Nagyon élveztem én is a koncertet, nagyon jól áll Neked ez a stilus is. Remélem, hogy többször láthatunk majd a Creol klubban.
A billentyűs szerintem is jobb lehetett volna, de igazából nekem az is megfelel, ha zenekar nélkül, egymagad ülsz a szinpadon egy széken és csak a dögös hangod dübörög. :o)))
Kedves Gábor!
Frenetikus siker volt a Creol klub induló koncertje. A zenészek is jó válogatás volt. Talán egy kicsit lelkesebb és autentikusabb billentyűs kellene. De gondolom, ami késik nem múlik. Czomba nagyon jó zenész, de nem előadóművész! A havi többszöri lehetőségnek nagyon örülünk, reméljük sikeres lesz, ez azt is jelenti, hogy többször látjuk "szinpadon", ami az Ön igazi éltető eleme.
Remélem a menedzsere hamarosan beindítja a reklámkampányt, ami által az érdeklődők megtudhatják hogy hol mikor lesz újabb clubest. Sok kikert kívánok szeretettel Alra
Szia Gábor!
Boldog Névnapot kivánok én is!
Csak visszajelzésként szeretném megirni, hogy barátnőmet meglátogattam Amerikában és egyik ajándékom épp a CD-d volt számára. Egy rajongóval megnőtt népes táborunk száma, teljesen odavolt a CD-ért! A Grand Canyon zengett a hangodtól! :o)
Úgyhogy hangilag Te is és Demjén is velünk voltatok sok-sok Canyonon át.
Köszönjük a sok jó számot, egy élmény volt!
Emi
Hű, ez tényleg ígéretesnek hangzik. A lemezről lehet tudni valamit? Stílusa? Szerzők??
A klubbulin ott a helyem, pláne, mert Pesten lesz :-))) Haverok is jönnének, úgyhogy kérnénk a részleteket!!
Szóval az a helyzet, hogy vannak bulik, de sokszor olyan helyszíneken, ami esetleg nem nyilvános. Ilyenkor nincs sok értelme beszámolni róla. Pl. most legutóbb a szombathelyi megyei jogászbálon buliztunk egy nagyot a közönséggel együtt. Nagyon élveztem én magam is! Nem láttam még ennyi "doktorurat" így táncolni :-))
Másrészt pedig elkezdtem dolgozni az új lemezemen - amelyről hamarosan bővebb infó is megjelenik ezen az oldalon -, valamint alakul egy élőzenés klub lehetősége is, amit szintén akkor szeretnék bemutatni, amikor már időpontok is vannak (várhatóan március végétől, Budapesten, az 5. kerületben). Annyit elöljáróban, hogy belépőmentes lesz a program, és bár a szervezők igencsak sürgetik, én magam szeretem kidolgozni a műsort, néhányszor elpróbálni a zenekarral (akik között lesznek újak is, akikkel még nem dolgoztam), szóval ehhez kell valamennyi idő. A többit meglátjuk. Jelen pillanatban ki sem látszom a munkából :-)) Ez jó :-))
Sajnos nincs mit hozzászólni,mivel nem történik semmi.Én is sürün látogatok erre,sőt még a Majsai honlapra is,de mindig ugyanaz van,ez talán a szerkesztő hibája is,mert nem hiszem,hogy Gáborral nem történik semmi,még ha minimális is,mindenről be kéne számolni.Vagy hol vannak akik jobban,közlebről ismerik.biztos volnának sztorik,események.Mi a kis rajongók mást nem tudunk tenni,csak megvesszük a CD-t és otthon hallgatjuk és esetleg ide,vagy a honlapjára beirjuk a pozitiv véleményünket,azután várunk,hogy esetleg lesz vmi.Megkérem a zenésztársakat is,hogy jutalmazzanak meg minket 1-2 humoros esettel,akkor izgalmasabb lenne ez az oldal is.Köszönöm mindenki közremüködését,aki hozzájárul ehez és Gábor hozzászólását is várjuk.
Eltelt egy hónap utolsó bejegyzésem óta. Gondoltam bekukkantok a Fórumra.
Hát mi van rajongók? Nincs mondanivalótók? Egy ilyen művész fórumozása nekünk kötelességünk, hogy az érdeklődést mindig ébren tartsuk. Mert megérdemli. Vagy nem? Igaz jó lenne, ha többet látnánk a TV-ben! Meg is írtam Kordának, de nem tudom mi a válogatási szisztéma. Várom, hogy mikor szerkesztik be a "nagy nevek" közé. Kedves Művész Úr! Várjuk az újabb megmozdulásait, új lemezt, koncertet stb. Mikor történik már valami?
Nagyon köszönöm a kedves szavakat mindenkinek. Valóban számomra is meglepő volt, hogy ez a Fórum milyen népszerű lett. Talán az lehet, hogy még mindig nem hisszük el az Internet hatékonyságát, aztán meg csak csodálkozunk :-)) Nekem mindig erőt ad, ha azt látom, hogy érdeklődnek a munkám iránt, és ez itt egy élő fórum, ami bizonyíték számomra is. Köszönöm még egyszer.
Igen, én is úgy látom, hogy a Cserháti-anyag hangulata megközelítette azt a világot, amiben akkoriban éltünk. Köszönet a szerkesztőknek is ezért.
Veronika, a fellépéseimet igyekszem beírni ide, tehát itt meg lehet találni.