2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » MaZeSzak-hoz

Majsai Gábor

Vissza a MaZeSzak-hoz »»»

Témaindítás: 2006.02.22.
Utolsó hozzászólás: 2009.03.23.
Hozzászólások: [164.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Emi 2007.04.05. 22:10 • [114]
Szia Gábor!

Nagyon élveztem én is a koncertet, nagyon jól áll Neked ez a stilus is. Remélem, hogy többször láthatunk majd a Creol klubban.
A billentyűs szerintem is jobb lehetett volna, de igazából nekem az is megfelel, ha zenekar nélkül, egymagad ülsz a szinpadon egy széken és csak a dögös hangod dübörög. :o)))

Köszönettel:

Emi
alra 2007.04.05. 10:04 • [113]
Kedves Gábor!
Frenetikus siker volt a Creol klub induló koncertje. A zenészek is jó válogatás volt. Talán egy kicsit lelkesebb és autentikusabb billentyűs kellene. De gondolom, ami késik nem múlik. Czomba nagyon jó zenész, de nem előadóművész! A havi többszöri lehetőségnek nagyon örülünk, reméljük sikeres lesz, ez azt is jelenti, hogy többször látjuk "szinpadon", ami az Ön igazi éltető eleme.
Remélem a menedzsere hamarosan beindítja a reklámkampányt, ami által az érdeklődők megtudhatják hogy hol mikor lesz újabb clubest. Sok kikert kívánok szeretettel Alra
Emi 2007.03.26. 22:04 • [112]
Szia Gábor!
Boldog Névnapot kivánok én is!
Csak visszajelzésként szeretném megirni, hogy barátnőmet meglátogattam Amerikában és egyik ajándékom épp a CD-d volt számára. Egy rajongóval megnőtt népes táborunk száma, teljesen odavolt a CD-ért! A Grand Canyon zengett a hangodtól! :o)
Úgyhogy hangilag Te is és Demjén is velünk voltatok sok-sok Canyonon át.
Köszönjük a sok jó számot, egy élmény volt!
Emi
veronika0605 2007.03.24. 19:55 • [111]
Szia Gábor!
Nagyon Boldog Névnapot Kivánok,nagyon sok puszival
-:))Veronika
veronika0605 2007.03.21. 21:15 • [110]
Szia Gabi! Haza jöttetek már?Milyen volt?Kipihented Magad?Mikor nyit pontosan a club?Köszke a válaszokat.

Puszi-:)Veronika
schmidthoffer 2007.03.05. 09:53 • [109]
Hű, ez tényleg ígéretesnek hangzik. A lemezről lehet tudni valamit? Stílusa? Szerzők??
A klubbulin ott a helyem, pláne, mert Pesten lesz :-))) Haverok is jönnének, úgyhogy kérnénk a részleteket!!
majsai 2007.02.21. 14:59 • [108]
Szóval az a helyzet, hogy vannak bulik, de sokszor olyan helyszíneken, ami esetleg nem nyilvános. Ilyenkor nincs sok értelme beszámolni róla. Pl. most legutóbb a szombathelyi megyei jogászbálon buliztunk egy nagyot a közönséggel együtt. Nagyon élveztem én magam is! Nem láttam még ennyi "doktorurat" így táncolni :-))
Másrészt pedig elkezdtem dolgozni az új lemezemen - amelyről hamarosan bővebb infó is megjelenik ezen az oldalon -, valamint alakul egy élőzenés klub lehetősége is, amit szintén akkor szeretnék bemutatni, amikor már időpontok is vannak (várhatóan március végétől, Budapesten, az 5. kerületben). Annyit elöljáróban, hogy belépőmentes lesz a program, és bár a szervezők igencsak sürgetik, én magam szeretem kidolgozni a műsort, néhányszor elpróbálni a zenekarral (akik között lesznek újak is, akikkel még nem dolgoztam), szóval ehhez kell valamennyi idő. A többit meglátjuk. Jelen pillanatban ki sem látszom a munkából :-)) Ez jó :-))
veronika0605 2007.02.18. 20:06 • [107]
Sajnos nincs mit hozzászólni,mivel nem történik semmi.Én is sürün látogatok erre,sőt még a Majsai honlapra is,de mindig ugyanaz van,ez talán a szerkesztő hibája is,mert nem hiszem,hogy Gáborral nem történik semmi,még ha minimális is,mindenről be kéne számolni.Vagy hol vannak akik jobban,közlebről ismerik.biztos volnának sztorik,események.Mi a kis rajongók mást nem tudunk tenni,csak megvesszük a CD-t és otthon hallgatjuk és esetleg ide,vagy a honlapjára beirjuk a pozitiv véleményünket,azután várunk,hogy esetleg lesz vmi.Megkérem a zenésztársakat is,hogy jutalmazzanak meg minket 1-2 humoros esettel,akkor izgalmasabb lenne ez az oldal is.Köszönöm mindenki közremüködését,aki hozzájárul ehez és Gábor hozzászólását is várjuk.
alra 2007.02.18. 18:31 • [106]
Eltelt egy hónap utolsó bejegyzésem óta. Gondoltam bekukkantok a Fórumra.
Hát mi van rajongók? Nincs mondanivalótók? Egy ilyen művész fórumozása nekünk kötelességünk, hogy az érdeklődést mindig ébren tartsuk. Mert megérdemli. Vagy nem? Igaz jó lenne, ha többet látnánk a TV-ben! Meg is írtam Kordának, de nem tudom mi a válogatási szisztéma. Várom, hogy mikor szerkesztik be a "nagy nevek" közé. Kedves Művész Úr! Várjuk az újabb megmozdulásait, új lemezt, koncertet stb. Mikor történik már valami?
majsai 2007.02.06. 10:12 • [105]
Nagyon köszönöm a kedves szavakat mindenkinek. Valóban számomra is meglepő volt, hogy ez a Fórum milyen népszerű lett. Talán az lehet, hogy még mindig nem hisszük el az Internet hatékonyságát, aztán meg csak csodálkozunk :-)) Nekem mindig erőt ad, ha azt látom, hogy érdeklődnek a munkám iránt, és ez itt egy élő fórum, ami bizonyíték számomra is. Köszönöm még egyszer.
Igen, én is úgy látom, hogy a Cserháti-anyag hangulata megközelítette azt a világot, amiben akkoriban éltünk. Köszönet a szerkesztőknek is ezért.
Veronika, a fellépéseimet igyekszem beírni ide, tehát itt meg lehet találni.
lap teteje
További oldalak «« 1 2 3 4 56 7 8 9 10(11-17) »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még