2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Egy rakás bájos esetlenség - Tabáni István lemezbemutató koncertje

Eljött Tabáni István (egyik) nagy napja: első lemezbemutató koncertje volt a Syma Csarnokban. A Csillag Születik című műsor 2009-es nyertese alig fél év alatt kiadta bemutatkozó albumát, mely igen gyorsan be is aranyozódott. A korongon...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.05.14.
Utolsó hozzászólás: 2011.09.20.
Hozzászólások: [3.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

optimist 2011.09.20. 17:20 • [3]
Szuper volt, az utódjai, még azóta se nyomtak, le egyedül, 24.lassú és pörgős, világsikereket, magyar örökzöldeket. és ilyen színvonalon !!! Nem véletlen azóta is a sikere. Platina, arany, albumok, Fonogram Díj, saját számok slágerek, Koncertek, Erdély, Budai Vár, slágerlista vezető szerzemények,és most JÖN, a HARMADIK albuma, vajon azon is rajta lesz az ÉV Dala?Vajon az is szokás szerint platina lesz?
Hajrá Pisti!
erika59 2010.05.14. 16:02 • [2]
Kedves Fejes Anna! Köszönöm Önnek, hogy olyan újságíró irt a rovatba a tegnap esti koncertől, aki valóban ott is volt. A másik beszámoló írója a nevét sem adta a véleményéhez. Az Ön beszámolójával nem csak azért értek egyet, mert én is nagyon szeretem és tisztelem Istvánt, hanem azért is, mert az Ön véleményével teljes mértékben egyet értek. Nem akarom tovább bővíteni, hiszen több neves ember is megtisztelte István a jelenlétével (Zámbó-család stb.), és a nem túl szerencsés hétköznap estét leszámítva is, több ezer rajongó. Mi is vidékről utaztunk fel, hogy ott lehessünk ezen a koncerten és bármikor szívesen elmennénk újra és újra. Istvántól többet kaptunk, mint reméltünk. Nem igazán emlékszem olyan előadóművészre, aki egyedül több mint 2 órás koncertet énekelt végig és nem is akármilyen színvonalon. Igen, kicsit esetlen, igen nem kicsit szerény, de mi a művészete mellett pont ezt szeretjük benne, hogy olyan mint mi és nem is akar másnak látszani. Neki nincs szüksége csillogásra, táncosokra sem, neki elég a hangja, ami magával ragad bennünket. Elég volt már a sok csinált műcelebből, örülünk, hogy végre van, aki a tehetségével és az emberi tulajdonságaival tud rövid idő sok-sok embert összekovácsolni korra, nemre, hovatartozástól függetlenül. Mégegyszer köszönöm Önnek ezt a reális beszámolót. És természetesen ezúton is köszönöm mindenkinek a munkáját, aki hozzásegített bennünket egy felejthetetlen estéhez. És végül, de nem utolsó sorban: köszönjük István a tegnap esti élményt, kívánunk Neked - és magunknak - még számtalan ilyen szép estét!
2010.05.14. 15:09 • [1]
Hát ez az. Ez egy újságcikk, amit egy újságíró írt, és alá is mert írni, joggal.
lap teteje
További oldalak 1
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még