Miért pont a zene lenne kivétel, amikor mindenki azt képzeli, mindenhez ért? Persze, hogy a potméterek tologatását hiszik sokan zenélésnek... Naná, hogy életükben nem volt még a kezükben hangszer, és sosem szántak volna rá egy napot sem, hogy gyakoroljanak. Ebben a felgyorsult világban az is hülyének tűnik, aki évekig tanul egy hangszeren, ugye? Amikor egy nap alatt meg lehet tanulni szintin kevergetni.
Fijjuk, ez parttalan vita :-) Mindenki hallgassa azt a zenét, amit kedvel. A műveltséget meg az ízlést nem lehet senkire ráerőltetni.
Figyelj! Te játszol valami hangszeren esetleg vagy csak kevergetsz mindent össze vissza? Van valami fogalmad a ZENÉRŐL, vagy csak csinálod a "lecsót"? Mert az nem érték, nem művészet. És reinhard megint nőtt egyet a szememben.
Hát csak nevess öcsi! Majd csak felnősz egyszer, aztán rájössz, hogy gagyi dolgokat emeltél értékké. Akkor majd magadon fogsz mosolyogni! Egyébként zeneileg jobban értékelhető lettél volna, ha a hahotáidat triolában írtad volna.
Pl.: hahaha - hahaha - hahaha . Na mindegy érezd jól magad abban amit csinálsz, csak tudjad hogy nem érték!!!!
Jön, aztán megy a süllyesztőbe! A " ZENE" , az pedig szent és örök, akár Bach, akár Gershwin, akár Zeppelin.
OK!
Szerintem inkább mellőzzük egymást!!
Nem is kell érteni a "logikámat", de akkor írd meg, milyen zenét szeretsz!!
Én tisztába vok, hogy utálod Szatmárit, de akkor válaszolj: MIT SZERETSZ??
Kedves Dj Goodboy!
Miért van az hogy mindig az ilyen gépzene- mixerek, werklisek, osztják az észt !
Méghogy van-e Wintersnek zenei stílusa? Ti az élő zene gyilkosai vagytok Dj-k mindahányan. Haver fogj egy hangszert
aztán, egy-két-há... nyomjál valamit, ne csak az effectpotikat tekergesd, mert még reumás lesz a csuklód!
Már megint nem értem a logikádat. Össze-vissza dumálsz de gőzöd sincs hogy mit pofázol ugyhogy vagy kussojj be, vagy értelmesebben fejtsd ki h. mire gondolsz!