Néhány hét múlva jelenik meg Bencsik Tamara, a Megasztárban feltűnt énekesnő első nagylemeze Vándorszél címmel. A vadonatúj zenei anyaghoz készülő klipekben és színpadi showban szereplő táncos lányokat most nagyszabású casting keretében válogatják ki. A jelentkezők közül Seres Attila segítségével választja ki majd Tamara és menedzsmentje a legjobbakat, és természetesen a sztárkoreográfus lesz az, aki betanítja a produkciókat. A versenyre 2009. május 24-én éjfélig fényképpel, néhány soros bemutatkozó anyaggal és lehetőleg kisfilmmel jelentkezhetsz itt a hali.hu-n.
A Depeche Mode nekem is a nagy kedvencem. Most is őket hallgatom. Főleg Martin és Alan a kedvenceim. Velük már személyesen is találkozhattam. Nagyon közvetlenül viselkednek az emberrel. Martin-nal 2003 májusában találkoztam a szólókoncertjén Londonban és végén úgy beszélt velem, mintha egy régnem látott barátja lennék. Alan-nel és feleségével, Hep-pel Prágában taálkozhattam. :D
További kedvenceim: Illés, Omega, The Beatles, The Doors, Black Sabbath (Ozzy éra), Kispál és a borz, Ouimby. :D Régi Edda, Bonanza banzai, de mióta Ákos elszállt magától nem igazán bírom. :(
Akit nem igazán szeretek: Zséda, Cotton Club Singers-ből László Boldizsár és a felkapott megasztárosok.