Kedves Adrien! Bár nem kifejezetten a te fórumod levelezője vagyok ezen az oldalon, de eszembe jutott valami: tudod, kivel kellene neked egy duettet énekelni? A Majsai Gáborral. Szerintem a te hangod baromi jól kijönne olyan dögös partnerhang oldalán, mint a Majsaié. Tudom, te jobban szereted az olyan áriázósabb dalokat, amivel nincs is semmi gond (vevők rá itthon általában), de egy jó fekete hangzás vagy valami mélyebb swinges dolog oltári lenne.
Nem gondoltatok még erre?
Majsai annak idején a Cserháti Zsuzsával énekelt együtt, úgy tudom (de most meg is fogom kérdezni tőle). Zsuzsa hangja is egy "nagyágyú" volt. Mit gondolsz erről?
Szia Adrien!AZ ADVENTI KONCERTODON FELCSENDUL A HÍD A FOLYÓT IS ÁKOSSAL?Udv.
2006.09.23. 14:20 • [39]
Kedves Adrien!:)
Igen,énekesnő szeretnék lenni!:)Tudnál adni pár tanácsot,hogy hogy kezdjem el a karrieremet?:)
Tudnál írni inkább e-mailt?: bius.angel@citromail.hu
Üdv.:Bius
Kedves Bius!
Örülök,hogy írtál, annak pedig mégjobban, hogy tetszenek a lemezeim.Igen, én Budapesten élek már 14 éve, de ugyanennyit éltem Egerben is! Zongorázni én is tanultam, mint ahogy énekelni is.Énekesnő szeretnél lenni?Hm?
Üdv. Adrien
Szia Adrien!Én Bianka vagyok,Egerből.Nagyon jó hangod van:)És nagyon jók a lemezeid is!Te Budapesten laksz??Én zongorázok,és énekelek..Te is tudsz zongorázni?
Üdv.:Bius
Semmi titkos nincs ebben.Azt gondolom azonban, hogy a nagyközönségnek ez nem érdekes téma.De hogy valami mégis kiderüljön itt is leírom, hogy 3 oktáv a hangterjedelmem, a részleteket pedig megírom az emiledre.
Üdv. Adrien
Légyszike, oszd már meg velem, hogy mekkora a hangterjedelmed, mettől meddig jó, és hogy kb honnan szoktál fejhangra váltani, mert elkezdtem amit ígértem, de itt valószínüleg nem a hangnem alapján lövöm be a zenét, hanem a hangterjedelmed alapján, ugyanis lehet, hogy nagyon széles lesz a skála. Azért ide írtam, mert itt azonnal válaszolni szoktál, legalábbis még aznap. Sajna eltűnt az olthatatlanul lemezem, onnan ezeket most nem tudom kilesni. Köszi Irj az emilemre ha itt nem akarod publikálni a paramétereid.