20 évesen ugyanugy szeretem a 5ive-ot, mint 13 évesen! És nagyon szeretném ha ugrálnának a szinpadon!!!
A rajongóg ráadásul peticióval könyörögték öket vissza, amit én is aláirtam!
Ugyhogy ha magának nem tetszik hogy visszatérnek akkor igy járt!!!
Szeretném megkérni, hogy amennyiben újságírónak vallja magát, és valóban azt szeretné tenni, ami egy újságíró dolga (azaz hírt közölni) akkor azt tegye a tényeknek megfelelően. Jelen esetben a cikkének (a csapat megjelent kismelezeinek sikerein, és azon kívül, hogy Sean Conlon a saját szóló anyagán dolgozik) jobbára semmi köze a valósághoz. Arra szeretném kérni, hogy ha legközelebb hasonló cikk írására adja a fejét előbb tájékozódjon hiteles forrásból, pl a csapat hivatalos honlapjáról: www.worldoffive.com
Ott többek között a hivatalos sajtóközleményt is elolvashatja. (sokáig nem is kell keresni, rögtön a főoldalon van)Ebben egyebek mellett az is szerepel, hogy egyáltalán nem indulnak koncertezni, csak abban az esetben, ha a valamikor jövő tavasszal/nyáron megjelenő lemezük elnyeri a közönség tetszését (a készülő lemezen közreműködő zeneszerzőtársak nevét is megtalálhatja), az "ugrabugrálást" - ahogy ön megfogalmazta - pedig nem kívánják folytatni, A rajngók hozzáállása pedig majd kiderül akkor, amikor eljön az ideje, úgy gondolom, hogy az erre vonatkozó mondatainak inkább egy a Kritikák között megjelenő cikben lenne a helye. Mivel pedig még új daluk meg sem jelent, kérem ne bocsátkozzon jövőbelátásba.
Egyébként pedig a menedzserük soha, sehol nem nyilatkozott a sajtónak.