2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » MaZeSzak-hoz

Majsai Gábor

Vissza a MaZeSzak-hoz »»»

Témaindítás: 2006.02.22.
Utolsó hozzászólás: 2009.03.23.
Hozzászólások: [164.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

majsai 2006.10.18. 12:22 • [84]
Nagyon örülök, hogy tetszik a remix, Erős és Spigiboy munkája, én tényleg csak a hangomat adtam :-)) Előfordulhat, hogy lesznek még hasonló dolgok a közeljövőben :-)
A karácsonyi előadásról még sajnos nem tudok közelebbit mondani, de ami késik nem múlik.
Evitának üzenem, hogy külön e-mailt fogok írni, rendben?
rekaneni 2006.10.17. 11:16 • [83]
Én diszkóba nem járok (barátom sem) de azért tetszik a diszkós változat is. Szivesen hallgatnám a rádióban - de persze az eredetit is, bármikor. Ezért irtam a kivánságreggelbe is, de még nem hallottam sajnos. Mindig várom, hogy mikor hallható az Ön hangja, mert nagy csodálója vagyok.
Üdvözlettel: Réka
evanics.ildiko 2006.10.16. 19:28 • [82]
Kedves Gábor!
Nekem régóta tetszik a te hangod. Szerintem nagyon dögös hangod van. Mikor fogsz itt Budapesten koncertezni legközelebb? Szívesen megnéznélek élőben.
Szerintem te vagy a magyar Tom Jones.
Van még egy kérdésem hozzád. Én is foglalkozom énekléssel, már 20 éve énekelek. Csak eddig nem kaptam sok lehetőséget. Volt már egy pár fellépésem. Eddig bárki meghallotta a hangomat, mindenkinek tetszett. Azt mondjákhogy eléggé dögös hangom van. A hangszinem hasonlít egy kicsit Alicya Keis és Shakira hangjára. Jelenleg egy jó együttest keresek. Tudnál nekem abban segíteni hogy merre érdemes ez ügyben eilindulni. Gondoltam elküldeném a demo anyagaimat pár lemezkiadónak. Szerinted melyiknek érdemes elküldeni? Arra kérlek hogy írjál részletesebben a címemre: best15@citromail.hu Tehetséges vagyok csak kapcsolataim nincsenek.
Előre is köszönöm a segítségedet. Annak is örülnék ha esetleg te személyesen meghallgatnád a demofelvételeimet és kíváncsi lennék a te véleményedre. köszi. Várom a választ. Evita
Beta 2006.10.16. 17:32 • [81]
Kedves Gábor! Már rég voltam fenn a fórumon és azóta is mennyi minden történt. Most pl. ez a DJ változat. Ez persze nem te vagy, de örülök, hogy a nótáidat megkedveltetik egy másik szubkulturával is, akiknek ilyesmire jár az agyuk. Gratula! Jól sikerült. Most megint egy hosszabb útra megyek a tengerentúlra és viszem a lemezedet, nekem nagyon tetszik, remélem a kinti barátaimnak is tetszeni fog. Gondolom, mire decemberben hazajövök, már hallani lehet a karácsonyi koncertedről is. Meg lesz - ugye?
Csodálatos lenne a te hangodon hallgatni a csendes éjt, meg sok sok szép karácsonyi csendülést. Kérlek csináld meg. Addig is sok szerencsét és jó egészséget kívánok szeretettel
schmidthoffer 2006.10.12. 12:34 • [80]
Nem rossz a DJ-verzió! Nekem ugyan nem stílusom, de ettől függetlenül meglepően jó lett szerintem. Azzal egyáltalán nem értek egyet, hogy különben nem lenne elég mai vagy modern a legutóbbi lemez hangzása, de persze mindenkinek más az ízlése. Értem, hogy ez egy másik generációnak vagy rétegnek szól, és ezért én speciel nagyra értékelem ezt a fajta együttműködést. Jó ötlet volt. Még vannak további ilyenek is?
majsai 2006.09.08. 13:17 • [79]
Hát igen, régi zenekarom a Besenyők csapata, és valóban kvalifikált zenészek alkotják, így aztán nem egyszerű összehozni egy-egy bulit velük a sok egyeztetés miatt, de örülök, hogy tetszett a legutóbbi koncert. Ahogy megígértem, álljon itt néhány a következőkből:
Szept. 9. Debrecen, Agrártudományi Egyetem Sportcsarnok 19:00
Szept. 16. Omszki tó Sörfesztivál - Favágók-est
Szept. 17. Páty, Sportpálya, 18:00
Szept. 22. Ajka, 20:00 - Favágók

Kedves Schmidthoffer, a DJ-remixek ügyében nemsokára lehet majd olvasni ezen az oldalon. Türelem :-)
Üdvözlettel: Gábor
rekaneni 2006.08.28. 07:29 • [78]
Nagyon jó dolognak tartom ezt a fórumot, mert itt lehet értesülni programokról is. Esztergomi fesztiválra el tudtunk menni a barátnőmmel együtt és most hallottam először élőben a Besenyő Blues Bandet. Nagyon tetszett. Hol játszanak ezzel az eggyüttessel?
majsai 2006.08.18. 09:16 • [77]
Augusztus 19. Esztergom, Duna sétány - jó kis Besenyő Blues Band-bulinak nézünk elébe.
Aug. 20-án pedig Ajkán a Favágókkal nyomulunk. Remélem, találkozunk :-)
schmidthoffer 2006.08.10. 15:00 • [76]
Művész Úr kérem, az nem járja, hogy csak így hozzávetőlegesen értesülünk az Ön remek fellépéseiről!! :-)))) Mi az, hogy "augusztus második felében"??? Kérjük a pontos adatokat! És miért nem lehet olvasni többet a mindenki által rajongott élő Favágók-bulikról meg a Majsai-koncertekről? O.K. erre lehet az a válasz, hogy el kell menni és meghallgatni. De nem mindig van ám lehetőségünk erre, még ha érdekelne is. Apropó, most láttam egy kellemes interjút a Hálózat TV-n, DJ Dred is ott volt. Mi a helyzet a DJ-remixszel? Készül? Szóval ezek lennének az aktuális kérdéseim :-))
majsai 2006.08.08. 11:39 • [75]
Mindenkinek igaza van, aki szerint nem vagyok egy nagy író :) De most pótolom a mulasztást.
Valóban jó hangulatú volt a Lombos-kupa meg a neszmélyi borfesztivál is, bár bőrig áztunk mindkét esetben, de nagy buli volt! Keszthelyen aztán már teljes kánikulában dübörgött a banda, és a nagyszámú közönségből ítélve valószínűleg mindennap érdemes volt ellátogatni a Favágók-koncertsorozatra. Most egy kis nyugalom van, aztán augusztus második felében lesznek legközelebb kocertek. Megpróbálok időben szólni róla. Addig is jó nyarat!
lap teteje
További oldalak «« 1 2 3 4 5 6 7 89 10(11-17) »»
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még