2024. november 2. | szombat | Achilles nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Hair - Botrányos rendezés homályos hippi szemüvegben és rosszul fésülten

Évadzárás után szabadtérre szökik a színházi pezsgés, a színdarabok szétfeszítik a teátrumok falait, a tapsrend végén a függönyt a csillagok gördítik le, varázslatos miliő. Ha a kulturális programok célpontja a Szegedi...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.08.24.
Utolsó hozzászólás: 2010.09.05.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Kurucz Alíz 2010.09.05. 17:20 • [3]
Enik a "zene.hu egyik ÜLLANDÓ, hűséges olvasója" vagyok én is.
Láttam!!!!!!! a darabot és egyetértek a véleményeddel.
A "ba" helyett "be" durva hibáért megdorgállak. Minimum öt év letöltendő. De ahhoz gratulálok, hogy "....." helyett ismersz más írásjeleket is, mert kedves kritkus üllandó Péter egyetlen épkézláb mondatot nem bírt leírni még a kommentjébAn sem! Ááááá segítség engem most kivégeznek, mert ez már nem is durva egyeztetési hiba, hanem gyilkosság!
Enik(KE) 2010.08.24. 22:13 • [2]
A cikkben VÁLLALTAN van prekoncepció! Örülök, hogy durván primitív összefoglalóm mégis sikeresen tolmácsolja az üzenetet. A cikkem VÁLLALTAN cinikus!

Az elírásra való figyelmeztetést köszönöm, a többi hasonlót is köszönettel fogadom, még attól is, aki nekem azért hiteltelen, mert úgy vonja kétségbe annak a véleményét, aki látta is a KONKRÉT rendezést, hogy éppen csak hallomásra alapoz.

Olvastam olyan összefoglalót a darabról, amelyben hemzsegtek a hibák, a tartalma mégis aranyat ért, de aki írta legalább EZT a darabot látta is.

PONTOSAN tisztában vagyok a cikkem minőségével és értékével, tudatosan írtam. Azért mert valaki egy betű miatt gyárt koncepciót, nem vonom kétségbe a megalapozottságát.

Köszönöm a figyelmet!
Római Péter 2010.08.24. 19:42 • [1]
elöljáróban készséggel elismerem,hogy nem láttam a darabot (Szegeden...),de... sok ismerősöm dícsérte viszont,akiknek maximálisan megbízom az ízlésében... kíváncsian olvastam a kritikát,bár már a címe mindent elárult... nos,két megjegyzésem,változatlanul tisztelve mindenfajta véleményt:
1. ha valaki már írása elején kijelenti,hogy a rendező minden eddigi munkájáról negatív a véleménye,akkor hajlok rá: prekoncepció (is) van a dologban,
2. a végén azt olvasom,hogy a McDonaldsba... nos,ez helyesen,ugye nincs vita,McDonaldsbe... szóval ha egy kritikus,aki ilyen durván primitív (primitíven durva...) egyeztetési hibát követ el,annak minden sora abszolút hiteltelenné válik számomra... magyarán: írhat,amit akar!
üdvözlettel a zene.hu egyik űllandó,hűséges olvasója
lap teteje
További oldalak 1
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.11.02.]
AZONNALI HITELEK CSALÁS NÉLKÜL szolgáltatás [2024.11.02.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A kevesebb néha több - Bryan Adams koncerten jártunk
Avagy egy hibátlan koncert epizódjai....

Tűz és Jég - Sonata Arctica / Firewind koncert a Barba Negraban
Egy év után újra...

Stadion rock miniben a Barba Negra-ban
Megnéztük a Zanzibar 25 koncertet az Akváriumban - képekkel
24601 - egy életen át - Pár gondolat az újonnan bemutatott A nyomorultakról
Ilyen volt a Quimby idei utolsó koncertje - képriport
Atlantisz kalózai visszatértek hozzánk - Visions of Atlantis koncerten jártunk 
beszámolók még