Kedves Emi és Schmidthoffer!
Egyáltalán nem a lelkesedésetek alábbhagyása a célom ,csak egyszerűen arról van szó,hogy nem lehet mindenkivel duettet énekelni,akinek jó hangja van.A duettek -legalábbis nálam-valami apropóból születtek eddig is.A " Nem tévedés" Csík Sanyival az egyszerűen azért,mer nagyon szerettem ,ahogy Sanyi énekelt és pont egy feltörekvő fiatal zenekar tagja volt és nem utolsó sorban nagyon illett a dalhoz is.A " Híd a folyót"dal ,ha hiszitek,ha nem ,nem is nekem készült,hanem egy esküvőre,csak az egyik rádió zenei szerkesztője hívta fel rá a figyelmünket,hogy amennyiben ezt a dalt mondjuk a Dobrády Ákossal elénekelném ,akkor az biztosan nagy sláger lesz.Gondot ez nem jelentett ,mert a dalhoz itt is nagyon illett Ákos személyisége és hangja.A " Kikötők" pedig Nagy Tibor szeneszerző felkérése alapján született meg.Ez sem jelentett gondot,mert a dal nagyon tetszett ,ill. Laci hangját is nagyon szeretem.Ezeket csak azért osztom meg veletek,hogy lássátok,hogy egy duett megszületéséhez több dolog kell.Jelen pillanatban nem tervezek duettet a szólólemezemre.Aztán meg ki tudja......?
Kedves rekaneni!
Azt hiszem előzőekben megválaszoltam Neked is,de alább neri megjegyzése is helytálló.Ja és Dobrády Ákos a TNT-ben énekelt,Csík Sanyi pedig annak idején a For You-ban.
Mindenkine üdvözlet,és hallgassatok továbbra is jó zenéket.
Neri, bocs. Nem tudom sajnos, hogy kik azok, akikről írsz. Sosem hallottam róluk így név szerint. Valamilyen zenekarban játszanak? Mert talán a zenekart ismerem.
Köszönöm a választ!
Sajnálom.. Egy biztos, ha a lelkesedésünk alábbhagyása volt célul kitűzve, akkor sikerült! (Gondolom, Schmidthoffer is eképp érez...)
Biztos csak megasztárossal éri meg duettet énekelni. Azzal többet foglalkozik a média, így van valami haszna.
Szerintem manapság senkit sem érdekel, hogy kinek milyen a hangja. Még inkább az a jó, ha nem is tud énekelni, mert az nagyobb hír.
Nem tudom, miért vagytok ilyen naivak (Emi és Schmidthoffer)?
Egyet értek az előttem szólóval, szerintem is dögösek lennétek együtt! Két fantasztikus hang, egy jó nóta és kész a bomba siker! Szinte már hallom is...