2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Élő közvetítés után várjuk a beszámolókat - Tabáni István koncert

Május 13-án, Budapesten a Syma Csarnokban tartotta lemezbemutató koncertjét az RTL Klub csillaga. Olvasd el a helyszínről kapott tudósításunk. A fórumban mondd el véleményed és meséld el élményeid, neked hogy tetszett István...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.05.14.
Utolsó hozzászólás: 2010.05.16.
Hozzászólások: [14.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

2010.05.16. 19:04 • [14]
optimist, abszolút egyetértek. Csak technikai észrevétel: a link végéről vágd le a &feature-rel kezdődő részt, különben nem jelenik meg.
Előzmény: optimist • 2010.05.15. 21:06 • [10] • Előzménykövetés 
fibi 2010.05.16. 18:34 • [13]
bank0903! Ez is egy vélemény. Egyébként Te láttad a CSISZ-t? Ott voltak vélemények bőven a zsűri részéről, talán tekintsd át őket a rajongói oldalakon. Ajánlom figyelmedbe a tabani.gportal.hu-t. De nem szeretném ledugni a torkodon Istvánt, csak a kérdésedre szerettem volna válaszolni a szakértőkkel kapcsolatban. Voltál a koncerten? Hol hallottad a Ments meg c. dalt és hányszor? Igen, igazad van, az a lényeg, hogy akik szeretik, nagyon is jól érezték magukat, jól éreztük magunkat és még azóta is érezzük, nem múlik:) Ez így van kisebb fellépései után is. Mindegyik felejthetetlen. Számunkra.
Előzmény: bank0903 • 2010.05.14. 07:49 • [3] • Előzménykövetés 
fibi 2010.05.16. 18:00 • [12]
Mondhat bárki bármit. A koncert fantasztikus volt. Az már más kérdés, hogy miért Istvánnak kellett saját magát felkonferálnia, miért nem jutott Neki egy kis asztal, hogy rárakja a poharát, hiszen mindenki tudhatja már, hogy öblögeti a torkát közben, de ez részletkérdés. Én megéltem már néhány dolgot életemben, találkoztam sokféle emberrel, de Istvánhoz hasonlóval még nem. Lassan fél éve, hogy megismertük és még mindig nem úszom meg könnyek nélkül. Akinek szíve van, érzi azt a hatalmas szeretetet ami ebben az emberben van, és vesztünkre át is tudja adni:) Persze, ez szokatlan. Akik a nagy darálóhoz vannak szokva, próbálják Őt is ledarálni és menni tovább, de mi nem tudjuk és nem is akarjuk ezt tenni. Nem lehet Őt felszínesen kezelni, mert magával ragad és visz. Visz olyan utakra, ahova mindenki vágyik, de talán félnek is ezt az utat megtenni, mert bizony sokszor fáj és könnyeket fakaszt. Akár a szerelem. Ördögh Nóra szavaival élve: Ez teljes szerelem. Azt gondolom, hogy ha itt valami miatt vége lenne az egésznek, már akkor is nagyon sokat kaptunk Istvántól és nagyon örülök neki, hogy már Ő is érzi a mi szeretetünket és tud belőle táplálkozni. Nagy szüksége van rá, mert "Hosszú még az út"!
Az előttem szólókhoz hasonlóan én sem értem, hol volt aki azt mondja, visszafogott volt a közönség. Igen, elnyelte a hangot a csarnok, de én láttam és hallottam, hogy mindenki tapsolt, fütyült, kiabált, az állók között láttam táncoló párokat, sok-sok boldog embert. Felejthetetlen volt az egész, egy életre szóló, de sajnos vége lett, pedig volt ráadás nem is egy, de még még még szerettük volna, akár reggelig, a jövő hétig, örökké.....
Előzmény: • 2010.05.14. 00:13 • [1] • Előzménykövetés 
erika59 2010.05.16. 07:34 • [11]
Már kifejeztem köszönetemet, hogy a Zene.hu oldalon Fejes Anna korrekt beszámolót adott a csütörtöki koncertről.
Örülök, hogy Ő legalább ott volt, végig ülte vagy állta az estét és látta a sikert. Tabáni István az első perctől kezdve érzéseket váltott ki mindenkiből. Ez természetes. Mi, egyszerű emberek azért szeretjük, mert közülünk valónak érezzük, aki a mai napig nem sztár akar lenni, hanem "csak a legjobbat akarja kihozni magából". De könyörgöm, kellenek nekünk a sztárok? Kell az, hogy velük van tele a sajtó? Kell nnakünk nap mint nap arról olvasni, hogy valamelyik celebünk(?) elhagyja a családját, ittasan vezet, drogozik aztán persze majd megússza mindezt mint az Elődje. Nekünk ezek a sztárok? Nekünk az egy igazi előadás, ha meztelen lányok vonaglanak a színpadon? Ha a "sztár" alig ruhában van, vagy úgy lép a hallgatósága elő, hogy a bohócok különül vannak felöltöztetve? NEM!!!
Könyörgöm vegyék már észre, hogy igen, vannak olyanok, akiknek ez kell. Én ezt akkor is tiszteletben tartom, ha nem értek velük egyet. DE!!! Kérem, mások Tabáni István hagyják békén. Ő egész egyszerűen egy művészember, akine nemcsak kiváló a hangja, csodálatosan fest, rajzol. Az, hogy elindult egy tehetségkutatón, hogy önmagának bizonyítson, minden tisztelet érte. Hiszen bennünk is vannak ilyen vágyak, de hányan merünk kiállni a színpadra, legalább megpróbálni? Ő mert! Biztos nehéz volt neki leküzdenie gátlásait. Az első dal után számomra már meg volt a győztes. Olyan átütő volt, hogy nehéz dolga lehetett, hogy ezt a sikert fokozni tudja. És tudta. És könyörgöm, ne akarja valaki bemagyarázni, hogy a sok rászavazó néző, a zsűri, a rajongók mind-mind botfülűek? Hát nem! Szeretem a hangjáért és az egyéniségéért. Találkoztam vele személyesen, kedves, mosolygós, mindenféle sztárallür nélkül. Minden fellépésén nagyon sokan vannak. Férfiak és nők, kis gyerektől a menni alig tudó idősökig. Magyarok és határon túliak. Mióta rajongói oldalai vannak, több barátság köttetett, mind egy-egy kormány kormányzása idején. Akkor mi a baj? A névtelen cikk írójának - nem is cikk volt, valószínűleg még cikket sem tud írni, csak felsorolást - azt üzenem, hogy ha már megbízzák egy feladattal, akkor próbálja meg a legjobb tudása szerint megcsinálni. Ha meg ez a "beszámoló" volt a legjobb tudása, akkor vonja le a következtetést, és ne rontsa a Zene.hu oldal színvonalát. Aki pedig az igazat akarja megtudni a koncertről az látogasson el a www.tabani.gportal.hu-ra, mert ott videók is fel vannak téve, látható és hallható a "visszafogottság":)
Mi a családommal nagyon vártuk ezt a napot, nagyon szurkoltunk Istvánnak és egy nagyon kellemes meglepetésben részesültünk. Nagyobb durranás volt a koncert, mint vártuk. A színpadi háttérkép, a kezdet, ahogyan a teremőr nézegeti István képeit, a bevonulás, a nézők közül, énekelve. És 25 szám egyedül. Szóval ehhez már nem csak hang, hanem szív és lélek is kell! Akinek ez kevés, hát az már csak a kákán keresi a csomót.
A közönség imádja mindenhol, állva várják, itt is végig tomboltak, vagy táncolták - főleg a második prögős részt -.
És István "csak" molyosgott, és nem győzte megköszönni a felé áradó szeretetet. Ja! és elérzékenyült! Mert még mindig EMBER! Ezt sem látta a cikkecske irogatója? Igen, az Úgy szeretném meghálálni című Kovács Kati dalt az Édesanyjának küldte. Mi sírtunk sokan, hiszen ez is olyan dal, ami szívből szívbe megy. Ő küszködött a könnyeivel. Talán az is baj, hogy van lelke, vannak érzési, szereti az Édesanyját? Nem az ilyen Művészek mutatnak példát nekünk és a gyerekeinknek? Én remélem, hogy még sokáig élvezhetjük a művészetét és azt is remélem, hogy megmarad ilyennek, amilyennek megimsertük és megszerettük. És remélem, legközelebb olyan tudosítót fizet a Zene.hu, aki reálisan tudosít egy-egy rendezvényről.
optimist 2010.05.15. 21:06 • [10]
Objektíven: T. I. hangjával, vagy egyénisége kisugárzásával, mindegy is, első fellépése első percében megnyerte a versenyt, az RTL-en, amit az ott ülő közönség tomboló tapsa, a zsűri szavai, és a továbbiakban leadott szavazatok óriási száma jelzett.
A sajtó egy része azonnal ráugrott, nem fogja bírni, nem sztár típus. „Tulajdonképpen” beszélni se tud, saját száma sincs, nem is nyertes, hanem savanyú luzer - sugallta sokáig a media . Ehhez képest ÓRIÁSI sikerrel járja az országot, énekel, MOSOLYOG, fogadja hódolói (nemcsak nők) hosszú sorát, a neki készített ajándékokat,(ld. az ezt bizonyító klipet http://www.youtube.com/watch?v=vBmx9xCr3tI&feature=player_embedded ) Több működő rajongói portálja van. Saját szerzeménye, a MENTS meg, vezeti a sláger listát, Ezen kívül is van a lemezén, olyan szám, amit neki írtak. Nagylemeze közel a platinához, kislemezéből 30 000 kelt el. A Művészvilágban is sokan elismerik, vannak, akik kifejezetten megszerették, Közben profi előadóvá nőtte ki magát, aki rendkívüli, magabiztossággal, kellő humorral és óriási fizikai teljesítménnyel alig két óra alatt 25 szívbemarkoló átéléssel előadott dallal örvendeztette meg közönségét, akiknek egy része, már most a naptárt lesi, hol hallhatná újra élőben Istvánt
Az ezrek számán nem vitatkozom, de ezt a teret, a terem magassága miatt akkor se tudták volna beüvölteni, ha levegőben is széksorok vannak. Mellesleg nem is azért mentek oda!
Mit várt, a fanyalgó, azt, hogy összeesik, hogy letépik a ruháját, összedől a csarnok?
Nem kell szeretni, sőt utálni is lehet, de aki lesajnálja, azt mondja nem színpad és piac képes, az nincs magánál! Nem vagyok zeneértő, de ha István hangja, tucat árú, akkor, Ő még nagyobb mágus, hogy ezt a SIKERT, önerőből elérte alig félév alatt.
Az valóban igaz, hogy T.I. extra, és nem kompatibilis, de a celeb világgal, de nem is vágyik erre. Mellesleg, ahhoz képest, hogy énekes, a festménye is nagyon jók, pillanatnyilag százezreket kínálnak érte
2010.05.15. 09:04 • [9]
Mégegyszer az átütő erőről, és a felrázhatatlan közönségről: http://www.youtube.com/watch?v=k2nqBSxMde8
12butha12 2010.05.14. 21:30 • [8]
Elnézést nem vastaps, hanem visszataps.
12butha12 2010.05.14. 17:52 • [7]
Mi az, hogy visszafogott vastaps?
Kedves zene.hu tudósító: Valószínűleg nem egy helyen jártunk. Én bátran állíthatom, hogy a Symába voltam, ha kell a jegyem is megmutatom. Ha Te,vagy Ön is ott volt, akkor nem azt a műsort néztem amelyiket én és a közönség. István ismét remekelt. Bemutatta, hogy bár mit el tud énekelni. Mi lenne, ha az igazi értékével foglalkoznának és nem azzal, hogy mit csinál a színpadon. Különben a közönsége ilyennek fogadta el, ilyennek szereti. Természetesen nem mindenkinek jön be István visszafogott viselkedése, de gondolom azok nem is voltak ott. Nem ugrabugrál, nem a szavaival szédíti meg a közönséget, hanem a hangjával. Próbálja meg egyszer mindentől elvonatkoztatni magát és hallgatni ahogy énekel. Bármit remekül elő tud adni. legyen az lírai dal, vagy akár rock. Ezt tegnap este is bebizonyította. 2009 novemberében lépett először színpadra. Mit akarnak tőle? Ha végig nézik eddigi fellépéseit rengeteget változott. Ő nem lesz soha Fredaster, vagy dumagép, de nem is kell annak lennie. Abból már van elég! Véleményem szerint tiszteletbe kellene tartani Őt és azokat akik úgy szeretik -"kissé esetlennek"- amilyen. Véleményem szerint a koncert nagyon jól sikerült! Két óra hosszán keresztül egyedül énekelni és úgy ahogyan Ő teszi -bele ad apait, anyait, szívét, lelkét - ehhez kell igazi tudás, hang és szeretet a közönsége felé. Hálás a közönségének, árad belőle, a szeretet és az, hogy a maximálisat nyújtsa mindenkinek. Ez tegnap este sikerült is neki. Lehet hibákat keresni. De hibák, még az önök szerint nagynak tartott sztároknál is előfordulnak. De vajon hányan tudnak szívből énekelni? István nem úgy áll ki a színpadra, hogy lenyomom a két órát és kész. Ő testben és lélekben is ott van. Ez teszi Őt naggyá és ezért szeretik, akik szeretik. Akik nem, azoknak meg csak annyit mondok, hallgassanak mást, Istvánt pedig hagyják énekelni. Hagyják meg azoknak, akik igazán szeretik.
Ili56 2010.05.14. 16:30 • [6]
Csatlakozva az előttem szólóhoz, ha végig nézte volna a műsort akkor nem írt volna hülyeséget kedves zene.hu tudosító!
A koncert nagyon jó volt , István hangja csodálatosan szép.Nem kell mindenkinek szeretnie, mert akkor mást kihallgat!?
H_A 2010.05.14. 12:11 • [5]
bank0903: Zenéhez értő, semleges kritikus? Szerintem Fáy Miklós eléggé az. Az ő véleménye ugyanaz volt a Csillag születik zsűritagjaként, mint "az elfogult rajongóké".
Nem Tabáni István vitte sikerre az előadott számokat? Ember, hát mennyi ideje van ez a srác a pályán? Fél éve! Hogy a csudába tehetett volna Ő ennél többet ennyi idő alatt? És igenis, Tőle is átütőek ezek a dalok. Nem véletlenül lett az első albuma aranylemez 4 hét alatt. Bár lehet, hogy az a több ezer ember mind botfülű, aki megvette a lemezét és ott volt tegnap a koncertjén. :)
Kedves zene.hu tudósító: Ha ott maradtál volna a koncert végéig, akkor bizonyára hallottad volna, hogy nem a Majdnem szerelem volt című dallal búcsúzott a közönségtől, ugyanis ez a közönség annyira "visszafogott" vastapssal köszönte meg az előadást, hogy ezután még egyszer visszajöttek egy ráadásra, ami a Johnny Be Good volt.
A nézőszámot illetően annyi biztos, hogy a kb. 1300 ülőhelyre szóló jegyet mind eladták, az állóhelyen lévőket pedig elég nehéz megbecsülni, de az összesen 3000 néző elég óvatos becslés...
lap teteje
További oldalak 1 2 »»
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még