Hát, ez a cikk vagy beszámoló, nem is tudom, azt hiszem kritikán aluli,
szakmai hozzánemértésről és felkészületlenségről, tudatlanságról és butaságról szól...
Nem hittem volna, hogy ennyire alul tudja múlni magát egy újságírónak nevező valaki,
aki ráadásul a zene.hu-n ír kritikákat vagy beszámolókat...
Azt hiszem ez elég ciki egy magát szakmainak tartó honlapnak is, hogy ilyen munkatársakkal írat cikkeket....
Hogy lehet úgy beszámolót írni, hogy elmegy a koncertről?
Hogy tudná megítélni, hogy a zene kitűnő, mikor otthagyta a koncertet?
A tagcserével kapcsolatos titkolózás miért probléma? Ez marketing kérdés és nem zenei....
Csak nézzék végig a cikket, a 9 bekezdésből egy sem szól a zenéről...
Kifogásolja a körítést, a celebritásokat, stb, miközben ez a cikk is csak erről szól... Mitől zenei ez?
Miért baj, hogy ha Kiszel Tündi is felfűnt volna? Ráférne egy kis kultúra...
Nem értem a ripacskodás folytatását sem (a cikk 3/4-énél érkezünk el csak a zenei dolgokhoz...),
Mit érez az író komolytalannak? Pont ezt nem fejti ki? Mitől nem elegáns a koncert?
Pont az általa kifogásoltakat nem fejti ki, csak fellengzősen, nagyképűen odadobott mondatokkal
próbálja meg az író hatásvadász módon szánalmas cikkét feldobni (...akkor mi is a bulvár? hol van itt a szakmaiság?)
Mi az a sok pénzben került flanc? És mitől nem tudták viselni a ruhákat? Értelmezhetetlen számomra...
Ha a zene miatt érdemes lett volna végighallgatni, akkor egy magát szakmai újságírónak tartott ember ezt miért nem tette? Ez lett volna a dolga!!! Persze, egyszerűbb valamit lefikázni, (ezzel mutatva mennyire ért hozzá???),
majd otthagyni (talán épp más dolga lett volna?)....
De igenis, ez az este a zenéről szólt, csak az író ezt elfelejtette, leragadt a celebritásoknál (ahogy a cikke legnagyobb része is erről szól)!
Sajnos egy szamkai sajtóban dolgozó írónak azt is tudnia kellene, hogy ma már CD lemez kiadásából nem lehet
megélni, bár úgy látszik, hozzánemértő újságírásból igen...
Bár has én lennék a zene.hu főszerkesztője, ez az úriember már nem dolgozna a lapnál....
Végül pedig saját magának ellentmondva azt írja, hogy a koncert egyébként nagyon jó volt...
Miért is? A körítés sz..r, csak ripacskodás volt, zeneileg meg nem tudja, hiszen elment és majd meghallgatja CD-n..
Akkor ezek után miért is volt "nagyon jó"?
Hogy tudná egy ilyen ember megítélni azt helyesen, hogy a hangok és a hangszerek a helyükön voltak?
Hogy gondolja, hogy az ő véleménye a cikk végére számít bárkinek is?
Az alázat nem az együttes részéről hiányzik, hanem az író szakmai felkészületlenségéből....
Hol van a szakmai alázat? Honnan veszi a bátorságot egy ilyen ember, hogy véleményt alkosson, miközben lövése sincs a zenéről, a szakmáról, a showbizniszről...
Én szintén jelen voltam (VÉGIG!) a koncerten, azért tudom miről írt nem helyesen a cikk írója...
Nem baj, ha vlakinek van véleménye, az sem baj, ha a vélemény nem pozitív, de ha már kifogásolok valamit,
akkor azt ki kellene fejteni bővebben, nem csak odavetve fikázó megjegyzéseket,
és a saját magának ellentmondva írni cikket.
Egyszóval, a zene.hu ezennel nagyon alul múlta önmagát, hiteltelenné vált, köszönhetően egy felkészületlen, öntömjénező "újságírónak"...