2024. május 15. | szerda | Zsófia, Szonja nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Íme az első esélyes! Bemutatkozik Tabáni István rajongói oldala

Több hónapos verseny indul, hogy az olvasók szavazatai alapján 2010 első felére kiderüljön: hazánk zeneszeretői szerint melyik minden idők legjobb magyar rajongói oldala. Elsőként Tabáni István hívei mutatják meg, mit is hoztak...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.03.02.
Utolsó hozzászólás: 2010.05.05.
Hozzászólások: [25.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

dozsoka 2010.03.02. 18:08 • [5]
"Hajlott" korom ellenére remekül érzem magam a tabáni.gportal.hu-n. Mindenféle korosztály megtalálható, de egyetlen dologban egyformák vagyunk, mindannyian rajongunk István hangjáért, emberi értékeiért.
Külön figyelmet érdemel a szerkesztők munkája, lelkesedése, mert ezzel nagyon sokszínűvé tették az oldalt. Elfogadják a javaslatokat, bírálatokat, vagyis együtt szerkesztjük a weboldalt. Nekem külön megható ez az egész összetartás, és leesett az állam, amikor megtudtam, hogy ezt a komoly munkát mennyire fiatal emberek produkálják.
Nem tudok olyan napot mondani, amikor nem látogattam be, - most már szinte napi szinten csevegünk egymással, és még alkotásra is késztet némelyikünket ez a kis közösség.
Tabáni István jó hatással van mindenkire. Nélküle ez nem jött volna létre, a szerkesztők szüleinek külön gratulációm!!
kiacs 2010.03.02. 17:44 • [4]
Nekem konkrétan 2009. dec. 21-e óta vált "második otthonommá" a tabani.gportal.hu !!! Azóta egyetlen napot sem hagytam ki - legalább is önszántamból nem :)) Ha jól emlékszem, anno arra a kérdésre :" Hogy jutottál erre az oldalra?", azt a választ adtam, hogy a youtube-n ajánlotta valaki, gyorsan regisztráltam ide, és soha többé nem fogok elmenni!!! Hogy miért?? Azt nehéz itt szavakba önteni, azt át kell érezni nap mint nap... A kedves, baráti légkör, az odafigyelés egymásra - természetes velejárója az oldalnak épp úgy, mint a szerkesztők precíz, naprakész, sokszínű munkája! Higgyétek el, nem beteges rajongók vannak ott! Egészségesen rajongunk Istvánért ,a hangjáért, az emberi példamutatásáért.
A szerkesztőknek már ajánlottam a mottóm (ők ezt jól ismerik, de ide is leírom, ez is tükrözi a gportalunk szellemiségét) "Ide kell hoznunk mindent, ami szép, ami jó, ami nemes és amit érdemes." (Veres Péter)
De azt is mondhatnám rajongó barátaim nevében: "Nekem itt van dolgom, nekem itt vannak álmaim..."

tij1972 2010.03.02. 15:44 • [3]
Nekem személy szerint is nagyon kedves ez az oldal, nemcsak az István miatt, hanem mert a oldal egyik szerkesztője a fiam. Igaz néha veszekszem vele, mert szerintem túl sok időt tölt a gépnél, viszont az eredményt látva, mindig megengesztelődök. Az oldal valóban nagyon jó, és igényes, és mint mondtátok, a szíve is benne van a rengeteg munkán kívül.
Nagyon szurkolok nekik, hogy a versenyen mindez visszatükröződjön, bár tudom, hogy enélkül is mindig szívvel lélekkel csinálják a dolgukat.
Remélem a Csillag születik gálán, ami Miskolcon lesz, találkozom majd Istvánnal, és a többi rajongóval is.
üdvözlettel. TIJ
fibi 2010.03.02. 13:22 • [2]
Kedves mary.szecsi üdvözöllek itt is ! Én is járkálok a rajongói portálok között, de ha véletlenül találok valami újat más közösségeknél, mindig kiderül, hogy már a g-portálon ott van. Ez az oldal egy Tabáni István rajongónak maga a paradicsom. Ha egyszer István ide téved, biztos nagyon boldog lesz, hogy ilyen klassz, naprakész, minden igényt kielégítő oldallal tisztelik meg a rajongói. Innen is üdvözlöm a szerkesztőket, Linát és Dádót, akiknek nem csak a munkája van benne ebben az oldalban, de a szíve is.
mary.szecsi 2010.03.02. 04:10 • [1]
Számomra a g-portal a legjobb!!! Ahogyan a szerkesztők mindíg naprakész infókkal, képekkel, videóval ellátják ezt
a rajongói oldalt, hát ez szuper. Már több Tabáni István rajongói oldalt, klubbot végignéztem, de valahogy egyiknek sincs ilyen varázsa. :) Ez köszönhető a szerkesztőknek, Dádónak és Linának és a többi kedves, értelmes, lelkes rajongó társamnak. Itt valóban minden a nagy kedvencünkről, a csodás hangú énekesről: Tabáni Istvánról szól.
Vagyis nekünk itt a helyünk, itt érdemes rajongani.:) üdv.mszecsi
lap teteje
További oldalak «« 1 23
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.15.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még