Az biztos, hogy aki sörözik az n agyon nagy előnybe van, mert annak csak annyi a dolga, hogy Heineken-t vesz magának és akkor már minden meg is van oldva. Szerintem nagyon jó, hogy van egy ilyen nyereményjáték. Nagyon jó buliba vehet részt az ember illetve felfedezhet egy csodalatos világot ami teljesen különbözik attól amihez az ember itthon hozzászokott.
Én spec ezt csinálom! Iszom rendesen a sört, hogy nyerjek, de azért szóltam mindekninek, hogy begyűjteném a maradékot, hadd küldjem be a kódokat. Meggyőztem őket, hogy ők úgyesm mehetnének ki, és nekem több esélyem van a nyerésre :D Maximum majd egymás között eldöntik, hogy kit vigyek magammal :D
egyetértek veled.és én is nagyon sajnálom, hogy ezt a játékot csak sörrel tudod majd megnyerni, csak hát mivel a Heineken szervezi és csinálja, elég vicces lenne, hogyha pelenkákkal tudnál nyerni rajta.de azért tuti van sok ismerősöd aki issza ezt a sört, és szívesen neked adja a kódját a palackról, szóval csak kérdezősködj körbe, és lehet hogy egyetlen sör elfogyasztása nélkül is megnyerheted az utazást.az lenne mondjuk a nagyon komoly beelőzés azokkal szemben, akik viszont orrba szájba isszák a sört emiatt:D
Ez így van, de a magyar sose örül annak, ami van, mindig más kéne neki.
Hát ebben a szingapúri kalandban ezúttal tényleg nem a fesztivál a lényeg, az van otthon is, itt egy olyan lehetőséget biztosítanak, mellyel megismerhetsz egy tőlünk eléggé idegen kultúrát, hogy ők hol-hogyan esznek, szórakoznak, zenélnek stb.. szerintem ez elég egyedi nyeremény, én eddig ilyesmiről nem nagyon hallottam, bár azt kicsit sajnálom, hogy csak sörrel lehet ezt megnyerni..
hát én úgy vagyok vele, hogy szívesen elmennék, ha mindent fizetnek exklúzív helyekre visznek és ott kajálhatok meg piálhatok amit csak akarok az is simán jó szerintem... hülye az aki ennek nem örül... (:
amúgy: Metalheadz present - Jasmine Nights :P
Szerintem nem lesz semmilyen fesztivál sem Szingapúrban, de nem elég ha elvisznek minden nap a legjobb szórakozóhelyekre :D Lényegében ugyanolyan mint egy fesztivál, csak van a fejed fölött tető :D
http://www.youtube.com/watch?v=Vg1jyL3cr60
Jah és éppen ez megy most, nem buli zene, de Portishead-től mit is várhatnánk :D
hát én youtube-n hallgatom a kis favoutire-jaimat pl : Usher feat Justin Beaber - Somebody to love.... vagy Snoop Dogg feat Katy Perry - California Girls meg ezekhez hasonló R&B-s számokat... azoktól a számoktól mindig jól felpörgök reggel és ez most rám fér :DDDDD :))))))))