2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Általános témák

Ki mit hallgat most éppen, netezés közben?

Tévét hallgattom.

Témaindítás: 2006.07.04.
Utolsó hozzászólás: 2010.08.11.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

2009.04.22. 11:32 • [184]
Sziasztok. Nálam a nyerő rádió adó elsősorban a SZTAR FM majd a sláger rádió hullámai.
Alapvetően a 70-es évektől mindenevő vagyok csak ZENE legyen de azért ne egészen csak computeres.
Persze a kedvenceim elsősorban ahogyan most nevezik RETRO (régen ezt DISCO-nak neveztük) zene!!!
Nagy és régi gyűjtő vagyok.
További szép napot mindenkinek.
Ayasofia 2009.04.22. 11:27 • [183]
Általában a relax rádiót hallgatom,vagy 90.9 Jazzy-t. Sokszor hangolok át Andrea Boccellire is,de zenei mindenevő vagyok,így néha Cannibal Corps,Ektomorf és hasonló stílusok is felhangzanak.Szakmabeli vagyok részben,tehát a ZENE AZ ÉLETEM!!!
kontos 2009.04.22. 10:08 • [182]
Hali mindenkinek! Én ha elvittem törpéket suliba,oviba nem csak netezés közben de bármikor hallgatom a slágerrádióból a bumerángot soha nem hagyok ki reggel,és napközben az mr1-et,vagy esetleg zenéketPL:Márk,Seller,Dobrády Ákos,Kovács Ákos, mindent kivéve rocck,hevimetál,azt utálom.Többi jöhet,vegyesen hallgatom öket,Sziasztok és kivánok mindenkinek szép napot csáá
2009.04.22. 09:52 • [181]
Humor
Rolling Stones - vízió
EPIPAPI - 2007.07.21 16:00

Meleg van!

Landolt a repülő. Az ajtó kisvártatva kinyílt. Megjelent benne a nagy piros nyelv, magyar hangja Mick Jagger!
Majd váratlanul eltűnt.
-Kolléga, szólt a pilótához, ma nem Afrikában koncertezünk!
-Oké, Mick! Budapesten vagyunk!
-Nem értem, akkor mit keres itt ez a hőség?
-Főnök, a Mészöly miatt van! Megirigyelték, hogy ott minden fáról leugró majomból kiváló futballista lesz! Hátha náluk is…
-Ha csak ezért nem, mondta Jagger és leriszált a lépcsőn.
A Koncert előtt hatalmas tömeg várakozott az új, 2012-es Olimpiára épített stadion környékén. Kezükben a kupak nélküli, kétdecis üdítők.
Charlie Watts kiszaszerolta, és megkérdezte Keithet: -Mi a szarért nincs kupak a Colákon, hiszen így elszáll a buborék?
-Charlie, Te már sohasem nősz fel a biztonságtechnikához!? Ha volna kupak, akkor a Te rajongód, puszta szeretetből, egy erős lóbálás után úgy megküldene a kétdecis -Meggy Márkával-, hogy a szinkópa –titi- tát sem tudnád nyomatni…
Watts elgondolkozva bambult maga elé. –Ha csak ezért nem –mondta, és benyomott egy kupak nélküli sört. Az üres üveget Keithez vágta játékosan. –Erre gondoltál?…
Eljött a nagy pillanat. Jagger a 174-es grimasszal az arcán, csípőjét rázva berongyolt a színpadra.
-Rég láttalak titeket, még mindig szépek vagytok!-üvültötte a mikrofonba magyarul!
A közönség extázisba esve egyemberként rikkantotta vissza:
-Te sem vagy ronda, Keith egyenesen gyönyörű!…
A -B- középről egy erősített hang ezt gurgulázta: - Mennyi a nyugdíjad?
-Jó esztet, Budapeszt, hello Magyarorszag, szia Koka, és dobott egy puszit a stadion felett elszálló miniszternek!
A közönség ötven százaléka heves ovációban tört ki, ezen dolgok hallatán, míg a másik ötvenszázalék heves mongyonlebe kezdett.
Jagger nem értette, hogy ki és miért- mongyon le-, de profizmusa átsegítettea problémán, leszarta…
Amikor a -Kiviszem a lavórt- nyomatták, a nézőtér egyöntetűen követelte: Inkább hozzátok be! Tele jeges vízzel!
Jagger, az est folyamán bedobta még, fitogtatva magyar tudását, -a köszönömet-, mely után szem nem maradt szárazon. Ugyanis locsolták a nézőket… Ez is benne volt a jegy árában!
A hátsó sorokban egy fickó megjegyezte: - Látod haver, mondtam én aztat, hogy a nagymuterja magyar vót? Te kis köcsög meg csak ellenkezté….
A 4. sorban ülő úr azt számolgatta számológépén, hogyha a Stones közel kétmilliárd forintért tisztelt meg minket, akkor osztva 45-50 ezerrel, átlagosan mibe került egy zsuga...
A koncert végén a nézők el voltak ájulva!

Őket a mentő, a többieket a BKV szállította haza….

EPIPAPI rovata (epipapi.virtus.hu)

hwolf74 2009.04.22. 09:51 • [180]
Nálam a Queen jöhet elsőként szóba, de szeretem Mark Hartman lemezét is hallgatni, amin feldolgozások vannak szintire.
2009.04.22. 09:34 • [179]
Nyugalom, a helyzet változatlan...
EPIPAPI
Panelházi nyugalmamat(?!) egy irtózatosan hamis zongorajáték zavarta meg. A művész J.S. Bach, Boci, Boci, tarkáját pötyögte dobhártyát szaggatóan.
Olyan hamis volt, hogy szinte már szép. A billentyűk önvédelemből szabotázs akcióba kezdtek, kiugráltak a helyükről. Mindenre elszánt klimpírozónkat ez nem tántorította el, a maradékon játszotta ugyanazt, még szörnyűbb harmóniát prezentálva.
A Saridon is csődöt mondott. Kénytelen volt Ő is bevenni két Analgetikát. Istenverte tehetségünk nem lankadt. Béla bácsi, a kenyérre kenhető szomszéd, ekkor besokallt. Felkapta, feje fölé emelte a lakásában található legnagyobb baltáját, és kirohant az ajtón.
Amikor a virtuóz biztonsági ajtaját gyufaszálnyira aprította, berontott a lakásba.
A zongorát kereste. Vérben forgó szemekkel állt neki az átalakításának. Először kettőt csinált belőle, aztán négyet.
A megszeppent zongorista elképedten nézett a mindig kedves, szolgálatkész Béla bára, akinek most el volt torzulva összes vonása.
Amikor az öreg, jól végzett munkája után, ördögi mosollyal a képén kivonult a lakásból.
Jenőke előbújt rejtekéből. Lelocsolta a miszlikre aprított páncéltőkést egy kis benzinnel, és meggyújtotta. A szalonnát, amit a hegedű vonójára tűzött, megsütötte és befalta.

A tűzoltók hamar kivonultak. A mentést a jegyzőkönyv szerint egy iszonyatosan hamis hegedűszóló nehezítette.

Beszalonnázott kedvencünk egy Örömódára hasonlító művet cincogott, baromi élvezettel…

mareee 2009.04.22. 09:02 • [178]
Én a Juventus rádiót szoktam hallgatni netezés közben.
scsaba 2009.04.22. 08:36 • [177]
Jazzy rádió
hosszuvono 2009.04.22. 07:51 • [176]
Altalaban klasszikus CD-T Halgatok.Ezek megnyugtatok ,szamomra mint hatterzene.
francesco 2009.04.22. 07:19 • [175]
Szinte mindig CD-t hallgatok.Vagy pánsípos feldolgozásokat, vagy Hammondorgona egyveleget. Ezek csodás háttérzenék...számomra.
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 11 12 1314 15 16 17 18 19 20(21-30)(31-32) »»
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még