2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » MaZeSzak-hoz

Majsai Gábor

Vissza a MaZeSzak-hoz »»»

Témaindítás: 2006.02.22.
Utolsó hozzászólás: 2009.03.23.
Hozzászólások: [164.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

schmidthoffer 2007.05.24. 09:40 • [134]
Szuper a website. A régi is igényes volt, de ez meg sokkal összetettebb, és többet meg lehet tudni az aktuális és a régi dolgokról is. Mivel az már majdnem természetes, hogy Majsai művész úr minden megnyilvánulása igényes, így szinte magától értetődik, hogy a weboldal is ilyen lett. Sok látogatót kívánok hozzá!
isadora 2007.05.23. 20:05 • [133]
Most néztem meg az új majsaigabor.hu-t. Nagyon jó. Könnyen áttekinthető, és jók a képek, nosztalgikusak. Meg jó, hogy régebbi lemezekbe is bele lehet hallgatni. Gratula!
majsai 2007.05.08. 07:54 • [132]
Nos, ami azt illeti, valóban töretlenül énekelek :) A vitázókat nem is akarom megzavarni, csak annyit, hogy májusban is minden szerdán a Creolban játszunk a Swing Banddel, így pl. holnap, május 9-én este 10-kor is. Gyertek, és bulizzunk egyet!
schmidthoffer 2007.05.02. 13:15 • [131]
Hát rég olvastam ilyen izgalmas fórumot, mint ez itt. Most egy ideje figyelem már... Az tetszik, hogy az igényes művészet igényes hozzászólásokat vonz maga után. Meg az sem utolsó, hogy az embereknek van saját véleményük. Mindegy, ki mit gondol, az a szerencse, hogy a Majsai töretlenül énekel :-)
Különben arra én is kíváncsi lennék, hogy a fanyalgó(k) most miért nem válaszol(nak)? Hova tűntek hirtelen? Vagy inkább ők azok, akik provokálni akartak?? Tulajdonképpen a Charlie miért is autentikusabb, Jojoma? Magyarázd már meg. Vagy inkább arról van szó, hogy rajta kívül nem ismersz más hazai énekest, aki ilyen stílusban énekel? Mert az más. Akkor számodra valóban ő az egyetlen :-))) (Válaszodat várom!)
alra 2007.04.26. 22:59 • [130]
BuPe és jojoma!
Már vártam! Hát eljött végre! Ez a két hang vagy egy? A sikeres emberek örök irigyei. Szeretnétek ti egy ilyen hangot! Ami pedig a vendéglátózást illeti.... tavaly, amikor St Louisban a Missisipire rányúló franciás hangulatú pub teraszán sörözgettünk, örömmel konstatáltuk, hogy a nagyok (pl. Loui Armstrong, vagy Duke Ellington) sokat játszottak az említett helyen, ahol akkor is folyt a sör, meg a kávé és még ma is pikáns hangulatú hely, élő zenével. Szóval az a bizonyos "vendéglátós" zene még mindig divat hál'Istennek, mert különben hol kapnának lehetőséget olyan tehetséges zenészek, mint Majsai, hogy saját klubjuk legyen, ahol rendszeresen lehet hallgatni őket és így a "rajongók" (szerintetek seggnyalók) hétről hétre élvezhetik. Láttátok volna csak az elmúlt héten! Szinte csak külföldiek voltak, tombolt a tetszésnyilvánítás és az ováció.
Jojoma te biztosan boldog voltál, amikor a csapból is Charlie szólt. És azóta? Ez egy ilyen pálya. Egyszer fenn, egyszer lenn. Természetesen én kedvelem őt is, de a két hang összehasonlíthatatlan. Ha igazán ismernéd Majsait nem bántanád. Ő egy nagyon tehetséges, de nagyon szerény művész. A Creol tulajdonosa most "jó lóra tett" nem fogja megbánni. Aki oda bemegy szerdánként biztosan nagyon jól fogja érezni magát.
isadora 2007.04.24. 16:48 • [129]
Oppáré, csak bekukkantok, és mit olvasok! :-DD Szuper! Tényleg felpezsdült itt az élet, hajrá Majsai művész úr!

Én a magam részéről inkább hallgatok idősebb, de tehetséges zenészeket, az általam imádott műfajban, mint a sok fiatal silány próbálkozását. Arra ott a szánalmas TV, szánalmas bulvárműsorokkal. Charlie-t amúgy imádom, nincs is gáz ezzel, da szó mi szó, "hangját" már rég nem hallottam, inkább csak a feelingjét érzem. Na szóval, szerintem nem rossz próbálkozás ez a kis szwing, akárhányan is próbálták már. Nem lehet megunni, ez az, amit nem lehet megunni! :-)
Emi 2007.04.23. 22:26 • [128]
Az 5. "álnéven" hozzászólóként szeretném kikérni magamnak a "gyanusitgatást'!!
Jojomának üzenem, hogy foglalkozzon nyugodtan a fiatalokkal, derék vállakozás, nekik is kell a reklám, a jövő zenészei lesznek, csodás, csak igy tovább!
A magam nevében maradok az IGAZI zenészeknél, ha nem bánja!
Különben meg demokrácia van, mindenki azt szeret és utál amit akar, a negativ vélemény is vélemény, nézzük a jó oldalát, a mai világban a negativ történések az igazi hirek, van aki ebből gazdagodik meg..
BuPe essen be más koncertre ha nem tetszik neki, rengeteg hely van még Budapesten ahova beeshet ha nincs jobb dolga. De ettől még engedtessék meg, hogy maradjak/maradjunk meg annál a zenénél/zenésznél akit az egyik legnagyobbnak tartok/tartunk!
Ha pozitivan nézzük az egészet, tulajdonképpen felpezsdült a fórum. Hurrá!!!
Ál Emi alias Nagy Emőke
ataseva 2007.04.23. 20:13 • [127]
hmmm.szerintem már négyen tutira írunk a fórumra, a "Majsai 25 álnéven", és az ember aki véletlenül beesett és minden hozzászólásában az autentikus jelzőt használja, meg mi ketten:) Nos én szerdán ott leszek és szerintem biztos nagyon élvezni fogom a bulit! Apropó, kevés volt múlt héten a ráadás...:)
garbaisz 2007.04.23. 11:17 • [126]
Tisztelt Majsai Müvész Úr!
Másodszor volt alkalkalmam a Creol-ban meghalgatni Önt és zenekarát.
Nagyon kellemes estét szerzett vele nekem és Barátaimnak.
Remélem még sok ilyen kellemes estét fog részünkre prezentálni.
Egyben szeteném köszönetemet kifejezni a Creol tulajdonosának,hogy terett engedett a swing rajongóinak.
A zene tökéletes kikapcsolódást jelentett számunkra.
A kiszolgálás, és a fogyasztott vacsora REMEK!
Üdvözlettel: Garbaisz Péter és barátai.
rekaneni 2007.04.23. 09:51 • [125]
Két dolgot szeretnék ideírni, mert fontosnak érzem: 1.én nem a Majsai vagyok, hanem valaki, aki nagyra tartja, ezért nem értem az olyanokat mint jojoma. 2. Szerintem nála jobb hangot nem nagyon lehet hallani Magyarországon. Természetesen a Charlie sem rossz, de hogy jön most ide? Ezt nem értem.
Mi az hogy vendéglátó? Ez valami negativ? Én még sosem hallottam, hogy érted? És még annyit, hogyakkor minek jöttél el meghallgatni, haeleve utálod? Ez valahogy sántit nekem.Kedves Majsai Gábor, ha olvasod ezt, akkor mégegyszer köszönöm a koncertet!!!!! (és nem szánom ezt "seggnyalásnak"!!!)
lap teteje
További oldalak «« 1 2 34 5 6 7 8 9 10(11-17) »»
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még