2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

A Piramis legenda összeomlása

A Piramis együttes két teltházas koncertet adott az Arénában. Egyéb jó hír?

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2006.12.31.
Utolsó hozzászólás: 2009.04.04.
Hozzászólások: [6.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

nem hülye 2009.04.04. 14:49 • [6]
Világtragédia... nem lehet kibírni... Som otthagyja a Piramist... az ő piramisát, tény még a fáraók sem tudtak testileg kimászni a piramisukból. De az anyanyelvük helyesírási szabályait megtanulták. Például érsekújvári koncert... Meg ismerték a fáraók anyanyelvi kifejezéseiket, feltehetően használ is tudták azokat. Csak azt nem higgye a sok bunkó, hogy ő valaki azáltal, ha kokainosan kitátntorog 3-4 idióta ugrálására, aki azt hiszi, zenét csinál.
citrom84 2007.01.18. 14:57 • [5]
Valóban úgy van ahogy Schmidthoffer írja. A beszámolóban leírtakkal egyetértek, Som Lajos számára a zenekar hozzáállása illetve hozzá nem állása sértő. Valamint az is, hogy a koncertek után sem adtak magyarázatot a történtekre. Akik nem tudják, vagy nem is akarják tudni az igazat, azok tévesen ítélik meg Lajost, lásd a Piramis fórumot. Egyébként ez jól jön annak a személynek, aki le akarja rombolni Som imagat, aki azt a feltételt szabta, hogy csak akkor hajlandó a koncerteken közreműködni, ha Som elfogadja a feltételeit, miszerint lemegy a színpadról.
Két vezető nem lehet egy zenekarban. Ha május 1-én Lajossal együtt játszanak, akkor a másik fél belátja hogy hibázott, ha nem akkor az már nem lesz többé a Piramis, hanem csak R és zenésztársai csapata.
schmidthoffer 2007.01.09. 10:12 • [4]
Siroesh, szerintem nem arra gondolt citrom84, hogy TI megalázzátok. Hanem inkább arra, hogy mennyire megalázó lehetett Som számára, hogy le KELLETT mennie a színpadról, és csak a végén jöHETett vissza. Merthogy ugye a közönség azt gondolhatta, ez amiatt van, ami a bulvársajtónak köszönhetően ismeretes, hogy ti. megrendült egészségi állapota stb. Tehát felteszem, mindenki arra gondolt, hogy "ez a Som már arra sem képes, hogy végigálljon egy koncertet, nemhogy még gitározzon is, azt is csak playback-eli". Nos, szerintem sokan tudják, mi is volt a háttérben, tehát le lehetett volna közölni ezen az internetes oldalon. Bár lehet, titoktartási szabályok vannak, de úgy tudom, az Internet egy szabad világ, itt le lehetett volna írni, MIÉRT történt mindez.
Máskülönben én 27-én voltam ott, és nagyon hasonló érzésem volt, mint a cikk írójának. Azt nem bántam meg, hogy elmentem, és nem is volt rossz a koncert, de hol van már a legenda...
Szerintem nem kellene folytatniuk. Az csak rontana a helyzeten.
siroesh 2007.01.04. 14:03 • [3]
citrom84
ha tudod az igazságot, vagy véleményed van, nyugodtan írd le azért van a fórum, hogy mindent meg lehessen beszélni, persze kulturáltan. A koncert valóban megosztotta a Piramis közönségét. Mi azt írtuk le amit tapasztaltunk. Egyáltalán nem kívánjuk sem Som papát, sem az együttes többi tagját "megalázni".
Előzmény: citrom84 • 2007.01.03. 22:38 • [2] • Előzménykövetés 
citrom84 2007.01.03. 22:38 • [2]
TISZTELT SZERKESZTŐK! ÉN IS NAGYON SAJNÁLOM AMIT SOM LAJOSSAL TETT A ZENEKAR. A PIRAMIS FÓRUMBA EBBEN A TÉMÁBAN BEÍRT HOZZÁSZÓLÁSAIMAT-TÖBBEK KÖZÖTT A ZENE.HU-BAN KÖZÖLT CIKKET IS- A RAJONGÓK TÖBBSÉGE HITETLENKEDVE ÉS ELLENSZENVVEL FOGADTA. ÉN TUDOM AZ IGAZSÁGOT, DE NEM VAGYOK LAPSZERKESZTŐ, EZÉRT KÉREM ÖNÖKET, HOGY SOM LAJOS ÉRDEKÉBEN KÖZÖLJÉK AZT, MERT SOKAN TÉVESEN ÍTÉLIK MEG ŐT ÉS MEGALÁZZÁK.
BK 2006.12.31. 22:57 • [1]
a
lap teteje
További oldalak 1
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még