egy szinvonalas műsort!
Senki nem volt a táncosai közül ott, rentgeteg ismeretlen számot hallottam, pedig nem kevés Jacko nótát ismerek, na mindegy. De hogy, kitegyenek srácokat azért mert táncolnak és érdekes módon mindenki inkább őket figyelte, mint ezt a senkiházi utánzó....-t. Szóval ez nem gyengén volt bunkóság mindenki (szervzők, biztonságiak) részéről.
És inkább mindenki szolidaritott a kirakott srácokkal, minthogy nézze ezt a igénytelen, kritikán aluli műsort.
Lehet nyalni nyugodtan, hogy mekkora király volt ez a show, de arról megvan a magán véleményem, hogy milyen lehet az ilyen ember zenei izlése.
Borbie 2010.01.17. 23:19 • [10]
Tisztában vagyok a tribute szó jelentésével, és ennek nyomát sem láttam szombat éjszaka. Ha valaki egy picit is tisztában van MJ munkásságával az tudja, hogy nem engedte volna, hogy egy ilyen "low quality" borzalom a nevét viselje. Akárhogy is szépítik az ebben érdekeltek a dolgot, ez egy óriási átverés volt!!! Én is készítettem felvételt, amit hamarosan megosztok a Youtube-on.
Laca80 2010.01.17. 23:06 • [9]
Szerintem igenis botrányvolt!
Nem tudom hogy tegnap milyen volt, csak csak azt tudom, hogy ma pár srác összeállt táncolt. Mindenki őket nézte, naggyon jól nyomták. Sajnos nem sokáig! Kb míg ezt kiszúrta az emberünk, aki szerintem is kritikán alul teljesített.
Az utánzó tartott 1 szünetet, biztos nagyon elfáradt, bár szerintem nem erőltette meg magát. A szünet alatt a srácoktól el vették a jegyüket, s kirakták őket. A pontot az i-re az tette fel mikor vége a szünetnek az első szám alatt, pökhendien megkérdezi a közönségtől hogy hova tűntek a táncosok?! Na ez volt az a pont mikor mindenki kivonult!
A táncosokat pedig utólag valloták be 1 riportban, hogy semmi közük nem volt Jackohoz.
Ja és azoktól akik sztárolják őket megkérdezném hogy tényeg ott voltak vagy csak álmodák?
laeh 2010.01.17. 22:58 • [8]
Tisztelt Kritikusok!!
Sajnálom, hogy nem a megemlékezés miatt mentek el, hanem a hibákat keresni. Nagy élményről maradtak le. Szerintem szenzációs volt, pedig nekem MJ budapesti élő koncertjére is sikerült eljutnom anno. Ilyen előzményekkel mégis elmentem és jól éreztem magam. Maximálisan meg voltam elégedve! Minden elismerésem T.S.-nak és csapatának!!!!!!! Gratulálok!
008 2010.01.17. 19:55 • [7]
Budapest. Szombat. Mi a 008-as szektorban ültünk. Kezdjük ott, hogy a 007-es szektor 10-es sorába szólt a jegyünk…ilyen sor nem is létezett! Ekkor ültettek át minket tiszteletjeggyel. A visual katasztrofális volt (egy apróság: a moonwalkot jimmy kamerával mutatták, úgy, hogy a kontrol hangfal eltakarta a lényeget…), az előzenekart még a 4 éves unokaöcsém is lemosta volna a színpadról, egy 4 ceruzaelemes játékszintetizátorral… sokan elmentek koncert közben… És még valami: minden beharangozóban és ebben az összefoglalóban is megjelent a Bad c. szám. A Bad c. szám NEM hangzott el az este folyamán... Ezt videó felvétellel tudom bizonyítani... A kocsiban pedig volt egy Jacko válogatás CD… a biztonság kedvéért.:-)
lap teteje
További oldalak «« 1 23 4 »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.21.]
-Billentyűs zenész [2024.10.28.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még