-Itt az ősz és a legfrissebb anyagunk is , Lackó az új énekesünk elkészült néhány dallal / ő most a hangmérnökünk is ! / , melyet letölthettek a honlapunkról : www.xtrike.com
Szeretném ha meghallgatnád te is Gábor és véleményeznéd ! A következő koncertünk szeptember 22. -én pénteken este lesz Miskolcon a JMB-ben ! 9-10 között kezdünk ! üdv Jokka
Sziasztok ! Az XTRIKE zenéje mára letisztult , rock muzsika , de a koncertek előadásmódja , pogózás , pörgés , stb..miatt sokan a punk bandák közé sorolnak bennünket . Nekünk ezzel semmi bajunk , gondoljon mindenki szabadon azt amit akar ! Manapság , függetlenül attól , hogy rövid vagy hosszú rastás hajat , vagy tarajat , vagy sapkát viselnek a srácok , többféle zenét hallgatnak , ill szeretnek mint régen , amikor divat volt bármilyen kaszthoz tartozni . Mi senkire , magunkra sem , akarunk semmilyen skatulyát ráerőltetni ! Már annak is örülünk , ha valaki a dalainkra bringázik , autót vezet , sportol, vagy szeretkezik . Ennyi ! Ui : Kozi a basszerorunk ma is aktív tagja az egyik legismertebb hazai punk triónak a BÜDÖSÖK-nek , a 90es években pedig az ÁPOLÓK tagjaként , végigzenélte Európát , és azokban a londoni pubokban is fellépet ahonnan , az egész punk mozgalom indult . A polcainkon ott vannak az MC5 , Sex Pistols , U.K.Subs , Dead Kennedys stb... lemezei még régi LP formátumban , tehát megvannak a korszak lenyomatai . Az viszont már egy másik kérdés , hogy akarunk-e hasonlítani rájuk 2006-ban vagy SEM ! üdv : Jokka & XTRIKE
Hát csak annyi hozzáfűzni valóm lenne ehhez az egyész szöveghez, hogy ha a kritika írója annyira ért a kritikaíráshoz mint a zenéhez (Sum 42 ami szerintem Sum 4) akkor eléggé nagy bajban van a magyar kritikaírás
javított:
(Hát) csak annyi hozzáfűzni valóm lenne ehhez az (egyész) HELYESEN: "EGÉSZ" szöveghez, hogy ha a kritika írója annyira ért a kritikaíráshoz (CIPŐT A CIPŐBOLTBÓL) mint a zenéhez (Sum 42 ami szerintem Sum 4 - SAJNOS NEM) akkor eléggé nagy bajban van a magyar kritikaírás (IS)
Csá ! Jokka vagyok a " főmerénylő " aki ennek az albumnak az összes munkáit elkövette ill. felügyelte. A vitázóknak annyit , hogy a kanadai zenekar neve helyesen :Sum 41. Magunkról : ezt a bemutatkozó demo-t 2004-ben készítettük , azóta eltelt egy pici idő , - szerencsére tök hirtelen kaptuk ezt a kritikát , amivel semmi bajom , hiszen vannak benne komoly igazságok , de frissiben jobb lett volna . Persze azt is tudom , hogy sok Cd porosodik a polcokon , meghallgatásra várva , a kritikákból pedig az okos gondolatokat elfogadom , így fejlődik a csapat , a hülyeségeken meg röhögök , - remélem , senki sem akar velünk együtt fejjel lefelé beszarni ! Mert azt simán sétálgatva is lehet ! üdv mindenkinek ! Sebesség , erő , XTRIKE ! www.xtrike.com
Én nem értek a kritikához, de egyet tudok, mégpedig azt, hogy "hát" szóval nem kezdünk mondatot.
Még mielőtt itélkeznél, azt is tartsd szem előtt, hogy Te is hibázhatsz, és hibázol is. Most mérlegelhetsz.
Hát csak annyi hozzáfűzni valóm lenne ehhez az egyész szöveghez, hogy ha a kritika írója annyira ért a kritikaíráshoz mint a zenéhez (Sum 42 ami szerintem Sum 4) akkor eléggé nagy bajban van a magyar kritikaírás