2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hangszerek » Klasszikus

Anatole Hongrois musical.

Anatole Hongrois aranydiplomás zeneszerző vagyok. CD lemezen van 5 művem és meg lehet hallgatni a világhálón a...

Témaindítás: 2013.03.25.
Utolsó hozzászólás: 2013.03.25.
Hozzászólások: [7.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Anatole Hongrois 2013.03.25. 14:56 • [7]
Anatole Hongrois aranydiplomás zeneszerző vagyok. CD lemezen van 5 művem és meg lehet hallgatni a világhálón a youtube, facebook, google, íwiw, wiw, stb. Ezeket a műveimet szeretném nagy vonalakban leírni, miről is szólnak. Több országban játszódnak a történetek. Franciaországban, Németországban, Magyarországon. Készülőben a további 5 CD lemezem, de ehhez idő kell és természetesen sok pénz. Fogadják sok szeretettel ezeket a műveket.
Előzmény: Anatole Hongrois • 2013.03.25. 14:52 • [6] • Előzménykövetés 
Anatole Hongrois 2013.03.25. 14:52 • [6]
Bemutatnám a Lyoni Trubadúr című zenés művemet. A történet Franciaországban, Lyonban játszódik. A 18.sz-végén történik. Egy fiatal férfi a Saöne partján ballag Párizsból Lyonba. El kellett menekülnie egy mérges férj elöl mert megesküdött, hogy levágja a férfiasságát. Mert elkapta a feleségével ahogy az ágyban szórakoztak. Három évet bujkált, de most megbocsájtott a férj mert fekete gyermeke született a fehér és szép feleségnek. Ki érti ezt? A hegyen álló vendég fogadóba igyekezett a dalnok. hatalmas ünneplést produkáltak a megtérésére. Másnap a dalnok elment a templomba mert régen énekelte már a templomi énekeket. Itt meglátott egy lány, azonnal beleszeretett, de a lány is. Találkoztak, majd fogadalmat tettek, sosem válnak el. De az apa ezt nem így gondolta. A kórnak megfelelően ö keresett vőlegényt egy idősödő férfi személyében aki gazdag is volt. A lány 18.születésnapjára bált rendeztek, itt jelentette be az apa a házasságot. A lány elájult a dalnok elmenekült. Este találkoztak a kis hegyen lévő vendégváróban. Itt újra esküt tettek. A lány válasz út elé állította a szüleit és a leendő férjet, elfogadták. Így a feleség nem lesz együtt a férjével, de a trubadúrral lehet, ám a férj kikötése, nem szülhet gyermeket. A férjnek csak egy volt a fontos, a vagyonának legyen örököse egy fogadalma miatt. A baj nem jár egyedül, terhes lett a lány, megszülte leány gyermekét egy távoli helyen, barátnője kastélyában. Nem merte elmondani a trubadúrnak mert féltette, és a gyermekét is a férjétől. De megint terhes lett a szeretet nő, és újra egy kislányt szült. Pár évvel később a férj rájött, feleségének gyermekei vannak, elment megnézni és nagyon megszerette a két szép szőke, kék szemű kislányokat. Titokban, álnévvel kényeztette őket. Az idő rohant, a férj haldoklott, hatalmas vagyon hagyott a két kislányra, a feleségét felszabadított házastársi fogadalmai alól és eltűnt örökre Párizsban, itt temette el a szolgája. A levelet amit kapott, ekkor értette meg miért vette feleségül. Férje nagyapja elrabolta az ö nayapja vagyonát majd megölte. Így juttatta vissza a hatalmas vagyont az örökösnek. Soha nem tudta meg ki is volt az ismeretlen férfi aki a lányait imádta és vagyont hagyott rájuk. Ekkor merte elmondani Trubadúrnak, hogy két csodálatos lánya van. Amikor bemutatta a két lányát a férfi sírt a boldogságtól. Kedvenc dalaim-zenéim: A Dalnok. Hamburgi dal, Viharos óceán, Megérkeztünk, stb.
Előzmény: Anatole Hongrois • 2013.03.25. 14:33 • [5] • Előzménykövetés 
Anatole Hongrois 2013.03.25. 14:33 • [5]
Bemutatnám a Vagabund című zenei művemet. Németországban játszódik, Hamburgban. Egy milliomos keresi a fiát, megtalálja. Hajós kapitány és elég rosszul megy az üzlete. A milliomos egyik inasával aki hatalmas izmokkal rendelkezik beállnak a fiához matróznak. De előtte még egy pár napot eltöltenek a Hamburgi kis kocsmában ahol szórakoztatják az ott lévő messziről jötteket, hajósokat. Végre elindultak a francia partokat érintve, majd több kikötői városban kikötnek. Hatalmas verekedések, viharok, szerelmek, amik csak addig tartanak amíg a kikötőben vannak. Nagyon sok dallal. Kirakodnak és újra vissza indulás a hamburgi kikötőbe. Megérkeznek, majd elbúcsúznak. Fiának van egy kislánya aki valami formában megérzi a vér szagát mert az első pillanatban már nagyapának szólítja a Vagabundot. Közben egy estélye lesz a Vagabundnak, Ekkor dönt úgy, hogy felfedi magát. Menyét elkapja a piacon amint vásárolja az ebédnek valót, elviszi a drága luxus házába. Elmeséli neki, a férje a fia. Ledöbben de a bizonyítékok láttán mérges lesz az anyósára aki végig hazudta a fia életét is. Vagabund fia a hajó alkatrészéért elindult, de e felesége visszahívta. Végre a titokra fény derül, a sok átláthatatlan tényekre választ kap Vagabund fia aki ekkor érti meg kiért is történt az a sok megmagyarázhatatlan eset amíg a hajón volt Vagabund. Kedves dalaim-zenéim: Vagabund. A viharos óceán, Megérkeztünk, stb.
Előzmény: Anatole Hongrois • 2013.03.25. 14:15 • [4] • Előzménykövetés 
Anatole Hongrois 2013.03.25. 14:15 • [4]
Bemutatnám a Kerekes székem keringője című alkotásomat. Magyarországon játszódik, Szegeden. Egy mozgás korlátozott fiú aki nagyon vidám, nem foglalkozik azzal, miért is béna a lába. Egyik nyári reggelen lemegy a Tisza partra és nézelődik. Hirtelen feltámad a szél és a szemébe csap egy maréknyi homokot. Dörzsöli a szemét és magyaráz, a háta mögött meg nevetés. Mérges lesz a fiú és amint kidörgöli a szeméből a homokot hirtelen mozdulattal megfordítja a kerekes székét, hogy letolja a nevető nőt-lányt. De ledöbben, szintén kerekes székben egy lány aki csodálatos szépségében pompáz. Elakad a lélegzete és csak bámulja. A lány is. A szél fintora, a lány szemébe is belecsapja a homokot, erre a fiú elkezdi papírzsepivel törülgetni a szép szemeket. A szerelem tarol, találkoznak több alkalommal. Egyik nap a fiú bekerekezi magát az egyik ékszerész üzletbe és vesz egy pár jegyürüt. Szeretné elvenni a lányt feleségül. Ahogy menne át a villamos síneken a kerekesszéke beleakad a villamos sin vájatába és nem tudja kiszedni a kocsiját. A villamos nem tud megállni s ezért a fiú kiveti magát a kocsijából. Megmenekült. De ebben a pillanatban a hibás idegszáll is a helyére kerül és meggyógyul. Tudja-érzi, egy tragédiát okozott az életében a gyógyulása. Másnap találkozik a szépséges kislánnyal, de ez már az örök búcsúzás is. A lány nem akarja , hogy egy béna nő mellet élje le az életét a szeretet férfi. Eltűnik örökre. A fiú az egyetemet elvégzi, gyermek orvos lesz, de a kutatásai nem találják a szerelmét. Újszegeden a gyermek kórházban dolgozik, nyolc év telt el. Ügyeleten van és behoz a nagyi egy kisfiút aki borzalmasan eleven. Kislányt kezel és megüti a fülét egy név, a kisfiú neve. Elsápadt. A kisfiú nagyon meg van fázva és egy injekciót kell adni neki, mire a kisfiú morogni kezd. A doki megkérdezi mit morog, elmondja. Ledöbben, ezt a mondatot csak ő és a szerelme ismerte. Rájött, a fia van előtte. Megtudja a címét. Mint egy kamasz úgy viselkedik a doki, találkozik az egyetlen szerelmével. Végre a mamájával megérkeznek, az ajtót a kisfiú nyitja ki aki azonnal kiabálva elmenekül a doki elöl. Ekkor jelenik meg a csodálatos nő, a szerelme. Ledöbbennek. Ezek után nincs tiltakozás. boldogan élnek. Feleségül veszi. még születik egy kislány is, és boldogan élnek. Nagyon sok és szép dallal van megírva. Kedvenc dalaim-zenéim. Kerekes székem keringője. Haldoklom, Halászok,
Előzmény: Anatole Hongrois • 2013.03.25. 13:52 • [3] • Előzménykövetés 
Anatole Hongrois 2013.03.25. 13:52 • [3]
Bemutatnám a sírj nevess telefon című művemet ami Franciaországban játszódik, Lyonban. Egy ismert presszóban játszódik a történet. Két fiatal vitatkoznak az Eiffel torony adottságairól, Nem tudják egymást meggyőzni s ezért felhívják a tudakozót. Az egyik fiatal fiu amint meghallja a hangot beleszeret. Barátai fogadást kötnek vele, hogy 3 hónapon belül meg kell ismerkednie a lánnyal. Elindul az ismerkedés. Megbeszélnek egy randevút de a lány nem lesz ott. A fiú nagyon mérges lesz és lemond a lányról. Az egyik baráti körben szereplő lány felhívja a tudakozót és elmondják, kórházban van. A fiú azonnal keresni kezdi, és megtalálja. Elakad a lélegzete a csodálatos szépség láttán, beleszeret. Egy telefont vitet a lány ágyához és elénekli a dalt, a sírj nevess telefont. Sírva fakad a lány, hogy a fiú nem felejtette el. Elindul a szerelem. A lányt megoperálják a szívével és sikerült a műtét. Kiengedik a kórházból. A fiú nem akarja még tudatni hogyan is áll az ismerkedésben és ezért titkolja. Sok komikus nap és eset mert a lány sokat van a fiúnál, de barátja is sokat ott van. Bujtatja szinte a lebukásig, de mindig megússza. Sokat lehet nevetni a sok véletlen szerű fordulatokon. Eljött a 3.-hónap vége, bemutatja a lányt, de már az esküvői időpont is a kezükben van. Sok dallal és humorral. Kedvenc dalaim-zenék. sírj nevess telefon. Párizs nyüzsgése. Lyon ébredése, stb.
Előzmény: Anatole Hongrois • 2013.03.25. 13:02 • [1] • Előzménykövetés 
Anatole Hongrois 2013.03.25. 13:26 • [2]
Bemutatnám a Gyermek koldus című művemet ami Franciaországban játszódik. Az utcán élő 14 éves lány arca borzalmasan teli van gennyes pattanásokkal. Visszataszító. Egy melegedő van a koldusok részére fenntartva ahova bejárnak melegedni és az ingyen ebédet elfogyasztani. A lány is ide jár mosatni a ruháit. Egy török férfi állandóan csúfolja, és ezt tette karácsony napján is. Sőt, már le akarta szedni az arcáról a kis kendőt is amivel eltakarta a csúnyaságot. A megtámadott lány kiszaladt az utcára és nem figyelt, kirohant a kocsiútra és elütötte egy autó. Komába esett. Sokáig volt eszméletlen, de eközben az édesapja mellett volt minden nap. Anyja alkoholista volt akit nem érdekelt leánya sorsa. Végre felébredt, de ekkor már egy orvos Tibeti kenőccsel meggyógyította az arcát. Az édesapja magához vette leányát és egy szép életnek nézett elébe. De az apa jóvátételt akart és a koldusok melegedőjében újra lejátszották a jelenetet. A koldus lány arcára megint felkerült a kis kendő a csúnya kabát és félve, szív dobogva jelenítette fel az egy évvel azelőtti eseményeket. Majd amikor ledobta rongyait egy nagyon szép tinédzser lány, mini szoknyában, csodás arccal állt a megdöbbent társaság előtt. A végén megbocsájtottak a török férfinak. Pezsgő bontás a szép karácsonyi napra. Sok szép dal ami nekem a kedvesebbek. A Karácsonyi dal, a Rém, a Cigány, stb.
Előzmény: Anatole Hongrois • 2013.03.25. 13:02 • [1] • Előzménykövetés 
Anatole Hongrois 2013.03.25. 13:02 • [1]
Anatole Hongrois aranydiplomás zeneszerző vagyok. CD lemezen van 5 művem és meg lehet hallgatni a világhálón a youtube, facebook, google, íwiw, wiw, stb. Ezeket a műveimet szeretném nagy vonalakban leírni, miről is szólnak. Több országban játszódnak a történetek. Franciaországban, Németországban, Magyarországon. Készülőben a további 5 CD lemezem, de ehhez idő kell és természetesen sok pénz. Fogadják sok szeretettel ezeket a műveket.
lap teteje
További oldalak 1
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még