2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » MaZeSzak-hoz

Takács Nikolas

Az X-Faktor fináléjába került

Vissza a MaZeSzak-hoz »»»

Témaindítás: 2010.08.30.
Utolsó hozzászólás: 2011.05.15.
Hozzászólások: [10.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

margona 2011.05.15. 21:08 • [10]
Kedves hozzászólók! A műsor nem zárta ki azok jelentkezését, akiknek volt már valamiféle zenei előélete. Hála az égnek, hogy Nikolas itt van közöttünk, és mindig elvarázsol minket a gyönyörű hangjával, valamint csodálatos egyéniségével!! Köszönjük az X-Faktornak, hogy ország-világ előtt feltárta ennek a kedves fiúnak a kimagasló tehetségét!! Hajrá Nikolas!!
Virag216 2010.08.31. 16:03 • [9]
Kedves Tom Kranich! Kedves Műsorkészítők!
Már csak egy kérdésem lenne:
Akkor ez most egy tehetségkutató vagy profi - ámde eddigi pályájukkal elégedetlen - előadóművészek "gyülekezete"? Mert a jelentkezők többsége az előbbire számított, de sajnos az utóbbiba botlott. És ez nem túl Fair Velük szemben. Itt lassan már van egy döntőnyire való profi versenyző. Egyenlőtlen erők és egyenlőtlen érdekek küzdelme.
Tom Kranich 2010.08.31. 10:35 • [8]
Kedves bizso!

A producerek részéről pedig minimum az lenne a legkorrektebb, ha a valós költséget kérnék, amit valóban belefektettek, és annak nem a többszörösét.

De ezt szerintem bízzuk az igazságszolgáltatásra.
Előzmény: bizso • 2010.08.31. 10:13 • [7] • Előzménykövetés 
bizso 2010.08.31. 10:13 • [7]
Kedves Tom Kranich!
Nikolas részéről minimum az lenne a legkorrektebb ha visszafizetné azt a pénzt, amit a producerek beletettek, hiszen azt nem azért fektették be, hogy semmibe vesszen.
Tom Kranich 2010.08.31. 00:52 • [6]
Kedves Virag216!

Ön felnéz erre az előadóművészre, és példaképének is tartja, amivel nincs semmi probléma, az Ön szemszögéből még érthető is. Tény, hogy 13 év alatt letett valamit az asztalra, mint ahogy az is, hogy gyönyörű hangja van. És valóban, az igazságszolgáltatás el fogja dönteni ezt a dolgot.

Csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem szerencsés úgy ítélkezni, hogy nincs tisztában a dolgok hátterével. Továbbá nincs joga egyéb újságok online fórumán ún. lejáratókampányt indítani egy olyan előadóművésszel szemben, akit mások ugyanolyan példeképüknek tartanak, mint Ön az Ön példaképét. Jómagam is tudnék az Ön példaképéről sok negatívumot mondani, mégsem teszem. Nem indítok lejáratókampányt, főleg nem olyat amit nem tudok hitelesen alátámasztani, így kérem, Ön se tegye ezt.
Előzmény: Virag216 • 2010.08.30. 23:55 • [5] • Előzménykövetés 
Virag216 2010.08.30. 23:55 • [5]
Kedves Tom Kranich!
Tisztán én egy kicsit másképp látok, de ez érthető innen a másik oldalról. Nyilván, mindenki fut a saját IGAZSÁGA után, az idő (és az igazságszolgáltatás) úgyis eldönti majd ezt a dolgot.
Siker, de mindenáron? Mi a siker? Mit jelent, hogy valaki sikeresebb a másiknál? És meddig tart az egyik vagy a másik ember sikere?
Arra az EMBERRE, ELŐADÓMŰVÉSZRE, aki példaképe a lányomnak (is!) nagyon BÜSZKE vagyok! Valóban, nem Ő folyik a csapból, nem köszön minden nap ránk a bulvár lapokból, nem főz nekünk esténként, és a párját sem keresi a Tv-ben. Számomra éppen ez a sikere (egyik) titka; sokan talán ezt nem így gondolják, hiszen Ő "csak" gyönyörűen énekel. És már több, mint 13 éve bizonyít. Évek hosszú, kemény munkája során érte el, hogy Ő ma Magyarország egyik legjobb előadóművésze, csodálatos saját dalokkal. Belőle a színpadon túl is árad a szeretet. Hogy megkeseredett lenne? Inkább szomorú, mert ilyen emberek vannak körülötte. Hogy megint bizalmat szavazott, és visszaéltek ezzel. Ő, biztosan tükörbe tud nézni reggelente. Mert Ő a színpadon, és azon túl is ugyanaz a szerény, kedves és szeretetre méltó ember.
Igen, Ő kell a lányom mellé példaképnek.
Előzmény: Tom Kranich • 2010.08.30. 20:49 • [4] • Előzménykövetés 
Tom Kranich 2010.08.30. 20:49 • [4]
Kedves Virag216 és kedves Olvasók!

Csupán a tisztán látás kedvéért szeretnék tisztázni pár dolgot, mert mocskolódni azt ugye mindig könnyű!

1. Nikolas magyarországi énektanítását valóban más fizette, mert felajánlották neki, hogy élhet ezzel a lehetőséggel, ugyanis Nikolas ezt anyagilag nem tudta volna finanszírozni. Arról ugyan elfelejtették tájékoztatni, mikor ezt a lehetőséget szó nélkül megvonták tőle.

2. Nikolas nem azért "rúgta fel" az érvényes szerződését, mert jött helyette jobb, hanem azért, mert a szerződésben foglaltaknak az említett menedzsment csak részben tett eleget. Ígéretet kapott egy album megjelenésére 2010 márciusára, de ennek munkálatai soha nem kezdődtek el, a szerződést többek között ezért is mondta fel. Valóban elkészült egy dal, és hozzá egy klip. A dalt a Class FM naponta egyszer játszotta, természetesen nem főműsoridőben, a Neo-n ment pár hétig a dal, de ez sem a menedzsment munkájának volt köszönhető. A klipet pedig a VIVA TV játszotta pár hétig, általában reggel 6 órakor, amikor senki nem nézte. A szerződés felbontását Nikolas már az év elején kezdeményezte, és a menedzsment a Megasztárba nevezte be, de miután Nikolas oda nem szeretett volna jelentkezni, ezért döntött úgy, hogy az X-Faktorban próbál szerencsét, amelyről egyébként a menedzsmentjével, már tavaly télen is egyeztetett.

3. Hogy tud az olyan ember reggelente tükörbe nézni, aki nem bírja elviselni, hogy valaki sikeresebb lehet majd nála??? Akiből a színpadon árad a hit, a szeretet, de a színfalak mögött egy megkeseredett ember akinek nincs más gondolata, csak az, hogy hogyan tehetné tönkre azt az embert, aki egyszer NEM-et mert neki mondani. Hogy tud az olyan ember reggelente a tükörbe nézni, aki mások sikereit nem bírja elviselni???

És végül én is visszakérdeznék: Kell nekünk, a gyerekeinknek ilyen "példekép"???
Előzmény: Virag216 • 2010.08.30. 09:11 • [2] • Előzménykövetés 
neri 2010.08.30. 09:27 • [3]
Csak így mindenféle komment nélkül lecserélitek aszöveget, hogy ki se derüljön, mi volt itt korábban... Így is lehet végülis... Korábban ilyen esetekben legalább jött egy "Bocsi, javítottuk" vagy valami ilyesmi. Nah mindegy, a lényeg, hogy így már sokkal jobban hangzik! Köszi a javítást!!!
Virag216 2010.08.30. 09:11 • [2]
Nikolas csak énektanárhoz járt, és azt is más fizette helyette. Milyen ember az, aki felrúg egy kizárólagos érvényes szerződést, mert jön helyette egy jobb??? Mert ez csak "üzlet"??? Az üzlet mögött emberek állnak hittel, szívvel, na és persze pénzzel! Igen, ez a könnyebb útja a dolgoknak, csillogva feltűnni egy tehetségkutató műsorban, milliók bálványának lenni. De hogy tud reggel ez az ember tükörbe nézni? Megveregeti a saját vállát, hogy "Szép volt Nikolas"? "Őket is átvágtam?" Kell nekünk, a gyerekeinknek ilyen "példakép"??? Miért kell hazugságokkal teletömni az emberek fejét? MIÉRT KELL NEKÜNK ILYEN MÉDIA????
neri 2010.08.30. 06:53 • [1]
Nikolas soha sem járt a jazz-tanszakra! Ha már írtok valakiről valamit, akkor legalább legyen hiteles!
Amúgy meg biztos, hogy egy olyan embernek kell versengenie több másikkal, akinek érvényes lemezszerződése és kiadott dala van? Ez mennyire fer a többi versenyzővel szemben? Szegények, akiknek semmi más esélyük nincs odamennek jóhiszeműen, hogy itt van a nagy lehetőség és akkor egy teljesen esélytelen "versenybe" kerülnek. Tényleg jó ezt így?
Már az RTL korábbi tehetségkutatójában sem értettem, hogy miért lehet ott olyan együttes (SID), akiknek már jelent meg lemezük. Úgy látszik ez az RTL sajátja... ;-(
lap teteje
További oldalak 1
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még