Köszönjük a gratulációt, nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk.Én ma hallottam,hogy már játszák a dalt -nyaralni voltam- ,de jó ilyen hírre haza jönni.
Enged meg, hogy gratuláljak Neked a "Kikötők" c. dalhoz. /Természetesen Nagy Tibornak és Gáspár Lacinak is jár a gratuláció !/
Kevés dal van, ami első hallásra felkelti a figyelmemet, de ez azok közé tartozik.
Igazából tegnap hallottam először, és egyből megkedveltem.
Külön öröm, hogy hallani lehet Téged a "nagy országosban" is.:)
További sok sikert !!!
Rossz az egyik link, ami idehoz a Szárfórumok oldalról... HELP valaki!
Az milyen már, hogy Adriennek akarok írni és Malek Andreához dob?
Ejnye - ejnye! Pls javítani !!! Remélem, ha itt szóvá teszem, akkor észre fogja venni valaki illetékes!
Tisztelt Művésznő Nagyon szeretem ahogy énekel koromnál fogva meg válogatom hogy ki a kedvencem. a rohanó életben minden héten születik egy sztár. Az igazi énekesek vajon meg kapják a megérdemelt megbecsülést? Mit szeretne még elérni az életben? Tervez e vidéki turnét az idei évben? Sok sikert kivánok
Kedves "menta"!A Kikötők című dal eléneklésére Nagy Tibor zeneszerző kért fel minket.Ő írta többek között a Száguldás Porsche szerelem című dalt is ,így " összehozta" Cserháti Zsuzsát és Charlie-t.Most meg minket hozott össze Lacival egy dal erejéig.Már forgattunk klippet ,a weboldalamon -www.szekeresadrien.hu -találsz fotókat is erről.Én nagyon örülök ennek a dalnak ,úgy érzem igazi különlegesség.Úgy tudom maxi lemezen nem jelenik meg.
Üdv: Adrien