Azt lépem , hogy LL junor jól énekel és hogy nem az én stílusom.Nem vagyok rocker a kedvencem az Animals ami ugye bár nem rock.És pl. szeretem pl. a ZZtop-ot is ami rock de régi és én azt gondolom hogy csak a mai rockerek nem mondanak semmit a generációnak.A fél sulim azért hallgat rappet mert az nekik menő.Én utálom azt ha valaki azt nézi a zenében , hogy mi menő.Nem arra céloztam hogy te is biztos azért hallgatsz rappet mert menö dolog de sok van az ilyen menő mániásokból.
hy all
(majka, lljunior) kik még ilyenek? amióta az eszemet tudom rap zenét hallgatok, de mindemelett meghalgatom majkát is és ll juniort is bár nem konkrétan a rap müfajába sorolom öket... mert ha valaki tud valamit is a rap műfajárol akkor annak világossá kéne legyen hogy a rap nem egy "kastélyból" származik majkának ráadásul ez a probálkozás csak az egyik énje, ha ugy tetszik arculata hiszen nagyon sok mással is foglalkozik mind e melett. LL junior kedves drága egyéniség és igenis nagyon jol csinálja amit csinál függetlenül mindattól, hogy jobban nevezném rapnek amit még a Fekete Vonat idején csinált....
De van még itt valami mióta van magyarországon rap?.. szerintem még most sincs... nem véletlen ez a nagy elnyugatiasodás... gondoljuk csak meg a "magyar rapperek" videoklipjei nem hasonlítanak gyanúsan az amerikaiak videoklipjeire , nagy keblű és popsijú hölgyek, több ezer dolláros öltönyök , luxusautó, .. és még lenne mit ide sorolni.. de fölösleges nem innen indult ez dolog nem volt sose a miénk és nem is lesz ... de nyugodtabb vagyok ezzel a tudattal csak sajnálom hogy mi magyarok keveset tudunk magunktól alkotni
Borzosfej, azért te se igen figyelsz a másikra, mi?
Itt nem raprajongók leveleznek ám. Ami értékes és érdekes, az nem baj, ha színesíti a zenei palettát. A rock pl. egy mostani generációnak a világon semmit sem mond.
Erre mit lépsz?
Sziasztok kedves rap rajongók! Én oda vagyok a rappért. Nagyon szeretem. Csak azt nem értem miért kell egymást szekálni. Bár én juniort is szeretem. Junior is egy nagy enyiség a maga műfajában. De a többi is a rapperek közül egy nagy ássz. Ők is különlegesek a művészet a zene harmóniája. Legalábbis én így kondolgkodok.
sziasztok!
ha szeretitek a jó zenét és a fergeteges bulikat,akkor szeretettel várunk május 26-án este 10től a Fáklya klubban( csengery u. 68) a My Club bulira.Unplugged koncert, olcsó pia és buli reggelig vár rátok!további részletek http://www.mymusic.hu
Szegény L.L. Junior! Egész értelmes gyerek és kiváló tehetség a maga műfajában. Mivel érdemelte ki, hogy ilyen rajongói vannak, mint az előző "hozzászóló"? Ezek inkább lejáratják szegényt.