Helló!
Jelenleg Erasure-t hallgatok, ami egyik kedvencem. Annyira jó, hogy még mindig léteznek!:)
De amúgy elég vegyes az izlésem, előre szólok.:)
Ákos, Bonanza Banzai, Depeche Mode (ez a TOP 3)....
A-ha, Queen, ABBA, Boney M, Falco, Sarah Connor, Girls Aloud, Vanilla Ninja, Roxette, Modern Talking, Bad Boys Blue, Kylie- és Dannii Minogue, Pet Shop Boys, Kraftwerk, Donna Summer, Kim Wilde, Delta Goodrem, Visage, Ultravox, X-Perience,, stb....
Hazaiak közül még: Zséda, Csézy, NOX, Barbee, Groovehouse, Unique, Anita, Z'Zi Labor, Első Emelet, Neoton Família + Csepregi Éva-szóló....:), NeoTones, C'est la vie, Ágnes Vanilla, Lord, Neo, Mahó Andrea, Zoltán Erika, Omega + Benkó László-szóló....
Azt hiszem ennyi elég lesz....:D
Magyar alterek: HS7, Quimby, Kispál, Vad Fruttik, Pétery Bori stb...
Hobo Blues Band, Beatles, Ghymes, Jason Mraz, James Blunt, Queen, Bikini nagyon sok mindent!
Hy-hy!!!!!!!!!! Én imádom a Depressziót a Roadot, az Ossiantól az ítéletnap c.-ű album a kedvencem!Ja és az Adam's Family-t se hagyjuk ki a sorból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most Avenged Sevenfoldot hallgatok, elég pocsék errefelé az idő............:((((((((((
Ír6tok nyugodtan, ha kell valami!
Csumi: Tinc:)
sziasztok!én kovács ákost depeche modet hallgatok,ja és egy másik müfajt tilinger attilát és a románcokat!!de szeretem még a korált a bikinit és a régi jó zenéket!!!rencsi.további szép napot mindenkinek!!