2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Felháborító eset történt a Bumerángban - Bochkor Gáborék mégis mit képzelnek!?

Egyesek a magyar zene elleni támadásnak ítélik meg azt, amikor a Bumeráng című műsorban kalapáccsal törtek szét egy Király Viktor CD-t.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.06.14.
Utolsó hozzászólás: 2010.07.21.
Hozzászólások: [35.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

toromon 2010.06.17. 10:27 • [25]
Szóval.... A cikk írója szerint az nem bűnsegédlet, ha lejátszót és kalapácsot adunk a tettes kezébe? Máshol már az is az, ha az újságíró végignézi tétlenül.
A fórumozók azt írják, hogy a rádiónak értéket kell közvetítenie, de mi van, ha ez szerintük nem érték? Akkor helyet kell csinálni az értékesnek. Végre valaki felemeli szavát az értéktelennel szemben. Bocsánat, de ez nem Viktor ellen ment, hiszen a három választás közül őt találta a legjobbnak, de még mindig hallgathatatlan. Szóval ez média kritika. Hallgathatatlan dalokkal zaklatnak minket a nap 23 órájában. Megveszik, vagy inkább ajándékba kapják a CD-t és az ilyen ingyen CD-vel csinálnak ingyen műsort és ez annyit ér, amennyit fizetnek érte.
Szóval törjünk CD-t én is jelentkezem néhány előadóra. Mondjuk pont Viktor nincs közte.
Az meg, hogy itt már megint előkerült, hogy ki magyar, ki nem... Múltkor csinált a tévé műsort arról, hogy hány magyar származású hollywoodi híresség van. Ugye ők tudják a himnuszt? Ők ugye tudnak 1 szót magyarul? Bár a Kiss egyik tagja tényleg tud magyarul. De ilyenkor mégis büszkén mosolygunk... De Király Linda menjen haza... Hát én inkább adnék érte másik 5 aranylemezes énekest, ha itthon szórná a lemezeket.
dexterlab23 2010.06.16. 22:10 • [24]
Tessék még egy magyarázat:
http://magyaracel.blog.hu/2010/06/15/apuuu_szettortek_a_cedemeeeet
angel23 2010.06.16. 18:21 • [23]
Nem ismétlem magam, mindent leírtam, amit a cikk kapcsán érdemes. Jó lenne, ha nem torzítanád az általam elmondottakat, helyette inkább ízlelgesd a kifejezéseket - úgy mint médiaetika, médiajog-, a javadra válik!

Az 500 Ft-ot költsd el könyvre inkább...! Egyébiránt egy zenei produktum minőségét nem az ára mutatja (főleg manapság nem)... A legtöbb igényes zenei CD ára (ld. klasszikus) sokszor még az 500 Ft-ot sem éri el. De ez az, ami a zeneipar válságára utal. Az előadók javarészt koncertekből, haknizásból kénytelenek élni, nem pedig egy egész stáb (zeneszerző, szövegíró, zenészek, vokalisták, énekes, hangmérnökök...stb.) több hónapos, kemény munkájának gyümölcséből, a LEMEZből, úgy, mint korábban. Mert azt ma egy kattintással leszedik a netről. De épp ezért, még nagyobb a felelőssége egy-egy műsorvezetőnek, hogy mit képvisel egy-egy szellemi termék megbecsülése kapcsán a médiában.

imi60 2010.06.16. 16:57 • [22]
angelsoul--szánom-bánom bűneimet, ha lehetséges ne tessék feljelenteni , esedezem. :)
legyen tele az ország médiaszakemberekkel és kapjon minden árvízkárosult Király Viktor cd-t.
A sok sok média szakemberrel bizti lesz még több megasztár és egyéb show ahol kíváló hangú énekesek és énekesnők fognak világhírre szert tenni. Szellemi műveltségünk is emelkedni fog ezáltal. Jujj de örülök neki :) :)
Vigyázzatok mert az a jövő a médiaguru hathatós segítségével , hogy ha valaki azt mondja hogy nem szeret egy előadót az rögtön a szegedi csillagbörtönbe találja magát ahol egész nap K.V. cd fog szólni !!!
Azt meg látjuk , hogy osztják a frekvenciát. Pályázati elbírálás. lásd sláger rádió (is) Jó Király Viktor hallgatást.
Na lehet beugrok valami boltba hátha van 500 ft-ért már K.V. cd. De lehet csak 499 ft-ot adok érte. Tiszteletem és kezit csókolom médiaguru úrnak.
Erik.01 2010.06.16. 16:24 • [21]
Nem szép dolog ami történt és szerintem is ízléstelen még ha számomra sem túl megnyerő az említett előadó. Ízlések és pofonok, de akkor is tisztelni kell az olyan embereket akik valamit alkotnak, még akkor is ha nem az én ízlésvilágom.
Ellenben az említett előadó és csapata biztos örül a történteknek, hisz ez egy hatalmas ingyenreklám.
tibrock 2010.06.16. 15:38 • [20]
Úthenger nem volt a közelben ?
angel23 2010.06.16. 14:49 • [19]
Aki bármilyen művészi alkotás pusztításának szurkol, annak véleménye legcsekélyebb egy társadalomban, ergo számomra "böfög", és a tény tény: nem nyilvánosan teszi mindezt! Aki a másikat lemajmozza, mert az "agyontanult", az egyszerűen primitív.
Feltételezem, egy képzett zenésznek több hallása van, nagyobb hozzáértése, mint aki zeneileg képzetlen. Ennyi. KV képzett hangú, tehetséges fiú, legfeljebb neked nem tetszik. A tényekkel persze lehet vitatkozni, csak nem érdemes! :)

De nem is KV hangja a lényeges a történetben. Úgy utálhatod, ahogy akarod, úgy töröd otthon a lemezét, ahogy jólesik, úgy szidhatod KV hangját, személyét, klipjét, ahogy nem szégyelled. Csak közszereplők bűnsegédletével, nyilvános csatornán országos lefedettségű médiumban nem teheted meg következmények nélkül, mert az bizony bűntett.
Ehhez agyontanultság sem kell, ez szimplán logika!
VM 2010.06.16. 14:42 • [18]
Bocskor biztos felháborodott volna, ha republik cdt törnek össze. Haverjai. Pedig a jótól igen messze van az is.
cartmangyik 2010.06.16. 14:34 • [17]
Látom te egy agyon tanult médiamajom vagy.Milyen duma az (egy nicknév mögül "beböfögöd" a véleményed)miért te nem ugyan azt teszed.Szerinted aki nem halgat ilyen nyálas szart annak nincs hallása?(némi hallásom szemben azokkal, akik csak nyávogást hallanak tőle).
cartmangyik 2010.06.16. 14:34 • [16]
Látom te egy agyon tanult médiamajom vagy.Milyen duma az (egy nicknév mögül "beböfögöd" a véleményed)miért te nem ugyan azt teszed.Szerinted aki nem halgat ilyen nyálas szart annak nincs hallása?(némi hallásom szemben azokkal, akik csak nyávogást hallanak tőle).
lap teteje
További oldalak «« 12 3 4 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még