2024. május 5. | vasárnap | Györgyi nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Videókkal! Megmenekült az X-faktor bohóca, Mimi és Gergő kiesett

Az elmúlt hetek alatt szépen lassan eljutottunk a legjobb tizenkettőig. Pár adással ezelőtt még százötven lelkes próbálkozó bontogatta szárnyait a zsűri és a kamerák előtt. Végigkövettük őket, ahogy szorongtak és megnyugodtak...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.10.17.
Utolsó hozzászólás: 2010.10.24.
Hozzászólások: [17.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Septi 2010.10.24. 16:36 • [17]
És öhm érdemes itt megnézni a szavazások végeredményét.:) Ezek után kit érdekel a hamisság?:) Engem nem.
http://www.zene.hu/20101023_megkezdodott_az_xfaktor_masodik_elo_showja?currentPage=2
Septi 2010.10.24. 16:34 • [16]
Igaz, h hamis volt Norbi, ha rá gondolsz, ahogy fél brigád.XD Nem jobban, mint Summerék, sőt még Dorka is, Vastag Csabával meg szegény Tamással. Egyedül talán Wolf Kati és Takács Nicolas hozta a szintet. Ráadásul azt hozzá kell tenni, h a Norbi-féle rekkedt hangnál néha azt is hamisnak hallod, ami nem az. Amúgy, aki nézte az After X-et az tudja, h Norbi jobbra szerette volna ezt. Ő is tudta, h jobb is lehetett volna, de ez nem számít, ha a közönségnek tetszett.:) Amúgy igaz, h azért meglátszik a hangján, h sosem képezte, nem úgy mint Nicolas és Kati...
lakyte 2010.10.24. 16:06 • [15]
A mostani adásból azért előjöttek a hiányosságok egyedül az Ildi hallotta jónak, majd szétment a tv annyira hamis volt. Igaza volt a Ferónak, ha ilyen számmal indít már élőadásba sem került volna. És, ha valaki lassúban hamis az a gyorsban is....
Septi 2010.10.24. 14:18 • [14]
Okés, kapitány.:D Nem érdekel a cikk.:) Elfogadom a véleményét.:) Csak kissé dühített az előttem szóló pár ember, ez nem a kritika írónak szólt. Én nem tartom ezt hitelesnek, és ennyi. Kész vége. Nem azt mondom, h elolvasott másokat, és elferdítette, ne érts félre! Azt sem, h szándékosan csinálta. Csak véletlen volt. De akkor is ellentétet állított.
Hagyjuk! Vannak emberek, akikkel nem lehet magunkat megértetni, nem is próbálkozom...
bizso 2010.10.23. 22:38 • [13]
Jaj Septi, te nagyon okos vagy. Semmi ellentétet nem akart felállítani a kolléga, mert ő a produkció elhangzása után azonnal írta a véleményét. Amúgy aki másképpen vélekedik,mint a cikk író, neki ott a fórum és leírhatja a véleményét.
Előzmény: Septi • 2010.10.23. 13:10 • [12] • Előzménykövetés 
Septi 2010.10.23. 13:10 • [12]
És, amúgy az a baj az írással, h nem igaz.XD Pont a legrosszabbak tetszettek az írónak a legjobban.XD Én komolyan mondom, fogtam közben a fejem. Az egész írásnak a lényege, h ellent mondjon a tömegnek. Hogy kivillantsa, ő mást gondol, igazi kritika-író vénái vannak.:P Mert tudja, h lehet valami irdatlan nagy ellentétet felállítani a szakmabeliekkel+közönséggel szemben. Mimi és Gergő? ÁH!!o.O Jó, hagyjuk, ezt nem bírom felfogni.
Septi 2010.10.23. 13:06 • [11]
Én ezt nem tudom felfogni.XD Mármint jó, a véleménye az írónak Norbiról az, ami, először nekem se tetszett, de aztán nagyon... De, h Mimi és Gergő a legjobb csapat lett volna, és h jól énekeltek volna. Szörnyű volt, annyira hamis. És a szakmai zsűri is ezt mondta, nekik már csak van fülük. Annyira rossz volt, h én is őket tartottam a legrosszabbnak. Nehogy már az egész ország és a zsűri mind borfülű legyen, és vak... Ezért sem veszem komolyan az írót.
Egy kissé Norbi helyett is rosszul esett nekem, amit írtak ez előttem szólók. Mert szerintem ez csak merő rosszindulat. Lehet, kritikát írni szakszerűen, nem gorombán lemondani mindennek. És az előttem szólóknak csak annyit, h nem fog kiesni mostanában. Egy bizonyos közösségi oldalon ellenerőztem több x-faktoros nevét is(Takács Nicolas, Vastag Csaba, Janicsák Veca, stb.), de csak Norbinak volt(egyenesen 5 rajongói oldala). A szavazásokat mind ő nyerte, a közönség őt szereti, és nem egy-egy ember fog dönteni. A külsejét meg nagyon csúnya dolog kritizálni...:-S Nekem személy szerint, semmi bajom a külsejével.:)) ÉS ha tényleg ronda lenne, az se érdekelne, mert nekem baromira tetszik a hangja, és nem a tánctudása, vagy a bohóckodása... Nekem azelőtt lett a kedvencem, mielőtt megnéztem volna neten az előző előadásait, csak az élő adást láttam. Amúgy meg ízlések, és pofonok. Úgysem ti fogjátok eldönteni, hanem a tömeg, szóval nem aggódok.:D
lakyte 2010.10.22. 13:43 • [10]
Jó majd akkor becsukom a szemem és kikapcsolom a tv-t. Azért a külső is számít! Ha nő lenne ezekkel az adottságokkal? Már régen kiesett volna!!! Miért vicc az, ha elfelejti a szöveget?? Ki ez az ember? Igaza van a cikk írójának egy bohóc semmi több. A Tabáni sem bájgúnár és mégis jó hallgatni és nem ijed meg a gyerek a látványtól !
futurism 2010.10.22. 13:39 • [9]
Nekem herótom van az X-Faktortól, nem érdekel egy olyan műsor, amiben ének tehetségeket keresnek és kiejtenek valóban jóhangú versenyzőket csak azért, mert képtelen az érdemi színpadi mozgásokra, táncra. Az majd jön később, van aki nehezen oldódik és nem tudja egyből így elengedni magát... majd idővel abba is beletanul, de nehogymár kiessen egy tehetséges énekes rögtön az elején, mert nem mozog, nem táncol, nem ugrál. Közben meg továbbjut egy hihetetlen szarul előadott számmal, hamis énekkel valaki, aki ugrál, táncol, pörög és tele van mozgási energiával. Hagyjuk... ez inkább szánalmas. Ezek a műsorok nem tehetség, hanem celeb kutatók. Az fogja megnyerni akit a műsor után a legjobban el lehet adni és a legtöbb pénzt hozza majd a producereknek. Én megmaradok a zene igazi élvezőjének és inkább hanyagolom ezeket a parádézásokat.
MrStatikus 2010.10.21. 23:20 • [8]
Még valami. Az éneklés, a zene nem bájgúnárokról szól. Elég ostoba az, aki a külső megjelenése alapján bírálja Király Norbit. A hang, a mozgás, az előadásmód a fontos. Abban pedig veri a többit. Természetesen a többi sem rossz, hiszen a döntőbe azért nem a tehetségtelenek jutottak. De Király Norbi pl. a most kritizált előadásában ( All Summer Long/ Sweet Home Alabama) is jobbat énekelt, mint a dal eredeti előadói: Lynyrd Skynyrd és Kid Rock. Ha valaki nem hiszi, hallgassa meg az eredetiket.
lap teteje
További oldalak 1 2 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még