Kedves Művész Úr, a weboldala egyszerűen szuper! Nagyon tetszik az új videó rajta, és meghallgattam a dalokat is, és az biztos hogy a lemezt meg fogjuk venni karácsonyra. Lehet majd rendelni az oldalon? (egyenlöre csak a Pókert látom ott). Gratulálunk - az egész család! Szeretettel: Réka
Végre hallok híreket az új albumról. Mégpedig egy igen részletes előzetest! Mikor lehet belehallgatni? Kifejezetten kíváncsi vagyok, mit sikerült összehozni a big banddel :-) Bemutató kocert is lesz?
Drága, Tündökletes Művész Úr!
Kérem, meséljen arról, hogyan emlékszik pályája kezdetének super groupjára a MAHAGÓNI együttesre, amelyben először aratott emlékezetes sikereket énekesként, s ahol olyan kiváló zenészekkel lépett fel, mint a virtuóz gitáros, Wighardt István, és a víg kedélyű dobos, Halász Péter. Műsorára tűzi e mostanában a zenekar nagy slágerét, a "Város"-t ?
Üdvözlettel: Peca Bácsi
Szeretnék gratulálni a weboldalhoz, nekem ez tetszett a legjobban és szavaztam is. Látom sokaknak szintén tetszett és második lett. Az ezüstérem is jó eredmény, bár sZerintem aranyat ér!
A lemezen most dolgozunk gőzerővel - egyelőre keverési fázisban van. Őszre a boltokban lesz, ha minden jól megy. Múlt héten volt a nyári szünet előtti utolsó Creol Club, aztán majd újra indulunk. Addig pedig a nyár folyamán az ország különböző pontjain dolgozom, pl. most pénteken Szepezden, jövő pénteken Győrben.
Jó nyaralást mindenkinek!
Előre láthatólag mikor jelenik meg az új lemez? Most olvastam a cikket Majsai művész úrról. Még mostanában is játszanak a Creolban? Nyaralni voltam, nem tudtam nyomon követni. Nyáron is játszanak?
Tudom, hogy nem mondok újat ezzel és biztos hogy egyesek majd megint azt irják hogy a Majsai Gábor 25 különböző álnéven dicséri a saját honlapját - de én mégis megkockáztatom ezt a hozzászólást. Nagyon tetszik nekem is, nagyon illik az előadóhoz és tényleg sok friss hír mellett régi infok is vannak, ami még érdekesebbé teszi! (Hát nem tudtam rosszat írni :-))))) Szeretettel: Réka
Örülök, hogy tetszik az új arculat, nekem is tetszik egyébként :-)
Egy kis aktualitás: június 1-jén este Mezőkövesden vagyunk a Cserháti Zsuzsa Emlékkoncerttel. Találkozzunk ott is!